Ailem sevdiğimle evlenmemi istemiyor

yorumları okuyamadım canım ama ne olursa olsun seviyorsan sakın vazgeçme.bende 2sene direndim benide vermedi ailem babam yüzüme bile bakmadı elimden 1bardak su bıle içmedi 2sene boyunca sırf seviyorum istiyorum vazgeçmiyorum diye.tamam bizi onlar dünyaya getirdi evlatlarıyız gözünden kıskanıyorlar bizi kıyamıyorlar ama işte kalbe söz geçmiyorkiii:43:bi yanda ailen bi yanda sevdiğin oluyo bana babam bırak git derdi ama bi daha dönme diyordu bende senın gıbı onların isteğiyle razı olsunlar öyle evleneyım dıye sabrettim ve 2sene sonunda anladılarki artık baş edemiyorlar benımle bırakmıyorum kaçıp gitmiyorumda sevdiğime razı olmalarını beklıyorum ve sonundaa mutluuu soonn şimdi ise ailem ell üstünde tutuyor kocamı sende sabret bakalım biraz daha asla vazgeçme sevginden

ailen erjegin ailesi neden gelmiyor demekle hakli bence, hic horusmeden tanimadan olur vercez kizi gelsin istesin demeleri beklenenezdi zaten. ailen bi gelsinler demis bi acik kapi birakmis bence, kendisini ve ailesini taniyinca fikirleri degisebilirdi, sonucta kiz evi bu, karsi taraf daha cok istekli olmali...erkek arkadasina da kizdim, istenmedikleri yere nasil gelsinler demis, davet edilmisler herhalde kapidan kovulcak halleri yok, isin kolayina kacmislar...bence sen de kendini biraz agirdan al derim yoksa evlenince zorluk cekersin

canım babam önce gelsinler dedi sonra yok gelmesinler ben gelicem çocukla tanışacağım dedi sonra geldi ve tanışmadan alıp başını gerisin geri gitti

2 yıldır ayıramamış sizi aileniz hala ne diye bu kadar ısrarlı. şimdi ondan tansiyonu var diye ayrıldınız başka sağlığı yerinde biriyle evlendiniz diyelim. 2. günü kaza geçirdi sakat kaldı. ne garantisi var. bunları konuşun ailenizle. ben kararımı verdim evleneceğim. sizde saygı duyun diyin ve kararlı olun. sizin durumunuzdan dolayı anlıyorum ki seviyorsunuz. dik durun kararlı olun. onlarda kabullenmek zorunda kalacaktır. bir de onun ailesiyle sizin aileniz tartışıyorsa çok da fazla muhatap etmeyin. olur da evlenirseniz çok yüzgöz olunduğu için aileler arasında saygı olmaz. ALLAH kolaylık versin, sabır versin, güç versin. :71:

canım bunların hepsini bende dile getirdim ki onu gerçekten çok seviyorum güzellikle olsun diye uğraşıyorum umarım sonumuz hayırlı olur

canım yazılanların hepsini okudum Allah yardımcın olsun işin çok zor.herkes ailesinin rızası ile bişeyler yapmak ister hayatta ki en mutlu anlarında onlar yanında olsun istersin.
ailenin karşı çıkma konusuna gelince hastalık dediği çok ciddi bir boyutta bir hastalık değil ki öle olsada hayat ne olacağı belli olmaz.:20:
senin yerinde olmak istemez kimse Allah yar ve yardımcın olsun.ne sölesek seni teselli etmez ama sevgilin ailenle konuşsa yada aile büyükleriniz.umarım gönlümce olur herşey ve ilerde bunlara bakıp tebessüm ile hatırlarsın.:69:

hipertansiyon yüksek tansiyonu var diyalizle böbrek yetmezliğiyle falan alakası yok canım bende dedim ama dinletemiyorum.

Ben doktorum sen bi ayrıntılı anlatsana sevgilinin hastalıklarını bana.değerlendireyim.kaç yaşında,ailesinde görülmüş hastalıklar neler,tansiyonu kaçlarda,tansiyon hastalığının nedeni araştıtılmış mı,neye bağlıymış,ilaç kullanıyor mu,hangi ilaçlar,kilosu kaç,ailesinde de kalpte ritm bozukluğu var mı,çok şeşitli ritm bozukluğu hastalıkları var bu hangisi biliyor musun?spor yapar mı,sigara içer mi?Kolesterol,şeker hst vs başka problemi var mı.bildiklerini cevapla.ne olursa olsun hasta diye terketmek daha büyük bir hastalığa terketmektir.tercih senin, hayat senin,sen karar vermelisin,çıkmaya başlarken hastalığını düşünmediysen evlenirken de düşünmemelisin.ama çok hasta ise problem de olabilir tabi.hasta insanla yaşamak da pekçok zorluk getirebilir hastalığına göre...

Ben doktorum sen bi ayrıntılı anlatsana sevgilinin hastalıklarını bana.değerlendireyim.kaç yaşında,ailesinde görülmüş hastalıklar neler,tansiyonu kaçlarda,tansiyon hastalığının nedeni araştıtılmış mı,neye bağlıymış,ilaç kullanıyor mu,hangi ilaçlar,kilosu kaç,ailesinde de kalpte ritm bozukluğu var mı,çok şeşitli ritm bozukluğu hastalıkları var bu hangisi biliyor musun?spor yapar mı,sigara içer mi?Kolesterol,şeker hst vs başka problemi var mı.bildiklerini cevapla.ne olursa olsun hasta diye terketmek daha büyük bir hastalığa terketmektir.tercih senin, hayat senin,sen karar vermelisin,çıkmaya başlarken hastalığını düşünmediysen evlenirken de düşünmemelisin.ama çok hasta ise problem de olabilir tabi.hasta insanla yaşamak da pekçok zorluk getirebilir hastalığına göre...

canım şuan 31 yaşında ailede anne ve abisinde hipertansiyon var ritim bozukluğu da tansiyonun yükselmesine bağlı olarak nüksediyor düzenli olarak beloc kullanıyor başka bir ilaç kullanmıyor biz beraberde doktora gittik bilir misin bilmem ama marmara üniversitesinde Prof.Dr.Mehmet Ağırbaşlı hocamız var kardiolog konusunda uzman tüm tetkikleri kendi yaprı efor kgk falan erkana söylediği tansiyon konusunda yediklerine dikkat edeceksin ritim boukluğu da çok düşük seviyede sigarayı bıraksan beloc u bile kullanmana gerek kalmaz sana düzenli bir hayat lazım sadece dedi.

şuan kan kavga babam gelsinler dedi büyük ihtimal artık verecek ama sevgilim ne kadar saklamaya çalışsada bana karşı artık çok soğuk düzelecek inşallah diyiyor ama bu durum beni çok üzüyor ya düzelmezse

Back
X