Yas konusunu acikladim. igrenc ruhlarinizi da alin gidin lutfen. Ve haddinizi bilin. Hepiniz sütten cikma ak kasiksiniz zaten.Sevgiliniz 20 yaşındayken sübyan yani bildiğiniz çocukla yani sizinle birlikte olmuş. Tam bir sapıklık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yas konusunu acikladim. igrenc ruhlarinizi da alin gidin lutfen. Ve haddinizi bilin. Hepiniz sütten cikma ak kasiksiniz zaten.Sevgiliniz 20 yaşındayken sübyan yani bildiğiniz çocukla yani sizinle birlikte olmuş. Tam bir sapıklık.
Benim suan meslegim var. Ev gecindirebilirim. Sadexe 2. Universiteme yazildim bu sene. Evlenicem de demedim. Aralarinda biraz iletisim olsun istedim sadece, evlilik ne alaka?Ailene sevgilini kabul ettirme , aile içine sokma çabanı anlamış değilim.herkesin sevgilisi oldu , hiçbirini aileyle tanıştırma gereği duymadım. Ta ki işiniz gücünüz olur , artık ev geçindirebilecek akla ve güce sahip olduğunuzda ailenizin karşısına geçer ben evlenmeyi düşünüyorum dersin ve tanıştırırsın . Aileler tanışır vs böyle devam eder. Ama kalkıp henüz 16 -20 yaşında okurken ben evlenecem dersen kimse ciddiye almaz. Evlilik bu evcilik değil.
Ah sonunda anlayan biri :) ne mutluuu bana.Meşru olmaması için istismar ya da o yaşta iken evlenilmesi gerekir. kimliğe bakarak aşık olunmuyor aşık olunca da -aa senin yaşın 18 değilmiş ya neyse 18 e gel öyle görüşelim mi demesini bekliyorsunuz acaba? Aşk böyle bir sey değilde çünkü. Aşık olunmuş ilişki yürümüş bu erkeği potansiyel sapık yapmaz iliskinin içinde istismar var mi yok mu bunun bilinmesi gerekir. Eğer bir şeye zorlama ya da cinsel istekler yok ise bu aşktır sadece. Resite gelip bir yuva kurdularsa bu yuva da meşru bir yuvadir. Sizin görüşünuzu degistiremem lakin öyle her önünüze gelene sapık, fi tarihinde 16 sinda tanışıp evlenene meşru değil demek çok ağır ithamlar. Benden vuracaksaniz ben evlenilecek yaşta evlendim ailemde evlenilecek yaşta evlendi benle ilgili bir durum yok genelde böyle tepki verince yaran mi var ki diyenler oluyorda ona itafen belirteyim dedim.
Kendimi annemle konusuyor gibi hissediyorum :) onun sulalesiyle tanistim zaten erkekler icin bu kolay oluyor herhalde. 17 -18 i gecelim suan 20 yasindayim. 2. Universitemi okuycam. Derdim dunurculuk, samimiyet degil. Ailem benim iliskimi yok sayiyor sanki. Hic laf edilmiyor mesela. Istenilmiyor. Ya hep ya hic mi yani? Ortasini bulsaydikta herkes mutlu olsaydi..
Simdi size kendimi anlatamicam kusura bakmayinBen de buna takildim. 20 yasa 25 yaş sevgili normal de 15 yaşındaki bir çocuğa 20 yaşında askerlik cağındaki adam nasil sevgi duyar aklım almıyor...
Haklisiniz. Anladim tesekkurler :)Ortasi pek olmuyor bu işin ama cidden niye bu kadar inat ettigini anlamadim bu konuda zamani gelince istemediginiz kadar ailelerle dipdibe durabilirsiniz zaten.
Ayrica siz hiç ayrilmayacaginiza inaniyorsunuz ama aileniz o şekilde bakmiyor olaya. Yarin birgun ayrilirsin elalemle muhattap olduklariyla kalirlar simdiden diye istemiyorlar hakli olarak.
Bir de bazi erkek aileleri sevgiliyken evlerine girip cikmana ses etmez, kendileri davet eder hatta pek severler ama evlenince "sizin kiz dünden merakliydi bizim evden cikmiyordu" diyebilirler sonradan.
Erkeklerin cogu 2 gunluk sevgililerini bile sulalenin icine gayet rahat sekilde sokabiliyorlar hic problem olmuyor onlara. :)))
Benim kuzenimde erkek arkadasinin ailesinin dibinde dolanip durdu zamanin birlikte yemeklere cikmalar vs ama ayrildilar netice. Boşuna bu konularla kafa şişireceginize keyfinize bakin evlenmek istediginizde herkes tanisir gorusur zaten
Tecrube konustu sanırım:)en güzeli bence.. daha sevgilisiniz çok takılmayın bunlara.. iş resmiyete dökulsun görururm sizi o zaman :)
Ailem tutucu bi aile degildir :) cok rahatim yani. Bende aileme yalan atan biri olmadigim icin hemen soyledim ve tanistirdim.Ailenin sevgilinle tanistigina dua et bence. Daha yasin 20 baban bu iliskiyi 16 yasinda ogrenmis iyi ki sana ayrilman konusunda baski yapmamis.neticede hala cocuksun 16 yasinda. Ailen anlayisli aileymis gene vallahi. Babam 26 yasimda evlenmek istedigim icin suanki esimle tanismasni istedigimde dunyayi basima yikti nasil olabilir boyke bisey diyerek![]()
Tatlım bir cinsel istismar söz konusu değilse sana ve sevdiğin adama bu şekilde yakıştirilan şeyleri daha keskin kenarlı reddetmen gerek diye düşünüyorum. Sapık yakistirmasi öyle dilde kolaya alinacak bir şey değil. Dibi çok derin ve çirkin. Sübyanci kelimesi de sevmekten değil yine cinsellik temelinde olan bir eylemde kullanilacak sıfattır. Sevdiğin kişi için bunları soyletmemelisin sadece bu platform için demiyorum genel anlamda diyorum. Eger istismar yoksa kimse kimseye bu şekilde hakaret edemez.Ah sonunda anlayan biri :) ne mutluuu bana.
Ben kendimi de sevgilimi de biliyorum. Kimsenin haddine degil zaten boyle seyler soylemek bilip bilmeden. Cinsellik konusuna gelirsek, henuz yasamadim. Ha tabi bu saatten sonra da ister yasarim ister yasamam. Buna da karismak kimsenin haddine degil. Ben ne sordum konu nerelere geldi..Tatlım bir cinsel istismar söz konusu değilse sana ve sevdiğin adama bu şekilde yakıştirilan şeyleri daha keskin kenarlı reddetmen gerek diye düşünüyorum. Sapık yakistirmasi öyle dilde kolaya alinacak bir şey değil. Dibi çok derin ve çirkin. Sübyanci kelimesi de sevmekten değil yine cinsellik temelinde olan bir eylemde kullanilacak sıfattır. Sevdiğin kişi için bunları soyletmemelisin.
Oğluşum. Oğluşum diye peşinde dolanacak değiller yaSelamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.
Ne yapmalarını bekliyosun ortada bir şey yokken gidip gelsinler miAnliyorum kiz tarafi egosu.. sirf su kiz tarafiyiz biz uzak dururuz sacmaligi yuzunden kizlar iliskilerinde cok yalniz kaliyorlar..
BEnım babam nısanlıyken bıle esıme soguktu suan benden daha samımı aılenız olması gerekenı yapıyor benım orf adetıme gore sızı bılemem..Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.
İğrenç ruhYas konusunu acikladim. igrenc ruhlarinizi da alin gidin lutfen. Ve haddinizi bilin. Hepiniz sütten cikma ak kasiksiniz zaten.
anlatamıyoruz burda bikaç kişi herhaldeBabam o sene ogrendi ve tanistilar yasi sorun etmedi cunku bende sevgilimde kendimizi bilen insanlardik. Suan 20-25iz zaten neden bu kadar yasa takildiniz anlamiyorum.
Bence aılen dogru olanı yapıyor.Nişanlı olsanız tamam ama sız hala sevgılısınız.Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.
Ben ne demişim. Ortada bir cinsellik olmasına gerek olmaksızın sapıklık demişim.Meşru olmaması için istismar ya da o yaşta iken evlenilmesi gerekir. kimliğe bakarak aşık olunmuyor aşık olunca da -aa senin yaşın 18 değilmiş ya neyse 18 e gel öyle görüşelim mi demesini bekliyorsunuz acaba? Aşk böyle bir sey değilde çünkü. Aşık olunmuş ilişki yürümüş bu erkeği potansiyel sapık yapmaz iliskinin içinde istismar var mi yok mu bunun bilinmesi gerekir. Eğer bir şeye zorlama ya da cinsel istekler yok ise bu aşktır sadece. Resite gelip bir yuva kurdularsa bu yuva da meşru bir yuvadir. Sizin görüşünuzu degistiremem lakin öyle her önünüze gelene sapık, fi tarihinde 16 sinda tanışıp evlenene meşru değil demek çok ağır ithamlar. Benden vuracaksaniz ben evlenilecek yaşta evlendim ailemde evlenilecek yaşta evlendi benle ilgili bir durum yok genelde böyle tepki verince yaran mi var ki diyenler oluyorda ona itafen belirteyim dedim.
şimdi kızım 20 yaşında söz yapmak istese bende uzak dururdum açıkcası ne acelen var ki gözünü açtığın ilk adamla evlenmekte pek mantıklı değil bence illa o olsun desen bile okulunu bitir ,işini al eline, birkaç sene yalnız yaşa gez toz evlilik sonra olur... şimdi senin gözünde dünyanın en iyi en yakışıklı en anlayışlı adamı 5 sene sonra değersiz hale gelebilir yaş ilerledikçe beklentiler değişiyor çünkü..Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.