ailem tuhaf görüşü! !

gayet iyi anlıyorum sizi. benim burnum biraz da çıktığım maçlardan dolayı bozuldu yapısı çok darbe aldı ondan sonra estetik olmaya karar verdim zaten fakat aileme nasıl söylüyeceğimi hala bilemiyorum ailem izmirde değil onların yanına nasıl giderim bilemiyorum ki kontrollere de gitmem gerek. sen ne zaman oldun ameliyatı tatlım ve hangi doktora oldun?

Benimde bayağı zor oldu annem ameliyat günü bile gel olma deyip durdu :) o zaman ailenden biri yanında olmalı tek başına zor olur diye düşünüyorum.
Benim 1 ay oldu canım öyle tanındık bi doktora olmadım zaten ufak bi yerde yaşıyorum burda isim yapmis bi doktora oldum araştırma Hastanesinde şimdi memnunum bence eger burunda gerçekten büyük sorunlar varsa insan sonucu her türlü beğeniyor :)

Merhaba kızlar. Eskiden beri fotoğraflarda burnumdaki hafif kemer ve düşük ve büyük burun ucum yüzünden tuhaf çıkıyordum hele yan profilden hiç fotoğrafım yok. Bide çenem oda yandan uzun çıkıyordu. Ama kimseden bisey duymadığım için ilerde bi şekilde yaptırırım diyordum. Taki 2 3 arkadaşımdan duyuna kadar. Hele biri bu kız arkadaşım oluyor. Durup dururken baktı şöyle bi. Ya senin burnunda mı çenende mi bi gariplik var dedi alala falan diye konuyu kapatayım dedim uzatıp durdu. Rahatsız oldum. Sonra tabi doğal olarak bende takıntı oldu. Zaten nefes alma sorunun yüzünden sürekli hastaneye gidip alerjik bisey yüzünden fıs fıs kullanan ayrıca gece ağzı açık uyuyan biri olarak acaba ameliyat mı olsam dedim. Aileme de bunu söyledim. Rahatsız olduğumu hatta bi kaç fotoğrafımı gösterdim bakın burada böyle diye yok kabul ettiremiyorum. Yani bu sen öyle düşünüyorsun bişey yok değil. Bildiğiniz onlara tuhaf ve komik geldi. Tabi bunun maddi boyutu da var ama ben kredi çekip ameliyat olduktan sonra taksitlerini ben ödeyeyim dedim. Yok yine de çok saçma bi istek gibi bakıyorlar. Siz böyle bi durumla karşılaştınız mı? Nasıl hallettiniz?

yuanna inanır mısın şu an seninle birebir aynı durumdayım..bi ara durumu babama söyledim ve kaşlarını çatıp olmaz nerden çıktı gibilerinden laflar etti e tabi maliyeti de cabası..senin son durumun ne ne yaptın ikna edebildin mi?

gayet iyi anlıyorum sizi. benim burnum biraz da çıktığım maçlardan dolayı bozuldu yapısı çok darbe aldı ondan sonra estetik olmaya karar verdim zaten fakat aileme nasıl söylüyeceğimi hala bilemiyorum ailem izmirde değil onların yanına nasıl giderim bilemiyorum ki kontrollere de gitmem gerek. sen ne zaman oldun ameliyatı tatlım ve hangi doktora oldun?

büsra sen ameliyat oldun mu?

aynı dert bende de vat. babam biraz ılımı da annem çok sert çıktı. "para batıyo sana" dedi. maddi anlamda külfete gitmmei sitemiyo kredi çekip ödicem ama yaşıtlarım çeyiz düzüyomuş çoluğa çocuğa karışıyomuş ben hala olgunlaşamamışım. burun estetiği istemek çocukça bi hareketöiş gibi karşıladı.

arkadaşlarımda keza öyle.. normalde lady çok güzelsin de burnun biraz büyük diyen insanlar estetik olmaya karar verdiğimi duyunca allahın verdiği burun nie doğallığını bozuyosun doğallık gibisi yok böylede iyi falan demeye başlıyolar

kime nerden ikna edeceğimi şaşırdım. o yzüden en iyisi BURNUNUN dikine gitmek

yuanna inanır mısın şu an seninle birebir aynı durumdayım..bi ara durumu babama söyledim ve kaşlarını çatıp olmaz nerden çıktı gibilerinden laflar etti e tabi maliyeti de cabası..senin son durumun ne ne yaptın ikna edebildin mi?
Yoookkk nerdee :)) Hayır maddi olarak da diyorum sen kredi çek ben ameliyatı olayım 1 2 aya toparlarim işe girer taksitlerini ben öderim diye. Ama yok. Onlar maddi açıdan değil. Tuhaf geliyor onlara. Bi sosyetik geliyor herhalde. Boşuna yaptırcaksın diyorlar:))

aynı dert bende de vat. babam biraz ılımı da annem çok sert çıktı. "para batıyo sana" dedi. maddi anlamda külfete gitmmei sitemiyo kredi çekip ödicem ama yaşıtlarım çeyiz düzüyomuş çoluğa çocuğa karışıyomuş ben hala olgunlaşamamışım. burun estetiği istemek çocukça bi hareketöiş gibi karşıladı.

arkadaşlarımda keza öyle.. normalde lady çok güzelsin de burnun biraz büyük diyen insanlar estetik olmaya karar verdiğimi duyunca allahın verdiği burun nie doğallığını bozuyosun doğallık gibisi yok böylede iyi falan demeye başlıyolar

kime nerden ikna edeceğimi şaşırdım. o yzüden en iyisi BURNUNUN dikine gitmek
Hahahaha valla aynı şeyler :) ben anneme anne diyorum direk bi bakış atıp yine mi şu estetik diye konuşmaya başlıyor. Of of napcam bilemedim

Bunu okuyunca aklıma benim ameliyatim geldi bizimkiler sağolsun tam 3 sene ugrastim sonunda kalkıp babamla gittim plastik cerraha . Babam onada aynen şunu dedi "bakın Allah aşkına doktor bey bu kızın burnunda ne var fıstık gibi kız. " Doktor da dedi "ben sana desem gel sana igne yapayım demez misin niye boşuna yapıyorsun kardeşim yani niye olmadık yere ufakta olsa acı çekeyim bu kız ameliyat olma kararı aldiysa bi süreçten geçmiş demekki " sonra da demedi babam bişey para icin diyor falan da diyemedi araştırma Hastanesnde oldum çünkü cok cuzi bi miktara şimdi 1. Ayimdayim :)
Ay benimkiler artık karşı çıkmaktan çıktı. Dalga geçiyorlar :) hergün mesaj atıyorum şirinlik yapıyorum. Yok onlara çok boş geliyor.

bende ailemle aynı durumdan muzdaribim. doğalıığını bozma sakın diyorlar. baktım olcak gibi değil kendi paramı biriktirmeye başladım ve biriktirdim. şu an doktor seçme aşamasındayım fakat aileme hala ne diyeceğimi bilemiyorum. karşı çıkacaklarına adım gibi eminim. ne yapmalıyım sizce? :KK43: bu arada ailemle ayrı yaşıyorum. ama tatilde vs. gidiyorum yanlarına
Ay nasıl biriktirdin :) benim hesabıma göre 10 bin tl min falan olması lazım. Ise girsem bi seneden fazla sürer biriktirmem.tabi hiç yemeden içmeden :D

boşver sen onları hedefe kitlen. doktor seçtin mi ben hala mail trafiğindeğim
Valla ben burun estetiği için ilk tercihim kuşkusuz muhammet dilber olur. Niye bilmiyorum çok güven duydum ona. Ama çene ucu törpüleme o yapmıyormuş. Ben bi kere ameliyata girdim mi ikisini de halletmek istiyorum .o biraz sıkıntı gibi.

Valla ben burun estetiği için ilk tercihim kuşkusuz muhammet dilber olur. Niye bilmiyorum çok güven duydum ona. Ama çene ucu törpüleme o yapmıyormuş. Ben bi kere ameliyata girdim mi ikisini de halletmek istiyorum .o biraz sıkıntı gibi.
ne kadar kredi çekmeyi düşünüyosun

12 bin falan canım. Bankayla konuştum bile. Ayda 450 gibi ödemeler
ay evet bende o civarda düşünüyorum iki hocadan mail cvbı geldi burun için 5-7 bin arası dediler ama çok ben daha bekar evi döşicem ayrı eve çıkacam bi kaç ay içinde o yüzden para lazım 4-5 bine burun yaptırıp kalana da ev döşemeyi düşünüyorum sence nasıl fikir

ay evet bende o civarda düşünüyorum iki hocadan mail cvbı geldi burun için 5-7 bin arası dediler ama çok ben daha bekar evi döşicem ayrı eve çıkacam bi kaç ay içinde o yüzden para lazım 4-5 bine burun yaptırıp kalana da ev döşemeyi düşünüyorum sence nasıl fikir
Bence gayet iyi yeterli yani para. Sen çalışıyor musun

Yoookkk nerdee :)) Hayır maddi olarak da diyorum sen kredi çek ben ameliyatı olayım 1 2 aya toparlarim işe girer taksitlerini ben öderim diye. Ama yok. Onlar maddi açıdan değil. Tuhaf geliyor onlara. Bi sosyetik geliyor herhalde. Boşuna yaptırcaksın diyorlar:))
Aynı durumdayım..nasıl ikna edicegimi de bilemiyorum eger bi caresini bulursan bana da haber et :)))) neymis sigortamiz varmıs neden devlet hastanesinde olmuyomusum..pek önemsemedigi burdan belli pazardan kıyafet alıcam sanki:)) ucuz olsunmuş

kızlar hem ucuz hem iyi Tamer köse bir muayene olun derim ben bugün burnumu çarptım whatsapptan yazdım hemen aradı ilgilendi kesinlikle tavsiye ederim. Hem kbb doktoru nefes sorununuda halletti hemde uygun ben 2 ay oldu olalı 2500 liraydı şu an ne bilmiyorum

hayır hala doktor araştırıyorum ne yazık ki :KK43:
Ben yaklaşık 3 ay once can kopalla görustumm ve 3250 tl ucret soyledi.ve aynı gün 1 hafta once ameliyat ettigi bi kız geldi ve harika bir burnu vardı öncesini sonrasını gösterdiler..eger ben ailemi ikna edebilirsem can beye ameliyat olmayı düşünüyorum tavsiye edebilirim

Back
X