Merhaba. Ailem sürekli kavga ediyor. Boşanmadılar da ama aynı evde bile yaşamıyorlar. Ben annemle kalıyorum ama annem her ne kadar beni seviyormuş gibi yapsa da beni bence bir hata olarak görüyor. Bir masraf olarak. Her zaman bana babamı kötülüyor. Ve zaten babamla görüşemiyorum bile. Önümde LGS sınavı var ve bu konunun derslerimi etkileyeceğini düşünüyorum.. Bir pedagoga gitmek istiyorum ama bunu aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Okulumdaki rehberlik servisine gitsem bile benim onlarla konuşmamı isteyecektir. Çünkü geçen senelerde gitmiştim. Ve sorunlarım çözülmedi. Aynı zamanda arkadaş sıkıntısı da yaşıyorum ve artık kendimi yalnız hissediyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı acaba?
Merhaba. Ailem sürekli kavga ediyor. Boşanmadılar da ama aynı evde bile yaşamıyorlar. Ben annemle kalıyorum ama annem her ne kadar beni seviyormuş gibi yapsa da beni bence bir hata olarak görüyor. Bir masraf olarak. Her zaman bana babamı kötülüyor. Ve zaten babamla görüşemiyorum bile. Önümde LGS sınavı var ve bu konunun derslerimi etkileyeceğini düşünüyorum.. Bir pedagoga gitmek istiyorum ama bunu aileme nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum. Okulumdaki rehberlik servisine gitsem bile benim onlarla konuşmamı isteyecektir. Çünkü geçen senelerde gitmiştim. Ve sorunlarım çözülmedi. Aynı zamanda arkadaş sıkıntısı da yaşıyorum ve artık kendimi yalnız hissediyorum. Bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı acaba?
Sana verebileceğim tek tavsiye herşeyi boşverip derslerine asıl. Onlar yetişkin ister barışır ister ayrılırlar. Sınavlarını geç güzel bir mesleğin olsun herşey daha kolay olacak.
Sana verebileceğim tek tavsiye herşeyi boşverip derslerine asıl. Onlar yetişkin ister barışır ister ayrılırlar. Sınavlarını geç güzel bir mesleğin olsun herşey daha kolay olacak.
ah canım benim ya kıyamam sana, seni kimse hata olarak görmüyor canım sakın öyle düşünme, sen derslerinle daha çok ilgilen ki kafanı derslerle dağıtırsın hem akademik başarın da artar, başa çıkamazsan da mutlaka annenle konuş seni bir terapiste götürsün canım benim
Ben de bir anneyim ve annen seni hata olarak asla görmüyor canim sakin böyle düşünme.Hayat şartlari cok çetin olabiliyor bazen ve biz yetişkinler de insaniz nihayetinde.Bazen suratimiz düşer,bazen kavga edebiliriz ama bunlar asla çocuğumuza olan sevgimizi eksiltmez. Ben senin yerinde olsam gelecek guzel yarinlar icin derslerime bir güzel asılıŕım.güzel bir meslek sahibi olurum.Sen cok zeki bir kıza benziyorsun mutlaka yapicaksin böyle diye düşünüyorum
Canım benim maşallah bu ne güzel bir olgunluk. Küçükken bende aynı şeyleri yaşadım. Bu onların tercihi. Artik boyle bir yasamı alışkanlık haline getiriyorlar. Sen yorum yapma ikisinede arada kalma.Lütfen sen olabildiğince kendini derslerine ver. Bir meslek sahibi olmaya çalış. Güçlü ayakları yere basan biri olursan ilerde hem kendine hem herkese faydan olur.