Evliligi legal seks durumu felan sanmiyorum mesajlarimda yazdiklariniza saygi duydugumu belirttim ama biraz dikkat edin yazdiklariniza. Dovmemde benim icin cok anlamli bi soz yaziyo ayrica kac yasinda dovme yaptirdigim sizi ilgilendirmez dovme yaptirma yasina bakabilirsiniz internetten. Profilimde bilerek 21 yasinda yazmadim sonrasinda nasil degistiriliyor bulamadim. Burnum da estetik ve evet 18 yasina girer girmez burnumu yaptirdim onceki mesajlarimda estetik konusuna attigim fotograflara bakabilirsiniz kendi sahsima ait fotografim kimsenin fotografini calicak kadar aciz degilim! Burnumu yaptirdim dovme yaptirdim bunlardan size ne? Sizden fikir istemistim sonrasinda zaten mantiksiz dusundugumun kanaatine vardim ablalarimin yorumlarindan. Legal seks durumunu siz saniyosunuz galiba cunku ben iliski yasadigim zaman bunlarin hayallerini kurmuyorum hayat bundan ibaret degil.Yalan mı
18 yaşındayım yazmışsın, sevgilinle aranda 10 yaş var o 27, profilde 21 yazıyor.
Reşit olur olmaz ilk işin kolunu dövdürmek mi oldu?
Evliliği legal sex durumu sayıyorsun değil mi?
Tek başına aldığın bir karar YÖK, çünkü dünkü çocuksun, ailen seni sınırlıyor değil mi? Evlenince her şey o kadar güzel olacak ki, "keşke evli doğsaydım" diyeceksin değil mi?
Bu siteyi biliyorsun, yazılanları okudun, hala "benim delikanlım öyle değil başkadır o" diyorsun değil mi?
Ya da başka kadının resmini çalıp, fake konu açtın, bu saçmalık fotoğraftaki kişiye aitmiş, aslında aptal olan, böyle düşünen oymuş gibi,
Elimden geldiğince sığı yazmayı denedim, senin bundan anlayacağını düşündüm qardeş
18 yasindayim resitim ayrica aileme uzulucek bi durum yok bi suc mu isledim adam mi oldurdum naptim da aileme uzuluyosunuz? Adam gibi yorum yapin yapicaksaniz.
18 yasindayim suan pat diye evleniyim demiyorum rahat 2 3 senesi var bunun ben sadece ailemden gizli konusmak istemiyorum aciklamak istiyorum ne tepki verir diye dusunuyorum zaten bende okumakta gozum yok derken yanlis anlatmisim galiba kabul derslerim kotu degildir universiteye gitmeyi dusunuyorum seneye zaten. Ama bi yandan o kisiylede evlenmek istiyorum. Hani okulla evlilik bi arada olur mu bilmiyorum onu. Kendisini cok seviyorum kaybetmek istemiyorum.
Sizden büyük kızım var, o bile şu an gelse evlilik düşünüyorum dese ciddiye almam çünkü hala evliliğe hazır değil, biliyorum çünkü kızımı çok iyi tanıyorum.Bende erken oldugunu dusunuyorum ama iste kaybetme korkusu da yasiyorum. Zaten seviyosa bekler beni 2 sene.. kendimi ne zaman hazir hissedersem ve aileme de hissettirsem olur zaten bu. Ama cok seviyorum cok aceleciyim yaaaa
Bravo sanaEvliligi legal seks durumu felan sanmiyorum mesajlarimda yazdiklariniza saygi duydugumu belirttim ama biraz dikkat edin yazdiklariniza. Dovmemde benim icin cok anlamli bi soz yaziyo ayrica kac yasinda dovme yaptirdigim sizi ilgilendirmez dovme yaptirma yasina bakabilirsiniz internetten. Profilimde bilerek 21 yasinda yazmadim sonrasinda nasil degistiriliyor bulamadim. Burnum da estetik ve evet 18 yasina girer girmez burnumu yaptirdim onceki mesajlarimda estetik konusuna attigim fotograflara bakabilirsiniz kendi sahsima ait fotografim kimsenin fotografini calicak kadar aciz degilim! Burnumu yaptirdim dovme yaptirdim bunlardan size ne? Sizden fikir istemistim sonrasinda zaten mantiksiz dusundugumun kanaatine vardim ablalarimin yorumlarindan. Legal seks durumunu siz saniyosunuz galiba cunku ben iliski yasadigim zaman bunlarin hayallerini kurmuyorum hayat bundan ibaret degil.
18 yas cok erken evet. Ben suan hemen evlilik dusunmeni erkek arkadasinin 27 yasinda olmasina bagliyorum. O evlilige hazır, belki de bu yüzden senden bu konuda bir beklentisi var. Aileni ikna etmeni istiyor. Belki sende bu şekilde düşünüyorsun. Ama bu çok yanlış. 2 sene bekleyin derim. En azından bir 20 yaşına gelmiş ol. Oda 29 olsun sorun değil bu. O zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınz bile. Ama birbirinizi daha iyi tanımış olursunuz. Senin fikirlerin kararların her anlamda daha çok oturur. Evlilik fikrine alışırsın. Kulağa güzel geliyor olabilir evet ama bu süre zarfnda aileni de hazırlamış olursun. Bir şeyleri kendin yapmaya başla. Evliliğe hazırlık gibi düşün. Bazen yemekleri sen yap temizlikte yardımcı ol. Her kızın elinden iş gelir yeter ki istesin. Ailenin gözünde ki imajını değiştirsen senin için de iyi olur.Kizlar meraba sizin fikirlerinize cok ihtiyacim var. Kizlar ben 18 yasindayim bu yasima kadar hicbir zaman okulda okumakta gozum olmadi hep evlenip ailem olsun guzel bi yuvam olsun beni seven bi esim olsun istiyodum yasitlarimdan cok olgun gozukurum ve disaridan da cok begenilen bi kiz oldum herzaman. Sevdigim cocuk 27 yasinda aramizda 10 yas var. Birbirimizi gercekten seviyoruz futbolcu o ve gercekten bana evlilikten bahsetiyo tum sifreleri bende ve hicbi kizla konusmuyo her saniye bana yaziyo ve normalde hicbi erkege guvenmeyen ben gercekten bu cocuga guveniyorum. Ama benim ailem hala beni cocuk gibi gorur babam ben mutfaga girince surekli tembihler yok biyerini yakarsin yok yapamazsin felan diye. Ailem benim ne kadar olgun dusundugumu vs bilmiyo annemlede arkadas gibi degilizdir ve evlenme konusu acsam gulup gecerler ve ciddi olmadigimi dusunurler hatta bana kizarlar. Tek basina bile zor disari cikan bi kizim ama gercekten konustugum cocugu cok seviyorum aramizda bu kadar yas farki olmasina ragmen. Aileme soylersem yas farkina bile kizarlar hicbi turlu soyleyemiyorum yani aileme ama bi yandanda cok seviyorum ve ne yapicagimi hic bilmiyorum nolursunuz bana akil verin
kaybetniyeyim diye bu yasta evlenip onun eline bakicaksin oylr miBende erken oldugunu dusunuyorum ama iste kaybetme korkusu da yasiyorum. Zaten seviyosa bekler beni 2 sene.. kendimi ne zaman hazir hissedersem ve aileme de hissettirsem olur zaten bu. Ama cok seviyorum cok aceleciyim yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?