ailem ve koyamadığım sınırlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

suigenerisim

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
183
68
13
selam, zor bir bölüm okuyorum ve sınav haftaları çok hayatsız geçiyor bizim fakültede. ailem şehir dışında yaşıyor ve kendi hayatlarında haftanın 5 günü gezmeye giden gidince de gece bire kadar oturan insanlar. ayrıca evliyim. ailem 4 aylık evliyken sınav haftamda gelmişti bir kere ve sınava çalışmak yerine eşimle onlara temizlik. yemek yapmıştık. bir hafta kaldılar ama eşime çok mahcup oldum. şimdi yine sınav haftam ve öncesinde gelmeyin demiştim ilgilenemem vs. iki gün önce güya farklı bir şehire gidecek diye yola çıktılar ve yaşadığımız şehre gelip ( yaşadığım şehir gidecekleri yerin yol üstü ama merkezden geçmeyeceklerdi) çok yakınız gece kalacak yer bulamadık ama siz korkmayın size gelmeyiz falan dediler. öyle dibimizde olup yorgunuz falan diyince utanıp çağırdım bende. şimdi yine kalkıp temizlik pasta yaptım, eşime karşı çok mahcup hissediyorum. çünkü yaptıkları şeyin o da farkında. Ayrıca ailesi bize 2 saat yakınlıkta olup bizi rahatsız etmemek için gelmiyorlar. Ama gelmek istediklerini biliyorum, şimdi bu olduktan sonra eşimin ailesine de gelmeyin diyemem. Kendimi çok kötü hissediyorum aslında kötü insanlarr değiller ama napayım bilemedim. Henüz gelmediler ve nasıl güleryüzle karşılayacam bilemiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back