• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ailem ve sevdiğim arasında kaldım

balser

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
143
35
298
Muğla
iyi günler kızlar .ailem ve sevdiğim arasında kaldım. ailem erkek arkadsıma onay vermiyor.ikimizde daha önce bi evlilik yaptık onun iki çoçuğu var.benim yok. birbirimzii seviyoruz.bir yıldır birlikteyiz. ailem asla olmaz .diyor.bunaldım artık .

ailen sen boşanınca yanında olmuşlardır bak boşandığına göre ikinci seferde iyi düşün hata yapmamaya çalış aileni karşına alma ana baba ahı alanın işi düzgün yürümüyor onlarla konuşsan neden istemiyorlar mesela

Dengi dengine olmak çok önemli,her ne kadar ikinizde daha önce evlenip boşansanız da, sevgilinizin sizden farklı olarak iki çocuğu var ve bu dengeyi bozuyor.annede de kalıyor olsa, çocuklar babayı görmek isteyecek babada kalacak ve babanın da onlara nafaka vermesi gerekiyor.bu durumlar da hep sorunlara yol açıyor, çocuğunuz olmadığı için ileride eşinizin çocuklara ilgisini ve onlara vereceği parayı gözünüzde büyütüp sorun yapabilirsiniz .
İlk evliliğiniz başarısızlıksa sonuçlanmış ve yukarıdaki tabloda gibi riski yüksek bir evlilik yapmak da mantıklı bir hamle olmayabilir aileniz için.bu nedenle karşı olduklarını düşünüyorum.kişisel olarak ben de aileniz gibi düşünüyorum ve çocuksuz biriyle evliliğin daha uygun olduğunu düşünüyorum.

Çocuğu var diye mi yoksa çocukları var eşiyle görüşürse sorunlar çıkar diye mi istemiyorlar ? çünkü ikisi farklı şeyler...

çoçugu var diye
Siz iki tane çocuklu birisi olmuş olsaydınız ve karşı taraf sadece evlenmiş ayrılmış olsaydı aynı tepkiyi verirler mıydı ? Eğer cevap evet ise o zaman ailenizin sözüne kulak verin ama hayır bunu sorun etmezlerdi diye düşünüyorsanız o zaman biraz daha ikna yollu konuşun. Kimse ileride başına ne geleceğini bilemez...

çok zor bir durum benzer durumdayım ama aileme açmadım bile konuyu kaldı ki böyle birşeye ben de cesaret edemem sonuçta yukarıda arkadaşların da dediği gibi eşit olmak önemli çocuklu taraflarda sorun illaki çıkıyor eski eş, çocukların durumları vs vs..

allah kolaylık versin

Anne babanın duası alınır tabi bu konu önemli amaa sen diger kişiden eminsen yoluna devam etmelisin. Anne baba bile olsa bir baskası için mutluluktan vazgeçilmez

Adamın kendi çocuğu atsa atamaz satsa satamaz. Arada seçim yapmak zor. Çocuklarla anlaşabilirsen devam et derim

iyi günler kızlar .ailem ve sevdiğim arasında kaldım. ailem erkek arkadsıma onay vermiyor.ikimizde daha önce bi evlilik yaptık onun iki çoçuğu var.benim yok. birbirimzii seviyoruz.bir yıldır birlikteyiz. ailem asla olmaz .diyor.bunaldım artık .

ilk evliliğin olsa hayata yeni başlıyorsun bi dene derdim ama ay suda iki kez yıkanmıyor. belli ki ailen deneyimli bir şeyler görüyorlar ki olmaz diyorlar. bence onları dinlemelisin.

Back
X