Ailem Ve Sevdiğim

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lois
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Lois

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
12
0
16
İstanbul
Öncelikle Merhaba;
Aranıza daha yeni katıldım :)

Annem ile babam ayrılar annem bu sene nişanlandı babamında sevgilisi var..
Annemle aram pek iyi değil. Zaten evlenince Eskişehir'e yerleşecek. Ben babamla birlikte kalıyorum. Bir tane de kardeşim var oda annemle birlikte kalıyor. Annem evlenince de kardeşimi de yanında götürecek. Babamla kesinlikle anlaşamıyoruz. Ben okuyorum bir yandan da çalışıyorum para biriktiriyorum.. Erkek arkadaşımdan bu ay içinde evlenme teklifi aldım. Babamın sevgisiyle benim erkek arkadaşım kavga ettikleri için babam kesinlikle onunla birlikte olmamı istemiyor. Bende babamın sevgilisinden nefret ediyorum. Yani şöyle diyeyim karışık bir hayatım ve ailem var.. Babam çok dengesiz ve sinirli bir insan.. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyor. Biz evlenmeyi düşünüyoruz. Ama babam buna tamamen karşı ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim..

bence kendı paranızı kazancak yasta ve resıtsenız babanızın yanından ayrılıp yanlız yasmaya baslayın evlılıgı kacıs olarak gormeyın eger erkek arkadasınızı gercekten sevıyor be guvenıyorsanız ozaman evlenın onu bır kacıs yolu olarak kesınlıkle kullanmayın derım.

Onu bir kaçış yolu görmek kesinlikle değil birbirimizi gerçekten seviyoruz. Ve kendi hayatımızı kurmak istiyoruz.. Evet tabi reşitiz..

buradan bakınca herkesin kurulu bir düzeni var gibi..
sen kendin hayatın için en iyi olanı seç ve karar ver öncelikle...
baban, her zaman için hayatın hakkında iyi kararı verecek diye bir durum
söz konusu değil..

babam şuan sadece sevgilisi için bunu yapıyor.. malesef ki kadında babamla parası için birlikte fakat bunu babam anlamıyor..
evlenme teklifimi aldım fakat bunu babama nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum.. ailem kendi hayatları için uğraşıyorlar.. çocukları çokta umurlarında değil gibi gözüküyor şuan için.. kafam allak bullak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…