- 14 Mart 2014
- 255
- 58
- 43
Merhabala 1,5 yıla aşkın bir ilişkim var her ilişkide olduğu gibi bizimde sorunlarımız oldu ama bi şekilde üstesinden geldik sabrettik.Ben Önlisans mezunuyum sevgilim Lise mezunu beni tanıdıgından işsizdi.Fabrikalarda çalışıyordu. Silahlık güvenlik aldı güvenlikçi olark avmde çalışıyor ama Uzmanlık için uğraşmıştı kazandı ama eğitime çağrılmasını bekliyorduk Jandarma olarak çok dua ettim çok bekledim sonunda Uzman jandarma erbaş oldu 14 ekimde gidicek izmir yenifoçaya ama ben aileme henüz demedim ama oda bende ciddiyet olsun istiyoruz.Ailem öğrenmişti ve babam işsiz adama kız vermem ben 900 tlyle ev geçinmez demişti annem bağırarak olmaz demişti çok tepki aldım. Bizi ayırmaya çalıştılar kafama kaktılar derslerden kalınca onun yüzünden falan diye.hep bi şüphe oldu dışarı çıkarken onlarda.Neyse uzatmayayım.Beklediğimiz gerçek oldu Rabbim yüzümüze güldü ama şimdi ben ailemi nasıl ikna ederim anneme babama nasıl söylerim onların rızasını nasıl alırım nasıl ikna ederm düşünmekten kafayı yiycem kardeşimde aranızda eğitim farkı var ve ailesi bize uygun değil diye istemiyor.Ailesi köylü okuma yazmaları yok annemlerde lise mezunu babam kamudan emekli annem ise bn doğunca işi bırakmış nolursunuz bana deneyimli ablalarım yardım edin size ihtiyacım var :) Yaşım 21 sevgilimde 25 merak edenler için :)