Herkese iyi akşamlar, yaşım 25 üniversiteyi bu sene bitirdim staj yaptığım yerde işe başladım staj dönemlerinde biriyle tanışmıştım kendisi yakışıklı,karizmatik birisi. Her şeyden önce çok kibar ve anlayışlı yaşı 37. Aramızda 12 yaş var.Fakat hiç yaşını göstermiyor inanmamıştım yaşını duyunca... Ben yaş farkını umursamıyorum kafa yapılarımız da gayet uyumlu. Zaten kendi yaşıtlarımdan etkilenmem çünkü hepinizin bildiği üzere erkekler daha geç olgunlaşır ve zamanında da baya bir üzüldüm karşımdakinin çocuksu davranışları yüzünden neyse,yanımda hep olgun birisinin olmasını istemişimdir hep ve karşıma o çıktı...
Daha önce hiç evlenmemiş ve kariyerine önem verdiği için hep evliliği ertelemiş 4 sene önce sözlü olduğu biri olmuş onunla da ayrılmışlar ondan sonra da hayatına istediği gibi biri girmemiş... Ciddi bir birliktelik düşünüyor ,bende öyle..
Fakat ona evet diyemiyorum. Nedeni de ailemin karşı çıkacağını düşünüyorum. Özellikle annem karşı çıkar. Babamın pek tepki göstereceğini zannetmiyorum. Bir akrabamız var kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendi ondan konu açıldı geçen annem kart adam gencecik kızı aldı dedi, ben aralarında kaç yaş var diye sorunca 10 yaş dedi bende çok değil ki dedim annem de bana sen 25 yaşındasın 35 yaşındaki bir adamla mı evleneceksin düşünsene dedi sustum kaldım bir şey diyemedim. Kaldı ki sevdiğim adam 37 yaşında. Ama bende 25 yaşındayım aklı havada bir genç kız değilim.İlerde cinsellik konusunda sıkıntı olur diyorlar, sen genç kalacaksın o yaşlanacak diyorlar fakat ben her şeyi düşünüyorum bugünü yarını 5 yıl 10 yıl sonrasını. Benim için problem değil...
Sizlerin de düşüncelerini almak isterim.