• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem yaş farkı yüzünden karşı çıkacağı için sevdiğim adama evet diyemiyorum

12 yaş banada cok gelıyor. 27 yasımdayım 40 yasındakı adamla evlılık buyuk konusmıyım ama asla ıstemesdm.. resmen amcam yasında oluyor.. abımden buyuk oluyor.. allah yazdıysa bozsun :9: gostermıyor olabilir ama kafa yapınızada baglı anlasıyorsanız kımın ne didigi onemli olmaz..

12 yaş banada cok gelıyor. 27 yasımdayım 40 yasındakı adamla evlılık buyuk konusmıyım ama asla ıstemesdm.. resmen amcam yasında oluyor.. abımden buyuk oluyor.. allah yazdıysa bozsun :9: gostermıyor olabilir ama kafa yapınızada baglı anlasıyorsanız kımın ne didigi onemli olmaz..

Ee herkesin düşüncesi,istekleri,beklentileri farklıdır.. :)

Çok yakın bir arkadaşım var sevgilisiyle tanıştırdığında biz başta karşı çıkmıştık koskoca adam bu demiştik yaşından da büyük gösteriyor ,aralarında 9 yaş varmış meğer benim için üst sınır 10du, şimdi nişanlılar... Çokta mutlular en büyük destekçim o arkadaşım...

İnsan sevince yaşını maşını önemsemiyor.. Biz birbirimize uygun olduğumuzu düşünüyoruz gerisi boş. Yorum için sağolun. :)

Herkese iyi akşamlar, yaşım 25 üniversiteyi bu sene bitirdim staj yaptığım yerde işe başladım staj dönemlerinde biriyle tanışmıştım kendisi yakışıklı,karizmatik birisi. Her şeyden önce çok kibar ve anlayışlı yaşı 37. Aramızda 12 yaş var.Fakat hiç yaşını göstermiyor inanmamıştım yaşını duyunca... Ben yaş farkını umursamıyorum kafa yapılarımız da gayet uyumlu. Zaten kendi yaşıtlarımdan etkilenmem çünkü hepinizin bildiği üzere erkekler daha geç olgunlaşır ve zamanında da baya bir üzüldüm karşımdakinin çocuksu davranışları yüzünden neyse,yanımda hep olgun birisinin olmasını istemişimdir hep ve karşıma o çıktı...

Daha önce hiç evlenmemiş ve kariyerine önem verdiği için hep evliliği ertelemiş 4 sene önce sözlü olduğu biri olmuş onunla da ayrılmışlar ondan sonra da hayatına istediği gibi biri girmemiş... Ciddi bir birliktelik düşünüyor ,bende öyle..

Fakat ona evet diyemiyorum. Nedeni de ailemin karşı çıkacağını düşünüyorum. Özellikle annem karşı çıkar. Babamın pek tepki göstereceğini zannetmiyorum. Bir akrabamız var kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendi ondan konu açıldı geçen annem kart adam gencecik kızı aldı dedi, ben aralarında kaç yaş var diye sorunca 10 yaş dedi bende çok değil ki dedim annem de bana sen 25 yaşındasın 35 yaşındaki bir adamla mı evleneceksin düşünsene dedi sustum kaldım bir şey diyemedim. Kaldı ki sevdiğim adam 37 yaşında. Ama bende 25 yaşındayım aklı havada bir genç kız değilim.İlerde cinsellik konusunda sıkıntı olur diyorlar, sen genç kalacaksın o yaşlanacak diyorlar fakat ben her şeyi düşünüyorum bugünü yarını 5 yıl 10 yıl sonrasını. Benim için problem değil...

Sizlerin de düşüncelerini almak isterim.

Bence önemli olan iyi anlaşmak ve kafa yapısı ile fikirlerin uyum sağlaması.Seninle yaşıt olan kişilerle mutlu olacaksın diye bir kural mı var.Benim eşimle aramda 3 yaş var ama mutlu değilim.Keşki benden küçük olsa veya büyük olsa diyiyordum ama anlaşa bildiğim biri olsaydı.Yanlız tek bir şeyde sorun olabilir oda eşin seni çok kıskana bilir ona dikkat et.

Eşimle aramda 15 yaş var ve çok mutluyuz ileride sorun olacağını hiç sanmıyorum. Erkekler zaten geç olgunlaşır. Bence annene yaşını söylemeden tanıştır. Genç gösteriyorsa annende severse sorun çıkmaz canım. Zaten senin mutlu olduğunu gördükten kimse tek kelime etmez.

eğerki yanyana geldiğinizde sırıtmıyorsa yaş farki 37 olduğu da anlaşılmıyosa söyleme yaşını...zaten istemeye gelindiğinde yaşı da sorulmuyo.onlarda bahsetmesin.annen sevsin saysın zaman geçince öğrensede aaa hiç göstermiyo der şaşırır kabullenir

12 yas fazla degil bence
hem yasini göstermiyormus
benim esimde 10 yas buyuk benden
frekans tutuyor mu ona bakin :)
aileniz siz istedikten sonra ikna olur
yeterki tek sorun yas olsun

Herkese iyi akşamlar, yaşım 25 üniversiteyi bu sene bitirdim staj yaptığım yerde işe başladım staj dönemlerinde biriyle tanışmıştım kendisi yakışıklı,karizmatik birisi. Her şeyden önce çok kibar ve anlayışlı yaşı 37. Aramızda 12 yaş var.Fakat hiç yaşını göstermiyor inanmamıştım yaşını duyunca... Ben yaş farkını umursamıyorum kafa yapılarımız da gayet uyumlu. Zaten kendi yaşıtlarımdan etkilenmem çünkü hepinizin bildiği üzere erkekler daha geç olgunlaşır ve zamanında da baya bir üzüldüm karşımdakinin çocuksu davranışları yüzünden neyse,yanımda hep olgun birisinin olmasını istemişimdir hep ve karşıma o çıktı...

Daha önce hiç evlenmemiş ve kariyerine önem verdiği için hep evliliği ertelemiş 4 sene önce sözlü olduğu biri olmuş onunla da ayrılmışlar ondan sonra da hayatına istediği gibi biri girmemiş... Ciddi bir birliktelik düşünüyor ,bende öyle..

Fakat ona evet diyemiyorum. Nedeni de ailemin karşı çıkacağını düşünüyorum. Özellikle annem karşı çıkar. Babamın pek tepki göstereceğini zannetmiyorum. Bir akrabamız var kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendi ondan konu açıldı geçen annem kart adam gencecik kızı aldı dedi, ben aralarında kaç yaş var diye sorunca 10 yaş dedi bende çok değil ki dedim annem de bana sen 25 yaşındasın 35 yaşındaki bir adamla mı evleneceksin düşünsene dedi sustum kaldım bir şey diyemedim. Kaldı ki sevdiğim adam 37 yaşında. Ama bende 25 yaşındayım aklı havada bir genç kız değilim.İlerde cinsellik konusunda sıkıntı olur diyorlar, sen genç kalacaksın o yaşlanacak diyorlar fakat ben her şeyi düşünüyorum bugünü yarını 5 yıl 10 yıl sonrasını. Benim için problem değil...

Sizlerin de düşüncelerini almak isterim.

Ben hep benden 10 yaş büyük biriyle evlenmek istemişimdir.Etrafımda yaşıtlarıyla evlenenlere baktığım zaman kadınlar hep erkeklerin ablaları gibi gelirdi bana ki hala da öyle..Yani genetik bir yaş göstermeme durumu olmadığı sürece 30 yaşında bir erkekle,30 yaşında bir kadın aynı durumda olmuyor maslesef.Şimdi eşimle aramızda sadece 1 yaş var ama gören herkes onu abim zanneder.O biraz büyük gösterir,bense olduğumdan 5-6 yaş küçük gösteririm.
Bana kalırsa problem olacak bir durum değil asla.Düşünsenize 40 yaşında bir kadınla 40 yaşında bir erkeği. Kadın daha küçük olmalı kesinlikle.Kaldı ki sizin aranızda bir uçurum yok.

Kendi yaşıtlarına değil de 10/12 yaş küçük kızlara bakan erkeklerin güvenilirliğinden hep şüphe ederim. İnsan bence kendi dengini seçmeli. Sübyancılık gibi geliyor

eğerki yanyana geldiğinizde sırıtmıyorsa yaş farki 37 olduğu da anlaşılmıyosa söyleme yaşını...zaten istemeye gelindiğinde yaşı da sorulmuyo.onlarda bahsetmesin.annen sevsin saysın zaman geçince öğrensede aaa hiç göstermiyo der şaşırır kabullenir

Anneme söylediğimde ilk soracağı şeylerden biri yaşı .. Onu da geçiştircem artık ilk önce tanısın yoksa hep önyargılı bakacak olaya... Teşekkürler.

12 yas fazla degil bence
hem yasini göstermiyormus
benim esimde 10 yas buyuk benden
frekans tutuyor mu ona bakin :)
aileniz siz istedikten sonra ikna olur
yeterki tek sorun yas olsun

Çok teşekkürler Allah'ım sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah. :nazar:
Yaşıtım olup anlaşamadıktan sonra ne yapayım öyle yari dimi ama :37:

Ben hep benden 10 yaş büyük biriyle evlenmek istemişimdir.Etrafımda yaşıtlarıyla evlenenlere baktığım zaman kadınlar hep erkeklerin ablaları gibi gelirdi bana ki hala da öyle..Yani genetik bir yaş göstermeme durumu olmadığı sürece 30 yaşında bir erkekle,30 yaşında bir kadın aynı durumda olmuyor maslesef.Şimdi eşimle aramızda sadece 1 yaş var ama gören herkes onu abim zanneder.O biraz büyük gösterir,bense olduğumdan 5-6 yaş küçük gösteririm.
Bana kalırsa problem olacak bir durum değil asla.Düşünsenize 40 yaşında bir kadınla 40 yaşında bir erkeği. Kadın daha küçük olmalı kesinlikle.Kaldı ki sizin aranızda bir uçurum yok.

Aynen bende sizin gibi düşünüyorum erkeğin büyük olması önemli kadın daha çabuk çöküyor genel olarak ee çocuk doğuruyor vs daha erken yıpranıyor... Teşekkürler yorum için... :54:

Kendi yaşıtlarına değil de 10/12 yaş küçük kızlara bakan erkeklerin güvenilirliğinden hep şüphe ederim. İnsan bence kendi dengini seçmeli. Sübyancılık gibi geliyor

Hanımefendi ben 16-17 yaşında bir kız çocuğu değilim ki , ben 16 o 28 olsa evet sorun olurdu.O zaman sübyancı deseniz tamam derdim.Tövbe estağfirullah yahu. İkimiz de yetişkin iki insanız ki eskiden kendinden büyük bayanlar olmuş hayatında genellikle... Eskiden sözlü olduğu şahısla da aralarında 2 yaş varmış , genç karı kız meraklısı değil yani. :51: Beni ben olduğum için seviyor yaşımın cazibesine aldandığı için değil. :37::34:

Bence yaş bu kadar sorun olmamalı önemli olan sizin mutlu olabilmeniz...annenide bu kadar sıkıntı etme sizin birbirinizi çok sevdiğini gördüğünde yaş farkını umursayacağını zannetmiyorum...

Bence yaş bu kadar sorun olmamalı önemli olan sizin mutlu olabilmeniz...annenide bu kadar sıkıntı etme sizin birbirinizi çok sevdiğini gördüğünde yaş farkını umursayacağını zannetmiyorum...

İnşallah öyle olur anneme bu gece konuyu çıtlatıcam tepkisini ölçücem belki bi cesaret gelir söylerim her şeyi açık açık ...
İlk defa bi konuda annemden çekiniyorum. :26:

ben tavsiye etmem uyum problemu acisindan ama cok iyi anlasiyoruz cok nadir tartisiyoruz diyorsan neden olmasin. bekar olmasi da bir arti tabii.

iyi de 40 yasindaki bir kadinla 41 yasindaki erkek arasinda ne fark var :) o surekli elestirdiginiz ciftlere giriyorsunuz siz de aslinda. hem niye yanyana olan erkek ve bayan abi abla sanilsin ki? insanlar bir yastan sonra yanlarinda esleri/sevgilileriyle geZerler kardesleriyle degil. bu yazdiklarinizla bir cok bayani kirabileceginizi unutmayin. benim esim benden 7 yas buyuk, buyuk de gosterir ama bir allahin kulu da abim zannetmedi niyeyse ;)

Back
X