ailem yüzünden cinsel hayatımız bitmek üzere

narkozcufree

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
24
0
0
İstanbul
slm kızlar 3,5 yıllık evliliyim. annem tekirdağda babamsa bizde yani iş gereği haftanın 5 günü(pazartesi-cuma geceside dahil) bizde kalıyor. onun odası hemen bizim yatak odamızın yanı!!!!!! doğal olarak yatak gıcırtısı olcak(oluyor o da ayrı sorun) vs. diye rahat olamıyoruzyüzüm tutmuyor babama git de diyemiyorum bana çare ne önerirsiniz? acil yardım

İnsan babasına git diyemez tabiki yatak odasının yanında olması şartmı başka oda varsa orada kalsın yada yatak yerine yere inin sizdeeee

Yapacak birsey yok!

Ama illa care ariyorsan:

1.Bazali yatak al,

2.sadece yer dosseginide yat,

3. hafta sonuna sakla,

4. gece yama, sabahlarini deyerlendir!

5. Sabret!!!!

babanın yemegıne uyku ilacı at hiçbişcik duymaz.şaka bı yana yukarda da yazmışlar en iisi tv....kucuk bır tv nunuz varsa koyun yatak odasına acın bı kanal geriside sıze kalmış:)

Annene anlat durumu,belki babanla farklı bir dilden konuşur sen ordasın ama onlar rahat ediyorlar mı gibisinden

Babanıza git diyemezsiniz ama annenizle durumu konuşup kısmende olsa çözebilirsiniz.

Aslında bunu annenizin babanızın düşünmesi lazım...Sizin rahat edemeyeceğinizi,genç olduğunuzu vs.

Biran önce bir çözüm bulamazsanız,eşiniz babanızın sizde kalması konusunda problem yaratabilir.

-Babanızın kaldığı odayı değiştirin,yatak odanızdan uzak bir odayı verin.

ay gulmekdne oldum bırden kendımı gorudm aynı sorun bızdede oluor yan tarafıma komsu tasındı bazanın basıda mecburen komsunun duvara dogru onund ayatak odası orda allahın belaıs bazada gıcırdayınca sende ben gıbı yap yatagı ısın olunca yere ındır olmadı eve tek kısılık yatak al baska yapıcak bsıye yok

Gıcırdayan yatak mı kaldı bu zamanda, valla sırf bu yüzden konu fake mi diye düşündüm..
bazalı yatak al ya da boşver, rahat ol. rahatsız oluyorsa baban giitsin. hem vesile olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…