- Konu Sahibi narkozcufree
-
allahım yaa konuya bak
Arkadaşlar bi sürü örnek vermişler, olmadı hafta sonları çuvala mı girdi
Valla kayınpederimiz ya da kayınvalidemiz gelip bizde kalsa kıyametleri koparırız ama kendi ailemiz olunca sesimiz çıkmıyor bazen erkeklerede hak vermiyor değilim :)
kendi aileniz olmasa eşiniz ailesi olsa eminim bu yere yorgan ser diyenler eşinle konuş dicekti...
düşünün kendi aileniz değilde eşiniz ailesi olsa ne yapardınız
Valla kayınpederimiz ya da kayınvalidemiz gelip bizde kalsa kıyametleri koparırız ama kendi ailemiz olunca sesimiz çıkmıyor bazen erkeklerede hak vermiyor değilim :)
Katılıyorum..
İste ben kendi ailem icin söyleyemeyecegim seyleri esimin ailesine de söyleyemem..
Tek taraflı düsünüp te hareket edemiyorum..
Nasıl benim annem bana emek vermise, onun ailesi de ona emek vermis, bakmıs, büyütmüs!
Aynı standartlar her ikimizin ailesi icinde gecerli olması lazım..
kendi aileniz olmasa eşiniz ailesi olsa eminim bu yere yorgan ser diyenler eşinle konuş dicekti...
düşünün kendi aileniz değilde eşiniz ailesi olsa ne yapardınız
Keske herkes her konuda empati yapabilse?
Bu sekilde düsünen insanlar olarak hem dünya' da hem de KK' da azınlıktayız galiba simdilik gözlemlerim bu yönde :))))
İnsanın kendi ailesi konu olunca fikirler falan hic bitmiyor ama es ailesi olunca, topa tutmaktan beter ediyoruz.. Siz yeni evlisiniz, rahat edemezsiniz, ne kadar düsüncesizler, acık acık konusun vs. vs bu liste böyle uzaaar gider.. =)))
baba evden gönderilirmi hiç yaaa.onlar senelerce her koşulda bize baksın biz rahatsızlık verip yollamaya çalışalım....
bence de odayı değiştirmek,tv almak ki yatak gıcırtısı yine gelir(eltim tek yatıyo üst katta yatakta kıpırdasa bile ses geliyo),yada yerde denemek bu işi...
madem babanızın işi sizin olduğunuz yerde ev tutsun annenizde yanına gelsin çalışmıyorsa.
aynı durumda kayınpeder olsaydı eminim sayfalarca olumsuz yorum olurdu.sorun kendi ailemiz olunca yere yatak yapın gibi yorumlar yapılmış.
Bekar görümcem üç ay bende kaldı... 6 aylık evliydim o zaman...
Sonra iş arayan bir bayan arkadaşımı kadroma soktum, il değiştirdiği için iki ayı aşkın bir süre bende kaldı... Kendi gitmek istediği için gitti... 1 senelik evliydim..
Ama kayınvalidem bende kalmak isteseydi.. Ömrü billah istemezdim... Çünkü sadece ortalığı karıştıran, ve kişilik haklarına saygısız bir hanımefendidir. İstemeyiş nedenim de, erinecek olmam değildir...
Bu karakterde ki bir insanı anlatıyor olsaydınız, ve babam deseydiniz... Kesinlikle konuşmanızı tavsiye ederdim, gitmesi için.. Hem ne güzel derdim, kendi başınıza atlatabileceğiniz bir konu çünkü sizin babanız...
Sizin durumunuzda sekteye uğrayan önemli bir konu var... Ve bu konu da evliliğin mihenk taşı.. Sizi anlayabiliyorum..
Çözüm bulabiliyorsanız ne güzel.. Ama herhangi bir çözüm yok diyorsanız da, babanız sizin babanız.. Anlatabilseniz keşke rahat olmadığınızı...
Yine de naçizane yorumum... Hayatınızı sekteye uğratmayan ve gayet iyiniyetli insanları ağırlıyorsanız evinizde, hiçbir şey sorun olmuyor...
Dahası bir baba... Bir daha bulunmuyor.. Eğer sonradan vicdan yapmayacaksanız, hayat sizin hayatınız..
Allah yardımcınız olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?