ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Ben size inanıyorum, cümleleriniz, yaklaşımınız merhametiniz, kıvrak zekanız bangır bangır eğitimciyim diye bağırıyor Öğretmenler birbirini hisseder,anlar, tanır bir şekilde

Sühendan hocam , ebem , bacım artık herneysen konuya gel de bi açıklama yap. Ortalık karıştı
Kardeşlerimle kullanıyorum falan diyecek ama attığım konuda üç kız kardeş saymışlardı, burda bi ablası var.

Çocukların üzerinden prim yapma hem vefat etti dedin al eski konularinda yaşıyormuş agzindan çıkani kulağın duysun böyle fake seylerle ugrasirsan yazdığın şeyleri yaşarsın, sen sadece bizi kandirabildin insanları üzdün, haklarina girdin, vaktini caldin haram olsun eger yalansa

Ablamdi diyecek ne diyecek ki evet dalga geçtim sizinle zaaa xD yazacağını sanmıyorum

Her şeyi geçtim çocuk konusunu alet etmeseydi keşke
Şaşkınım . Şimdi bi abisi var öğretmen , bir ablası var bir de bakıma muhtaç engelli kardeşi var , kendisi var etti 4 . O diğer doğuran kardeşler kim ? Beynim yandı ?

Katılıyorum . Fake olduğunu düşündüğüm için vicdan azabı çektim ya, babam kızımın mezarına gitmeme izin vermiyor yazdı teselli ettim , tayin istersem kızımın mezarına gidemem yazdı teselli yazdım. Kadına şiddete karşıyım darpına ayrı üzüldüm . Hepsi yalansa aynen haram olsun .

Şaşkınım . Şimdi bi abisi var öğretmen , bir ablası var bir de bakıma muhtaç engelli kardeşi var , kendisi var etti 4 . O diğer doğuran kardeşler kim ? Beynim yandı ?
"Ne kadar hayatsizsiniz kardeş sayımın peşine dusmussunuz inanmayan inanmasın Sınanmamışlığın kibri sizi mutlaka bulur benim kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok hesabımı kapatıyorum"

"Ne kadar hayatsizsiniz kardeş sayımın peşine dusmussunuz inanmayan inanmasın Sınanmamışlığın kibri sizi mutlaka bulur benim kendimi kanıtlamaya ihtiyacım yok hesabımı kapatıyorum"
Aa evet bir de bu moda oldu . Sonra da devamlı sitedesiniz gidin çocuğunuzla kocanızla ilgilenin yazıyorlar . Saf üyeleri seviyorlar bizleri değil

Ablamdi diyecek ne diyecek ki evet dalga geçtim sizinle zaaa xD yazacağını sanmıyorum

Keşke tam olarak “Dalga geçtim zaaaa xD” yazsa. Acayip rahatlarım
Bu arada bütün sansasyonel olaylar da Bursa’da geçiyor. Şimdi adını anmak istemiyorum meşhur bi hoca vardı o da Bursadaydı sanki

Ablası da olsa kendisi de olsa iki konu da tutmuyor.

Haziran 2025te ablası doğum yapmış.
Daha sonra linki verilen konuyu açmış.
O konuda şunu yazmış:

" Biri ikinci çocuğu yazmış ben kardeşimin sorununu paylaşmıştım bu benim ilk bebeğim 2 yıllık evliyiz henüz . "

Yani o konuyu açan ablası diyelim tamam.
Ama demiş ki,
"Yok ya ebeyim ben"
"Ben çakılı kadro ebe olduğum için"

Ama süeda ablasının öğretmen olduğunu söylüyor:
"ben de öğretmenim ablam da"
"ben öğretmenim abim de ablam da öğretmen"

Yani ablanın açtığı konuyla Süeda'nın açtığı konuda meslekler farklı.

İfşa olmamak için önemli ayrıntıları değiştirdim, bu arada ipin ucunu kaçırmış olabilirim diyebilir. Sırf ifşa olmamak amacıyla bu kadar karmaşık aile ilişkileriyle dolu ve olayların fazla hızlı aktığı bir hikaye yazması makul görünmüyor ama neyse.

İfşa olmak istemeyen adını soyadını abisinin adını yaşadığı şehri de vermezdi ama

İfşa olmamak için ablası ebe mi öğretmen mi bilgisini değiştirip onun yerine verdiği bilgiler:

Ablasının adı Dilara, eşinin adı Samet, yaşadıkları yer Konya, Samet'in en büyük abisinin adı Sadık, eşinin ailesi Ağrı'da yaşıyor, eltisi Patnos'ta, kayınvalidesi köyde. Dilara ebe mi öğretmen mi, net değil.
Abisinin adı Mehmet Ayhan Çetin, beden eğitimi öğretmeni. Antalya'da yaşıyor.
Kendisi Süeda Çetin, Bursa'da yaşıyor. Öğretmen, geçen seneye kadar Süeda D. olarak görev yapmış. Eski eşinin kardeşlerinden biri Zehra, diğeri Fatma Betül.
Ailesi aslen Ağrılı (daha doğrusu ablası Ağrılılar demiş, Süeda annem Kocaelili, babam Karamürselli demiş, şüpheli) ama Gebze'den Bursa'ya taşınmışlar (ablası Bursa'da doğduk büyüdük demiş, Süeda 7 yıl önce Bursa'ya taşındık demiş, yine şüpheli).

İyi ki önemli ayrıntıları değiştirmiş, değiştirmese kesin ifşa olurmuş mazallah.

Ha kendisinin ve abisinin isim bilgileri yalansa o zaman foruma koyduğu darp raporu da sahte demektir.

İnandırıcılığını kaybedeli çok olmuştu zaten. Etkileşim aldıkça köpürttü durdu konuyu. Bir şekilde de inandırdı çoğu üyeyi. Detaylara bakınca absürt bir sürü şey vardı. Neyse en azından açığa çıkmış.
Gerçi gelip şimdi durumu kurtarmak için saldırır sağa sola.10 sayfa daha yorum alabilir

Minik bir ek.
Abisinin eşinin adı Betül, şimdiki eşi Gökhan, kayınvalidesi de İfakat sanırım bu arada

Aşırı derecede kafam karıştı bir an yine bazı üyeler benim konumda kendi aralarında kavga ettiler falan sandım isimler o kadar alakasız
Arkadaşlar tek kelime anlamasam da benim başka kız kardeşim yok serebral palsili bi kardeşim var ablam da burayı bilmez etmez bana bile kızdı oraya buraya yazma herşeyini diye . Dilara kim ben onu da anlamadım biri ağrı demiş ora ne alaka kim ebeymiş onu da anlamadım . Biri bana bişeyleri özetleyebilir mi

Canım profili kapadın diye hiçbir şey göremiyor değiliz, o attığım konu tam profilinde.

Eski mesajlarınızı tek tek kopyalayıp yapıştırmaya çok üşeniyorum ama alternatifim kalkıp mutfak toplamak. O yüzden isterseniz yapabilirim. Yapayım mı?

`