ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Eski mesajlarınızı tek tek kopyalayıp yapıştırmaya çok üşeniyorum ama alternatifim kalkıp mutfak toplamak. O yüzden isterseniz yapabilirim. Yapayım mı?
Kendi konularının olduğu yere baksın profilinde anlar.

Peki profilinizdeki o yorumlar nedir ? Yalan mı hepsi

Benim profilimde bugün akşamüstü çıktı bunlar her neyse . Prolili de geç mesaj kutusu tıka basa dolu bebeklerle ilgili bişeyler var sağlık sorunları ve gebelik şekeri falan yazıyor
Ya o arkadaş bi yazsın lütfen. Görüyorsan yaz okulumu kişisel bilgilerimi paylaşma lütfen. Sadece kim olduğumu ve beni nerden tanıdığını yaz oturduğum mahalle ve eşimin ailesi hakkında da bilgi verme . Sadece benimle ilgili bildiklerini yaz

@Mune abla bu arkadaş bilmezük diyor ay nereden çıktı bunlar hepsi komplo diyor kaderimin bir oyunu diyor yönetim olarak bu duruma ne diyorsunuz son noktayı koyunuz lütfen

Oysa kazen defterini dürmüştü.

@Kazen bey, burada konu sahibi ilgisiz bir üyenin profiliyle kendi profilinin birleştirildiğini iddia ediyor. Doğru olabilir mi?

Şimdi bunu kim yaptı , niye yaptı, mine abla dediğiniz kim ve konuyla ne alakası var bilmiyorum ama biriyle dalga geçmek hele de başka birilerinin kişisel dertlerini paylaştığı özel problemlerini gelip benim sayfama yapıştırmak sonra bazılarınızın bundan zevk alması ve alay konusu yapmanız, bilmiyorum allah ıslah etsin diyeceğim
Yazmaya başladığım günden beri önüne gelen aşağıladı sürekli kendimi avuttum hepsi dışarıdan bir göz biraz da kendine getirir seni dedim ama kaale alınmayacakmış sanırım burası

Şimdi gelir üyelik iptali.

Aaa @suhendann cııım hesap bilgilerini düzenliyore.
Tabi tası tarrrrrağı toplayıp kaçmak lazım.
Kazen beye benim profilime eklenmiş ama bana ait olmayan e postayı nasıl sileceğimi yazdım . Bu e posta bana ait değillll kabak gibi kadının adı soyadı yazıyor başıma bişey gelmeyeceğini bilsem yemin ederim yazıcam buraya

Profildeki biri size ait, birinin size ait olmadığını söylediğiniz mesajların paralelliği de ilahi bir tesadüf herhalde.

11 haziran 2025 (siz değilsiniz?)
Kızlar doğum yaptım

31 mayıs 2026 (sizsiniz)
Arkadaşlar 11 aylık bir erkek yeğenim var.

Siz değilsiniz(?)
Oğlum 43 günlük (...) Baş çevresi de 40 cm olmuş .

Sizsiniz:

benim yeğenimde de baş çevresi problemi çok yaşadık 42 günlükken 40 cm olmuştu

Yani aşırı bir tesadüf eseri Bursalı, bir kız kardeşi ve bir erkek kardeşi olan, haziran 2025te doğum yapan ve hesabı öncesinde kardeşinin kullandığını söyleyen bir kadının hesabı, Bursalı, bir ablası ve bir abisi olan ve ablasının çocuğu mayıs 2026da 11 aylık olan sizinle birleştirilmiş. Üstelik o kadın da siz de bebeğin baş çevresiyle problem yaşamışsınız ve Allah'ın hikmeti olarak aynı günde aynı cm bilgisini vermişsiniz bu problemden bahsederken.

Hayat çok ilginç.

Kız üyeliklerin birleştirildi rezilll oldun rezilll

@Kazen bey, burada konu sahibi ilgisiz bir üyenin profiliyle kendi profilinin birleştirildiğini iddia ediyor. Doğru olabilir mi?
Kazen bey etiketlemeleri görmeyebilir çünkü aktif etmediyse bildirimleri kapalıydı.

Hayır mümkün değil, emin olmadan birleştirme işlemi yapılmaz ki zaten 30 Ekim 2025’te çift üyelikle konular açtığı ve konuları gerçeklikten uzaklaştığı için + üyelikleri 3 kızkardeş kullandıklarını söylediği için ve bunların hepsi yasak olduğundan üyelik birleştirilmesi yapılmıştı.

Üyeliklerin birleştirilmesinin akabinde konu sahibi üyelik iptali yapıp gitmişti.

30 Ekimde üyelik iptali yaptıktan 2 gün sonra 1 Kasım 2025’te suhendann üyeliğini alarak sitede aktif olmaya devam etti.

suhendann​

kelebeğin annesi

Kayıtlı Üye
Gerçekten moral olarak bitmiş durumdayım ben orman muhafaza memuruyum yol olmayan arazilere sıcağın altında dakikalarca yürüyoruz yollar çok bozuk dün traktöre bindik mesela insanı öyle sallıyor ki zıplatıyor resmen sanki hamileymişim gibi korkuyorum işim çok ağır ve varsa bile bilmeden bebeğime zarar vermek istemiyorum dediğin gibi bu belirsizlik insanı bitiriyor iş yerimden bir arkadaşım daha önceki şefliğinde bu saçma sapan dağ yollarında motorsikletler yüzünden bebeğini düşürmüş o zamanlar anlatmışlardı birden karnını tutup yığıldı kaldı diye travma oluyor insanda varsa da değilse de bilip hayatıma devam etmek istiyorum

Ben de birkaç eski mesajı buldum

29+4 üz 1600 gr son ultrasonda . Çok mu fazla sizce
görümcem nişanlısı ile tartıştığı esnada kapıyı kapatmaya çalışırken oğlumu düşürdü ve alnını yardı dikiş atıldı.
Benim 2 yaşında bir oğlum var

`