ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Ya sen tatlı su kurnazı mı sanıyorsun kendini @suhendann herkes aptal bir sen akıllı. Erkek olma ihtimaline daha çok inandım şu an. Erkekleri yakalarsın da "kim, nerde, kim görmüş, nasıl " moduna girerler ya tepkilerin aynı öyle. Beynin resetlendi bir anda sakin ol

Ben gerçekten üzülmüştüm ya bebek kaybı şiddet boşanma sıkıntılı aile
Henüz 1 aydır aramızda olduğunuz için konulara duygusal yaklaşmanız doğal ama buradaki tecrübeli üyeler bilir, zeynepguven1986 vakası yaşadık, cavidan vardı karnındaki bebeğine yorgan örterdi o direkt ben trollüm diye bağırırdı içerikleriyle ama olsun.
Yıllarca kadın gibi yazışan bir arkadaşımız vardı, salladığı yalanlar ortaya çıkınca aniden hastaneye yatırılan bir arkadaş vardı, bir tanesi öldü mesela kocası veda mektubunu buldu.

KK Kadınlarının bünyesi alışık, sizde alışırsınız

Kaos arıyormuşuz bak bak . Bu konular gayet dramatik , kadının ezildiği , bebek ölümü olan bir konuydu . Kaos arasak eğlenceli konu dolu.

Ben cidden insanlar neden böyle hikayeler uydurur anlam veremiyorum
Kadınların yaşadığı zorluklar malum o yüzden evlilik aile gibi konularda gerçek olma ihtimali yüksek gibi geliyordu da artık ciddiye almamak gerekiyor sanırım. Çok tuhaf insanlar var Allah akık fikir versin

Aa hatırladım patlayan hesabını. Aynı kişi oldukları aklıma gelmezdi ama bu konuya inancımı kaybetmiştim bir yerden sonra.
Çok daha az bilgiyle kimler kimler ifşa oldu. Kadın geldi tüm sülalesini ortaya döktü.

Abisinin ortadaki adını neden karaladığını hiç anlamadım mesela. Her şeyi açığa çıkaracak, tüm taşları yerine oturtacak en kritik bilgi o muydu yani ablacım?
Eski konularında da isim vermiş zaten. İnandırıcı olmak adına zekice olduğunu düşündüğü bir hamleydi herhalde

Neyse geçmiş olsun diyorum kendisine. Roman yazacaksa tutmaz. Began hanımla el ele verirse beeelki...

Kadın da haklı, infial getiren konu değil bu. Bunları da çok fazla konuşmalarından, hikayeyi çok dallandırıp budaklandırmalarından, bir süre sonra ne yalan söylediğini unutup başka bir şey anlatmalarından falan anlıyoruz. Gerçi ben burda çok farklı birinden şüphelenip rapor etmiştim.

Naptın ? Şimdi düşünür dururum kim diye ?

Biz 4 kız kardeşiz. Burda en büyük ablam hamilelik sürecinde sonrasında kayınvalidesi ile yaşadığı problemler alakalı yazdıktan sonra bir süre diğer ablam yazmış ve biri şikayet edince sanırım hesabı iptal edilmiş o yüzden ben hesap açtığımda beni sıkı sıkı uyardılar başka birinin kullandığından bahsetme diye. Bahsettiğiniz erkek bebek ablamın bu yüzden bazı yerlerde yeğenim bazı yerlerde bebeğim olarak geçiyor ve ever yeğenimin kafa çevresi sorunuyla çok uzun süre uğraştık. Eniştem de doğulu ve illallah bir ailesi var benim de babaannem doğulu dedem acıpayamdan kocaeliye göç etmiş bir ailenin oğlu babam da oralı

Babamın ilk evliliğinden olan ama kendi ablamdan daha yakın olan nursena ablam var ara ara o da kullanmış . Kendisi orman muhafaza memuru şefiyle alakalı bir içerik yazmış baya linçlenmiş sanırım sonra kullanmamış . Ama kendi ablam burayı lise yıllarından beri kullanıyor ve daha önce de burda hesapları yüzünden problem yaşamış . 2 değil 3 hesap var yani son kullandığım benim hesabım bir nursena bide zehra dilara ablamın var hesabı diğer kardeşimiz zaten bahsettiğim gibi spli .

Hiç kimse ruh hastası değil yani . Herkesin kendine has bi yaşantısı var ve kardeş olduğumuz için bu kadar paralel hepsi .

Ve oğlunun olduğunu birçok yerde yazmış hamilelik gruplarında bir sürü mesajı var
Gerçekten çocuğu varsa bu kafayla nasıl çocuk yetiştiriyor bunlar anlamak zor
Oğlan mı ? Hani kızdı vefat eden bebek ? Kardeşim orman koruma memuru yazmış . Hey allahım kaçıncı kardeş bu ? Mitoz bölünme mi yaşıyorlar ?

Genel yazayım, bazı insanlar sosyal yaşamda insanlar tarafından çok ilgi görmezler, ya evliliklerinde sorun vardır eşleri ilgisizdir veya bekardırlar ama içine kapanık pasiftirler, insan içine çıkmaya ürkerler vs vs

KK anonim isimle üyelik alınan bir platform, birçok insanla anında etkileşime girebiliyorsunuz, eleştirse dahi birileri hikayelerinize yazıyor bu da o kişilerin hoşuna gidiyor, anlattıklarının doğruluğunun teyidi de pek mümkün olmadığından bazısı hikayelerinin seyrini bile değiştiriyor.

Yok anacığım ben artık yemem 3 abla artı senin aynı hesabı kullandığınızı. Sana hikayende başarılarrrrrr

İnandırıcılığı kalmadı artık olayın

Kafayı hamilelik, bebek, erken doğum vs. tarzı bozan bir erkek olduğunu düşünüyorum. Birde daha önceki fake konulardan anladığım kadarıyla bu tür konular genelde aşırı romantik ve duygusal bakış dille yazılıyor.

Evet biz bir aileyiz ama bacım siz toptan yanlış anlamışsınız olayı aile olmak demek tek bir hesapla kk ‘ya dadanmak değil sülale boyu yani.

Ayrıca baştan beri de gayet belliydi sende bi numaralar olduğu neyse yapacak bir şey yok, kimler geldi kimler geçti.

Hesaplar parayla mı açılıyor da herkes birbirinin hesabına giriyor :) bırak bu işleri

`