ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Canım sen çok yorulmussun. Biraz dinlen istersen.

ya beganin sadece bir konusunun yorumu 71 sayfa ben nasil okuyayim onu , cavidana bakamadim bile, bu üyeler icin kisa tanitim makalesi yazan olursa cok makbule gecer :)

Ben niye üyeliklerini bulamadım peki

Bak sana son kez insan gibi yazıyorum çok iyi oku bu yazdığımı. Çünkü seninle dalga geçmeyeceğim. Darp raporunu ilk attığında sahte olabileceğini ben söyledim. Sonra yine kendini acındırdığın için senden özür diledim. Çünkü bir kadının aile bireylerinden şiddet görmesi korkunç bir şeydi benim gözümde. Hakkına girmek istemedim. Bak şimdi sen bebeğini kaybetmek, aile bireylerinden şiddet görmek, ana babandan hakaretler işitmek, ekonomik şiddet görmek, eşinle cinsel sorunlar yaşamak istiyor musun? Eğer istemiyorsan hemen herkesten özür dile. Sen zannediyorsun ki anonim yazdın diye, burası sanal diye insanların duygularını sömürüp hakkına girmiyorsun. Yazdığın hikâyeler ilahi adaletten öyle bir ayağına dolanır ki feleğin şaşar. Kendine gel.

Ablam uzakta yaşıyor eniştem de katı biri mecbur kalmadıkça babam onlara emrivaki de yapamaz gidemez de

Arkadaşlar tek kelime anlamasam da benim başka kız kardeşim yok serebral palsili bi kardeşim var ablam da burayı bilmez etmez bana bile kızdı

Yorumsuz.

Hala bizleri ikna etme derdinde . Pes de etmiyor . İnsan kardeş sayısını , çocuğunu vs de unutmaz . Sitede beni siz de tanırsınız . Hep tek çocuğum kardeşim yok ve tek de çocuğa sahibim yazarım . Çoğu üyede bu şekilde tutarlıdır . Bir dediği bir dediğini tutmuyor Sühendan hanımın .

Müge anlida böyle bir kadin vardi kendi çocuğunu kardesim diyordu, Almanya'da yaşıyordu baskasina kaçmıştı falan oylr bir akil tutulması yaşıyor olabilir

Müge anlida böyle bir kadin vardi kendi çocuğunu kardesim diyordu, Almanya'da yaşıyordu baskasina kaçmıştı falan oylr bir akil tutulması yaşıyor olabilir
Onu biliyorum . Almanyada evli ve çocuklu . Netten bulduğu adam için Türkiye’ye kaçmıştı . Babası eşi gelmişti peşinden . Adam : bu kadın benim karım bir de çocuğumuz var diyordu . Kadınsa:yooo ben bekarım o çocuk da benim kardeşim diyordu var böyle tuhaf insanlar

Baba Gökhan'ı arama ben hayır diyorum veremem diyip kapatın. Ha eşiniz tamam baba diyorsa hala,sizi arayıp bıktım ailenden vs dediğinde ben hayır diyorum sen tamam diyorsun,bana hiç söylenme demeniz gerekir.
Aileniz konusunda fazlaca alttan alıyorsunuz.
Mesela size takılacak altınları kayınpederinizden istediğinde neden olay çıkarmadınız?
Evinize misafir yollamalarına müsade ettiniz 10 günlük evliyken, anne kimseyi kabul edemem diyemediniz.
Burada insanlara çat çat ağzınıza geleni söylediğiniz gibi,bir zahmet anne /baba sınır ihlali yapan kim varsa,eşinize kalmadan sizin gerekirse olay çıkararak gereğini yapmanız gerekirdi.

Kuzummmm konunun bugünkü kısmını oku fake çıktı

`