ailem yüzünden evliliğimde başlayan sorunlar

Çok masum geldiniz gözüme şu an

Cavidanin konusu neydi ne anlatmıştı
Net bir şey yok kafamda ama gözlerini belertme vardı bir de karnına kurdele bağlayıp gebeliğini sürpriz yapacaktı kocasına sanki.

Bir de her kriz anında bihterin kendini köpüklü küvete atması gibi, bu da yatağa devriliyordu sanki biri bir şey deyince bir olay olunca.

Kuzummmm konunun bugünkü kısmını oku fake çıktı
Yaa ilk sayfalardaydim okudukça diyorum bende bu ne ya Türk filmlerine tas cikarir diyegercek olamayacak kadar acıklı gelmeye başladı bir yerde ama dur bakalım diyerek okuyordum ki bildirim geldi.
Bakayım niye uydurmuş böyle bir hikaye acıların kadını şühedan merak ettim

Çok masum geldiniz gözüme şu an
Gariban ben,forumun senelerdir üyesi olupta ,vakit bulup giremeyen ben
Tam bir sazanım şu an.
Karar verdim an itibariyle yeni konulara yorum yapacağım artık. 40 sayfayı nasıl okuyacağım insafsızlaryazmisiniz da yazmişiniz

Cavidanı hatırlayamamıştım,
Kurdele yardımcı oldu

Kimse sonunun böyle bağlayacağını baştan tahmin edemezdi amaSon 4 -5 sayfayı okursanız hem olayı çözer hem de boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz

Kimse sonunun böyle bağlayacağını baştan tahmin edemezdi amaSon 4 -5 sayfayı okursanız hem olayı çözer hem de boşuna zaman kaybetmemiş olursunuz
Evet yaa simdi baktım,deli manyak sı.çmış sıvamış.
Bir bitmediler bunlar.
Üsenmiyorlarda bunca yalanı uydurup yazmaya.
Benim hiç unutmadığım nickinin sonu mom diye biten biri vardi,eskiler bilir hatta bazen hala burada olduğunu düşünüyorum.
Birde sassy vardı ki bence sitedeki en istikrarlı yalancı o olabilir,arkadaş falan yapmıştı buradan kendine hatta,muhtemelen kendi de inanıyordu yalanlarına öyle de bir profesyonel yalancıydi. Uzun da sürmüştü üyeliği. O da bence buralarda hala.

Cık, yeni gelenler bunların tırnağı bile olamaz,çabucak patliyorlar

Egecell vardı hakimim diye milleti tehdit ediyordu

Amacı ben de anlamıyorum gerçekten. Hadi x te falan etkileşim artırır para kazanırım derdi olabilir. Ya da diğer sosyal medyalarda. Burada yorum alsan ne almasan ne. Nasıl bir tatmin duygusu. Hayır bir de atıyorsun bir şeyler. Insan sallarken niye acıların ezik kadını olmak ister ki. Havalı bir hikaye yaz bari

Egecell vardı hakimim diye milleti tehdit ediyordu
Ay evet ya.
Onun konusu yoktu pek,varsa da ben denk gelmedim ama yorumlarda çekilin ben hakimim diye atlayıp duruyordu yırtık dondan fırlar gibi
Yazıııık(bunu şerbodaki Salkımın söylediği gibi okuyun lütfen)baska işleri güçleri yoksa demek ki

Son düzenleme:
Ya insanlar ufak detayları anonim kalmak icin değiştirebilir. Buna tamamım,normal de buluyorum,tanıdık çıkar diye sonuçta ozel ,kimseye anlatmadığı birseyi anlatıyor belki de ama baya hikaye yazıp ona inanıp sürdürmek,baştan sona yalan atarak nereye varacaklar ne geçecek ellerine bende anlamıyorum.

Bence o karakterlerin hepsi sensin. Hayalinde hepsi. Acil psikiyatriye gidip ilaç tedavisi alman lazım. 3 dedeyi görmeden gitsen iyi olur.

Yakında gelir : sınanmadığınız şeylerin kibri sizdekiler der

Sen nerelerden geldin buralara düşme Ahmet düşme biz düştük sende düşme

Mom en son Nisan'da görülmüş.

Aboo açtığı konularıda kapatmış görünmüyor bi ben yapamadim kaç senelik uyeyim vay anasini sayın seyirciler, kiz ne bu hiz maşallah herşeyide biliyosun

Began'a da bakın Jinekologun bile yürüdüğü koca yürekli kadın
Began'a gidene kadar inananlar vardı ya. Şaka gibi. Ben en çok onlara şok oluyordum. Hem de öyle yeni üyeler değil, eski üyeler onun saçma fantazilerini gerçek kabul edip yorum yapıyordu.

Genel olarak bazı konular sinyal veriyor aslında, olayların seyri yorumlara göre değişebiliyor, bu da insanın aklında soru işaretleri yaratıyor.

şikayetçi oldum çünkü buna mecbur bırakıldım . Bugün sabah işe giderken kendi aracımda abim tarafından darp edildim arkadaşlar. Eşimi aradım darp raporu alarak şikayetçi olduk

`