• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem

Boşanmanda dahi ayrı eve çıkmanız gerektirecek bir durum. Önceden nasıldı peki?

Cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar sanırım öyle yapıcam. Eşim işi dolayısıyla geç saatte eve geliyor sorun daha çok orada zaten gündüzleri o kadar korkmuyorum ama gece zor oluyor
besmel çek ve 21 tane inna ateyna oku üfle hemen uyursun veeee istediğin saatte kalkarsın

K.bakma da allah annenizi ıslah etsin bu hamile halinizde sizi bu kadar uzup bunalima sokunca yeri mi genişliyor acaba

Bize de hırsız girmedi ama psikolojim çok garip. Giriş katta kocaman korkuluksuz camları olan bir evimiz var. Acaba tıkırtı duyar mıyım hırsız girer mi diye düşüne düşüne uyuyorum. Mutfağın salonun vs bütün odaların kapılarını kilitliyorum. Deprem meprem olur diye sadece odamın kapısı açık kalıyor. Benim içimi rahatlattı biraz ana kapıdan girecek hali yok, oralardan da girerse kapılar kilitli. Oooh mis. Böyle şeyler için evinizi dağıtmışsınız resmen. Hadi dağıttınız bunalıma gireceğinize geri dönseydiniz ya. :/

Back
X