• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem

One bicim yaklasim ya , bize ne kadar para birakacaksinda ne
Kurus birakmiyorum derdim , senin yerinde olsam ceyizimi yapar ve tek kurus vermezdim
Böyle ailemi olur ..

böyle ailelere gerçekten çok kızıyorum ya . evlat dediğin; sen büyüt büyüyene kadar masrafları sen karşıla sonra o çalışmaya başlayınca sana geri ödesin gibi bir şey mi? böyle aileler aynen bu şekilde düşünüyor sanırım. ailenin durumu kötü olsa sonuna kadar bak destek ol derim de hani evlendikten sonra da destek olucam falan demişsin keşke öyle bir vaadde de bulunmasaydın. ne derlerse desinler yapacak bir şey yok 8 bin lira ile hem çeyiz hem araba nerde görülmüş Allah aşkına sen güzelce çeyizini yap genç kızsın evleniceksin kendi çeyizini yapmak tabiki hakkın boşver arabayı falan söylerlerse yine hakkımızı helal etmeyiz diye de aynen böyle de yani benim adım hıdır elimden gelen budur

Bu ne saçma bakış açısı yahu??
İşi bırakmayı düşünüyorum gibi laflar edip tepkilerini ölçseniz? Çok merak ediyorum ufak çaplı bir kalp krizi falan geçirecekler mi acaba?
Bir de anneniz kendi ailesine ne yapmış zamanında bir sorun bakalım? Onlara yük olamdan düğün yapmaya çalışıyorsunuz bu çok kıymetli bence. Annenize bunu da söyleyin. Düğün yapmak bile sizin görevinizken(ben öyle düşünmüyorum ama) ben üstleniyorum. Kendi çapımda düğün yapmak için para biriktiriyorum. Biriktirdiğim para mobilyalara bile yetmez sen bana para bırakacak mısın diyorsun. diye biraz sert ççıkın. Siz zaten hayırsız kötü evlat konumuna düşmüşsünüz. İyilik yaptıkça kimse madalya takmıyor. Lafınızı söyleyin gitsin.

Beni üzen tek şey beni hayırsız bir evlat gibi görüyor olmaları. Sözlerine cok kırılıyorum ne bir düğün heyecanı ne de o tatlı çeyiz telaşını yaşıyamıyorum ben anneme begendiğim gelinlik modellerini göstersem bile hiç umursamaz yorum bile yapmaz. Kızının düğününe bile sevinmeyecek bir annem var Insallah hayırlısı olur evlendikten sonra ben bir sıkıntımı nasıl gelipte annemle paylaşacam cok üzülüyorum cok :KK42:
Duyanda zar zor, çifter işler yaparak, yediklerinden kısarak seni yurtdışında okutup, özel dadılarla dil öğrettiler sanır.
Yaw herkes evladına temel eğitim sağlıyor ya, yuh yanii, karşılığında ne beklentisi olacak? Oldu ilkokula da göndermeyip, tarlada çalıştırsalarmış.

O zaman ben ömür boyu çalışsam babamın anamın hakkını parayla ödeyemem zaten.

Hiç canını sıkma, konu komşuya laf vermemek için de olsa onlar düğününde yanında olur zaten. Bu vesile ile annenin gerçek yüzünü de görmüş oldun, evlendikten sonra borçlu hissetme. İhtiyaç içinde değillerse, kendi hayatına bak eşinle.

gercekten buyuk saskinlik icinde okudum konuyu siz evlenirken ailenin yardim etmesi gerekmez mi hem yardim etmiyorlar hemde yardim mi istiyorlar ilginc

Ben daha üniversite okuyorum annem şimdiden çalışın araba alın bana diyo bi an önce çalışmaya başlasanız der sonra arada laf sokar sen ilerde çalışsan bize para vermezsin falan :KK12:

Back
X