- 14 Ocak 2015
- 506
- 279
- 103
- Konu Sahibi bikahvebana
-
Kendi maddi ozgurlugunuzu kazanabilme sansiniz varsa ufakta olsa ayri eve cikarak ise baslayabilirsiniz.
Dürüst düzgün bir kişi olunca evlen. .
Evlilik çözüm değil, sorun olabilir. .
ah ahhh bende kurtulsam ve bırdaha hiç ama hiç görüşmesem ne güzel olur
Bu yüzden şu sıralar evlilik konusunda adım atmama kararı adım. Bir kaç ay en azından.
Aslinda eve daha az gelsen sorun cikarirlar mi ki ya da ek is yapabilsen daha cok kazansan. Keske iyi para kazanabilecegin bir is bulabilsen.
Merhaba KK üyeleri,
Annem ve babam bildim bileli geçinemez. İkisi de çok saygısız. Duygusal şiddetin dibine vurdular. Defalarca benim önümde böyle davranmalarından rahatsız olduğumu söyledim onlara ancak anladıklarını zannetmiyorum. Neden boşanmadıklarını hiç bir zaman anlamadım çünkü gerçekten de iki yabancıı yaşıyor evde. Ben 28 yaşında bekar bir insanım ve üzerimde baskı var ne zaman evleneceksin diye. Bakıyorum hallerine ve midem bulanıyor. Hele babama karşı zerre kadar sevgi yok içimde, anneme ise saygı duyuyorum.
Şu ortamda, evlilik hem kaçış hem de bela gibi geliyor bana. Annemle babamın evliliğine bakıp evlilikten soğuyorum. Bir yandan da bir kız olarak bu toplumda yalnız yaşanamayacağının farkındayım. Ailemden etkilenmek istemiyorum. Son zamanlarda iyice bunaldım. Kendimi onlardan nasıl koruyabilirim?
İnşallah iyi bir eş çıkar karşına. .
Şuda var ki bazıları da bekarken aileyi istemiyor.Evlenince ailenin kıymetini ,güzelliğini özlüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?