- Konu Sahibi depresif34
Merhaba hanımlar öncelikli olarak en baştan kısaca özet geçeyim isterim.15 yıllık evliyim 1 oğlum var .Annem baktı ben çalıştığım için Allah razı olsun .Tabiki mecbur değildi bakmaya ama sorunumuz yoktu .Ayrıca ben ailemin evinde oturuyorum .Kardeşiminde var anneminde var onda da bir sorun yok .Sorun ne diyeceksiniz başlıyorum .Yıllarca annem oğluma baktığı için bizde yemek yedi evine gitti en doğrusu oydu çünkü ,kardeşimde evliydi .Babam çalışıyordu haftanın bazı günleri gelirdi onda da benim evde yemek yenirdi .Yıllarca bu böyle devam eti. Tabiki katkıları oldu mutfak masrafına da.Kardeşimin kızı oldu gelin yemek yapmıyordu her akşam bana gelip yemek yiyip gittiler yıllarca sürdü .sesimi evladım için çıkaramadım.Oğlum ezildi bu arada çok, onun hakkını nasıl öderim o da ayrı.Daha sonra babam kanser oldu tedavi süreci başladı .Evlerine gidip geliyorlardı .2017 temmuz a kadar .Babam terapiden kötü olunca benim evde kamaya başladılar.Nisan da gidelim dedi babam .Durumu kötüye gidince yollamadım .Hazran da da vefat etti.Annem yok 40 ı çıksın yok 52 si çıksın gidicam dedi dedi gitmedi .bu arada kardeşim de eşinden ayrı yaşıyordu o da geliyor kızı da annem bakıyor .Benim ev aşevi gibi oldu.İnsan fazlalığından gına geldi .Kardeşim boşandı ve halaa aynı süreç devam bizim evde .Annem evine geçmiyor.Tamam geçmesin dedim yemek yedikten sonra gitsinler yok saat 11:00 olmadan gitmiyor plan yapmış kendine .Kardeşim gece çalışıyor zaten saat 10:00 da yemek yemeye geliyor sonra annem gitme peşine düşüyor.Eşim artık katlanamıyor bu duruma ve huzursuzluk çıkıyor aramızda .ima ediyorum anneme yaşım 40 ama 60 gibiyim insan fazlalığından yıprandım evli gibi değilim ,hiç yalnız değiliz gibi gibi şeyler söylüyorum .Ama yok evliliğim çatırdıyor aramız iyi değil sürekli insan sirkülasyonu .cmt kardeşim izinli gece olmuş 11 oturuyorlar eşim haklı çekiyor kenara bu ne hal niye burdalar diyor.çekicam gidicam evden dedi en son .Tmm evlerinde oturuyoruz ama bu kadar da olmaz ki diyor.özel hayat kalmadı bizde.konuşmak için bile yer yok .annem benim evde mutlu .ama tek annem olsa başım üstüne o bana emenet ama tek değil işte kardeşim de var gün içinde kızı da geliyor öğlene kadar bakılıyor.Oğlumla anlaşamıyorlar ordan da sıkıntı .Ama herkes memnun biz dışında .Nasıl bir yol izlerim nolurr akıl verin aklımı oynatıcam .Birde çalışıyorum .Kardeşimin evliliğine gösterilen saygı benimkine olmadı.herkesin kahrını çek ve devam et halaa.
kusura bakmayın çok uzun olmuş özet demiştim ama roman olmuş resmen
kusura bakmayın çok uzun olmuş özet demiştim ama roman olmuş resmen