Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederım canım yardımların ıcın cok bunalmıstım dun gece ,sevgılım bıraz kırılgan ve cekıngenlıgıme anlam veremıyor,ümitsizliğe kapılmıyorum ,kızkardesımle caresıne bakıcam artık ...olmazsatek gıdecegım,alısırım zamanla ınsallah.canım çok birşey kalmamış ben daha gönderemedim gitmesinide istmeiyorum zaten ama 460 gün birmiş 30 gün kalmış çok birşey değil yani :) ağlama üzme hiç kendini .. sana ihityacım var sen yanımda olmadan hçbirşey istemiyorum tarzı şeylerle ikna etmeye çalış önce sevgilini o da ailesiyle konuşsun kafana da akma bu kadar erkekler bizim gibi ince düşünemez ve kırılmamıştırumarım yani.. ama sen önce kendini toparla ve kendine herşey iyi olacak de ümitsiliğe kapılırsan baştan kaybedersin.. hirbirşey senden önemli değil canım unutma .. kendinden daha fazla önemseme ve herşeye kafanı takma ben kafamı taka taka küük selere saç kalamdı kafamda .. düşünme boşver herşey olacağına varırde kısmet de .. sıkma kendini rahat ol
![]()
dedıgını mutlaka göz önünde bulunduracagım canım,ama bazı ınsanlar utangaclıgın ne oldugunu anlamıyor,utanacak ne varkı deyıp benı daha da yanlıs anlayabılır,ama mızacımdan bıraz bahsedecegım ne dıyecek,tesekkur ederım önerin için.banyoyu fayansı geç,ama şu söyleyeceğim şeyi mutlaka yap,çünkü bu geleceğini değiştirebilir.
sevgilinin annesiyle başbaşa kalırsan,ona biraz kişiliğinden bahset,aile hayatını tam bilmiyorum,o yüzden kafamda kurduğum portreye göre yazıyorum, ''sıcak bir aile ortamında pek bulunmadım,o yüzden düşüncesiz hareketlerim olabilir,çekingen davranabilirim,ama kesinlikle kötü niyetim olmaz,bi hatam olursa lütfen bunu göz önünde bulundurun''
ortada bişey yoksa bile bunu söyle,seni daha çok benimserler,onların davranışlarına göre sen de daha atılgan davranırsın.hem sende anlam vermedikleri davranışlar olursa,kafa karışıklığı olursa akıllarına bu söz gelir,ve daha ılımlı,anlayışlı yaklaşırlar.
benim de erkek kardeşim var,onun sevgilisi böyle davrandığında,yani aslında utangaçlığından dolayı çok muhattap olmadığında,annem sıcak davransa bile kızın onla ilgilenmediğini,annem ilgisinin karşılıksız kaldığını düşünüp uzaklaşıyor zamanla.
gercekten yabancı ınsanlar ve karsılarında cok kasılacagım emınım ,zaman lazım ve ben sevgılım olmadan onlarla yabancı yabancı nasıl konusacagım bılemıyorum,insallah benı cok soguk bulmazlar...erkek arkadaşına karşı biraz ayıp etmişsin canım ama anlayabiliyorum seni.sonuçta karşındaki insanlar yabancı senin için huyunu suyunu bilmediğin insanlar.zamanla birbirinizi tanıdıkça birbirinize alıştıkça senin tavırların değişecektir.ama zamanla![]()
ne mutlu sana bak kendi ailende bulamadığın sıcaklığı bulmuşsun işte, çekingenliği bi tarafa bırak , doğal ol ...senin fikrini soracak inceliği gösterdiklerine göre onlar seni benimsemişler ....arkadaşların da söylediği gibi otur onlarla konuş, içindekileri, hissettiklerini anlat ...mutluluklar dilerim
gercekten ilk baslarda kımseyle samımı olamıyorum,görümcelerimden cok soguk elektırık aldım zaten,ilk defa gıttıgımde evlerıne benım yanımda uzandı bır tanesı,hatta tartısma bıle yasadılar aralarında,bılemıyorum kayınvalıdem ıyı bırısı ama asırı yakınlık gostermesı benı sasırtıyor aılemde kımse kımseye oyle canım cıcım demez,ıcımızde yasarız sevgımızı.inşallah bu gunlerı ilerde gülerek hatırlarım.Canım ben de çekingenim, eskiden daha beterdim şimdi biraz daha iyiyim. Ben de çekindiğim için insanlara yaklaşamazdım, o yüzden de soğuk bir insan olarak görülürdüm. Eşimin ailesine de sıcak davranamıyorum, ne bileyim öyle anneciğim falan diyemem,sarılamam, yakın duramam. Gerçi ben de onlardan bir yakınlık görmedim. O yüzden tamamen geçeceğine inanmıyorum, zamanla o insanları tanıdıkça sevdikçe kendine yakın hissedersin, o çekingenliği atabilirsin. O yüzden kendin söyleyemesen de nişanlına bunu ailesine açıklamasını isteyebilirsin. Bence gerek yok çünkü sen olduğun gibisin, seni böyle kabul edecekler. Belki ilk başta seni yanlış değerlendirebilirler ama zamanla seni tanıdıkça fikirleri değişecektir. Bence sen bunları kafana takma, rahat ol. Ki insanlara sürekli sevgi, ilgi dağıtamazsın. Hatta böyle olman senin avantajına bile gelebilir. İlk başta insanlarla çok samimiyet yakınlık kurarsan sonra ufacık birşeyde üzülürsün.
canımmmmm çok tesekkur ederım yorumun için,içime okudugum anda bir güç geldi,haklısın bunu başarabilirim ve başaracagımcanım neden çekineceksin ki....
Ne güzel bir yuva kuracaksın...
Bak karşındaki insanlar ne kadar anlayışlı insanlarmış... Senin zevkine göre olsun istiyorlar...
Bence sevinmelisin, iyi bir ailenin oğluyla evleneceksin... Inşallah...
Herşeyden önce kendine güven, çekimserliği bir kenara bırak....
Kardeşin olmadan da gidip seçebilirsin... Sonuçta sen oturacaksın o evde...
Bir tane daha senden yok bu dünyada... Kendine bunu yapma...
Sağlıklı, mutlu, sevgi ve saygı dolu bir evlilik dilerim....![]()
canımmmmm çok tesekkur ederım yorumun için,içime okudugum anda bir güç geldi,haklısın bunu başarabilirim ve başaracagım
.allah razı olsun.içindeki kiracıyı günü geldiğinde öp benim için:)
tesekkur ederım canım yardımların ıcın cok bunalmıstım dun gece ,sevgılım bıraz kırılgan ve cekıngenlıgıme anlam veremıyor,ümitsizliğe kapılmıyorum ,kızkardesımle caresıne bakıcam artık ...olmazsatek gıdecegım,alısırım zamanla ınsallah.