Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence gitmemelisin, ortada resmi bişiler yokken sülaleyle bu kadar yüz göz olmanın manası yok daha sonradan yüzüne vururlar, arada mesafe olması her zaman için iyidir.
ortada daha resmi bişey yokken ne gerek var düğüne gitmene ...
çok mu önemli ki bu düğün bukadar dert ediyorsun kendine anlamadım.
üstelik sana gel bile denmemiş...
benim hemen hemen 2yıllık bir ilişkim var aileler de tanıştı (herhangi resmi bir tören yok ama) erkek arkadaşım sürekli annemi ara der ben bayram seyran olmadıkça asla aramam çünkü ben daha onların gelini değilim her ne kadar aileler falanda tanışmış olsa sadece oğullarının kız arkadaşıyım. O kadar samimiyete gerek yok şimdiden evlerine gitmeler, eltiyle oturup kaynana çekiştirmeler, gel denmediği halde(ki bence çağırılsanız bile gitmemelisiniz) düğüne gitmeler gereksiz bu ve bunun gibi hareketler sizin ailenin gözünde ki değerinizi düşürür bence kız biraz ulaşılmaz olmalı
bence sen sanki o dügüne gidip kendini millete göstermek istiyorsun gibime geldi... ama fatma yenge senin o dügüne gelmeni istemiyor acikcasi... ben senin yerinde olsaydim gitmezdim....
beni dogru düzgün davet etmicekler, bide ben arayıp sorucam geliym mi istiyo musun istemiyo msun?
merak ettim zaten bunu nasıl sordun, ben hayatta sormam, acık acık davet bekliyorum diyosun yani.
bu sorudan bile olumlu bi cevap cıkmicak ve ben halaaaa düşünücem gitsem mi gitmesem mi diye. yok arkadaşım yok, kendini biraz ağırdan sat. resmen yaranmaya calışıyo gibisin, bunu yarın birgün kullanırlar sana karsı haberin olsun.
bence sen sanki o dügüne gidip kendini millete göstermek istiyorsun gibime geldi... ama fatma yenge senin o dügüne gelmeni istemiyor acikcasi... ben senin yerinde olsaydim gitmezdim....
benim de bazen aklıma takılıyor bu..ama sadece ablası için...ablasının düğünü olsa benimde gelmemi istese gitmelimiyim?gidersem ne olur gitmessem ne olur? tecrübelilerden cevap bekliorum bende
konu sahibi...arkadaşlar çok çok doğruları söylüyor....tecrübelerine güven derim..ama ben size bişey sorucam arkadaşlar peki bu sevgilinin ablası olsa gitmeli mi kız...lütfen cevap bekliyorum
Ablasıda olsa gitmemeli, şiddetle hayır diyenlerdenim. Ne olursa olsun adı konulmamış bir ilişkide ve hatta adıda konulsa evliğe kadar sınırlar korunmalıdır her şekilde ki kaldıki evlilikte bile herkes herkese mesafeni koru diye söyleyip durmuyor mu her yorumda. Demek ki var bir hikmeti.
Ablasıda olsa gitmemeli, şiddetle hayır diyenlerdenim. Ne olursa olsun adı konulmamış bir ilişkide ve hatta adıda konulsa evliğe kadar sınırlar korunmalıdır her şekilde ki kaldıki evlilikte bile herkes herkese mesafeni koru diye söyleyip durmuyor mu her yorumda. Demek ki var bir hikmeti.