Hosbuldum..Aile evi terörüne hoş geldin öncelikle.Evlilik sırf sorunlardan kaçış için yapılmamalı diye düşünüyorum. Başka bir şey düşün.
Coook haklisiniz basit bir konu değil evlilik ama baska sehire tasinmam bile sorun... Buna nasil ikna edebilirim onu dusunuyorum onlari da kirmak istemiyorumBirebir aynı sorunu daha şiddetli yaşayan arkadasim vardi tek fark o suan 29 yaşında. Hiçbir zaman kaçış için evlenmeyi düşünmedi. Geçen sene uzun zamandır kendini geliştirdiği için çok güzel bir konumda iş buldu ve o şekilde evini ayırdı. 28ine kadar ailesinin şartlarında yaşadı. Önüne insanlar çıktı ama düzgün tipler degillerdi. Ama sonuç kaçış için bir ömür mutsuzluk vaat eden bir evliliktense sonunda kendi hayatını kurdu. Evimden kurtulayım kafasıyla o kişilerden biriyle evlenseydi yağmurdan kaçarken doluya tutulacakti. Kaçış için evlenilmez lütfen bu hataya düşmeyin.
Ne yapsam sasirdim ben deSırf dışarı çıkmak için evlenmeyi düşünüyorsan çok hata yaparsın. İyi bir kocaya denk gelirsen bilemem ancak iyi biri değilse gündüz çıkmana bile karışır.
Peki nereye kadar gider bu halimiz nerede durur ise baslayinca biter sandim bitmedi25 yaşında ekonomik özgürlüğü olan bir kadın olarak aynı sorunları yaşıyorum. Yaz günü herkes sokaktayken saat 10 da nerdesin diye aranıyorum. Ben de bu durumdan muzdarip ama katlanıyorum ne yapayım.
Bu sorunu çözmek için asla evlenmeyi düşünmedim. Çünkü yarın bir erkek tarafından bu durum yüzünüze vurulur. Gerek yok.
Ne yapsam sasirdim ben de
Vardi bulmuştum iş ama zorla geri eve çağırdılarBaşka şehirde çalışmak gibi bir imkanınız varsa bunu değerlendirin.
Evlenmek asla çözüm değil. Evlenmeden evvel istediğim gibi gezer tozardım şehirdışı tatilleri yapardım arkadaşlarımla. Şehirleri günü birlik gezmeye giderdim. Hiç sorun olmadı. Evlendikten sonra bekar hayatı gibi olmuyor. Yine istediğim yere istediğim zaman hesap vermeden gidiyorum ama bekarken daha rahat oluyorsun.Herkese merhaba. 23 yasimdayim okulum bitti ve calisiyorum. Okurken sehir disinda ne yaptigima karismazlardi ve ben de taskinlik hic yapmadim ama dondugumden beri ailem her aksam disari cikmak istedigimde sorun cikariyolar. Ben gecelere sabahlara kadar kalayim demiyorum ama en azından yaz gunleri 12'ye kadar kalmak istiyorum onlar saat 9 olmadan ariyolar butun arkadaslarimi cikiyor ben hep stresle gidip erken donuyorum. Donerken ailem alabilir yine ben tek doneyim demiyorum onu da kabul etmiyolar. Oglen cok sıcak buralar durulmuyo ve ben aksam cikmayi seviyorum bu yasimda bu sorunu yasiyo olmak cok canimi sikiyor. Evlenip gitmeyi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Nasil konusabilirim bu konuda ne olur yardim edin
Konuşsanda anlamazlar.Herkese merhaba. 23 yasimdayim okulum bitti ve calisiyorum. Okurken sehir disinda ne yaptigima karismazlardi ve ben de taskinlik hic yapmadim ama dondugumden beri ailem her aksam disari cikmak istedigimde sorun cikariyolar. Ben gecelere sabahlara kadar kalayim demiyorum ama en azından yaz gunleri 12'ye kadar kalmak istiyorum onlar saat 9 olmadan ariyolar butun arkadaslarimi cikiyor ben hep stresle gidip erken donuyorum. Donerken ailem alabilir yine ben tek doneyim demiyorum onu da kabul etmiyolar. Oglen cok sıcak buralar durulmuyo ve ben aksam cikmayi seviyorum bu yasimda bu sorunu yasiyo olmak cok canimi sikiyor. Evlenip gitmeyi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Nasil konusabilirim bu konuda ne olur yardim edin
Üniversiteden döndükten sonra aynı uyum sorununu her genç yaşar, bende yaşamıştım. Baştan nasıl başlarsa öyle gider, artık olgun biri olduğunu kabul ettir taviz verme. Bir söylenir iki söylenir sonra kabullenirler herkes herşeye alışıyor. Bende ilk döndüğüm zamanlar dışarda kalma konusunda ısrarcı olmamıştım ve hala dışarda kalamıyorum çünkü alışmadılar yadırgıyorlar sen baştan alıştır. Benim evim benim kurallarım burdayken bu evin kurallarına uy diyecekler büyük ihtimal ama hiç vazgeçmeden defalarca konuş kabul ettir ortak paydada buluşun.Herkese merhaba. 23 yasimdayim okulum bitti ve calisiyorum. Okurken sehir disinda ne yaptigima karismazlardi ve ben de taskinlik hic yapmadim ama dondugumden beri ailem her aksam disari cikmak istedigimde sorun cikariyolar. Ben gecelere sabahlara kadar kalayim demiyorum ama en azından yaz gunleri 12'ye kadar kalmak istiyorum onlar saat 9 olmadan ariyolar butun arkadaslarimi cikiyor ben hep stresle gidip erken donuyorum. Donerken ailem alabilir yine ben tek doneyim demiyorum onu da kabul etmiyolar. Oglen cok sıcak buralar durulmuyo ve ben aksam cikmayi seviyorum bu yasimda bu sorunu yasiyo olmak cok canimi sikiyor. Evlenip gitmeyi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Nasil konusabilirim bu konuda ne olur yardim edin
Deneyeceğim çok teşekkür ederim evet evlilik çözüm değil ama insan gerçekten özgürlüğü bu kadar kısıtlanınca ne düşüneceğini şaşırıyorEvlenmek asla çözüm değil. Evlenmeden evvel istediğim gibi gezer tozardım şehirdışı tatilleri yapardım arkadaşlarımla. Şehirleri günü birlik gezmeye giderdim. Hiç sorun olmadı. Evlendikten sonra bekar hayatı gibi olmuyor. Yine istediğim yere istediğim zaman hesap vermeden gidiyorum ama bekarken daha rahat oluyorsun.
Düzgün bir dille bundan çok sıkıldığınızı, arkadaşlarınızla ancak vakit geçirebildiğinizi, havalarında sıcak olduğunu, çok bunaldığınızı, böyle devam ederseler daha fevri hareketlerde bulunacağınızı, yalan söylemek zorunda kalmak istemediğinizi çooook açık bir dille anlatın. Yaşınız küçük değil, 16-17 olsanız farklı yorum yapardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?