- 25 Ağustos 2019
- 165
- 4
- 13
- 43
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Ciktim zatwnAyri eve cikmayi dusunmez misiniz?
Seninle görüşmek istemiyorum diyo.istedigu gibi değilmişim vs.Neden size böyle davrandi sebep yokkenmi?
Para para para diye ölecek nerdeyse.inaan yükü agiNeden size böyle davrandi sebep yokkenmi?
Ben ciddiyim.babacim Annecim diye sarılmak sohbet etmek aynı sofrada yemek yemek istiyorjmBende de bu eksik var bana gel ben sana aile sıcaklığı gösteririm
Ciktim zatwn
Bende ciddiyim bende bunları görmedim malesef.Ben ciddiyim.babacim Annecim diye sarılmak sohbet etmek aynı sofrada yemek yemek istiyorjm
Hatırladıkça çok nefret ediyorum.ankatilmaz bu.Bundan sonra yolunuz bahtiniz acik olsun ❤
Bazi seyler unutulmaz ama affederseniz rahatlarsiniz.
Seninle görüşmek istemiyorum diyo.istedigu gibi değilmişim vs.
Babam yedi yirmidort çalıştı.hep isteydi.kiz karddeism zihinsel engelli.cocuk yetiştirme görevi annenindir o da sürekli komşularla dantel orerdiKendisi yetistiriyor ilgi alakayi vermiyor sonra istedigi gibi degilsiniz diye disliyor.. ALLAH islah etsin kendi evinize cikin ve yolunuza bakin baba sözünü hakketmiyor o kisi hatta tek babaniz degil anne ablada öyle .
Babam yedi yirmidort çalıştı.hep isteydi.kiz karddeism zihinsel engelli.cocuk yetiştirme görevi annenindir o da sürekli komşularla dantel orerdi
Hayalindeki evlat farklı imiş.kariyer sahibi vs.isim iyi değil ya yüzüme vuruyo.kimsryle yatmadim.hatam yok.kiz kardeşim mwlek.engelli o.Ablani sevip de seni sevmeme sebebi ne olabilir? Ablan zengin onlara para falan mı veriyor yoksa senin onların affedemedigi bir hatan mi oldu? Sadece soruyorum.
Babam gaddar.ailesinde de çocuğunu kovanı gordumcok sasırdım ve uzuldum babanızda annenızde zıhınsel bır rahatsızlık falan mı var evlatlarına nıye boyle yapıyorlar
Hep kötüydü ama evden kivma olayı iş bulamayinca başladı bekarkenÇocukken ve gençken gayet aramız iyiydi demiştin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?