- 13 Ocak 2019
- 629
- 1.024
- 33
- 27
- Konu Sahibi Pitikareligomlek
-
Hayalindeki evlat farklı imiş.kariyer sahibi vs.isim iyi değil ya yüzüme vuruyo.kimsryle yatmadim.hatam yok.kiz kardeşim mwlek.engelli o.
Hikayede bi eksiklik var sanki . Ailenizin istemediği bir evlilik mi yaptınız yada onlar evlenme denemesine rağmen onlara rest çekip evlendiniz de geri gelince bunu bi ceza olarakmi yapıyorlar size .. gerçekten anlam veremedin neden sizi disladiklarinaBoşanınca baba evinde yaşadığım psikolojik fiziksel şiddetin izlerini yaşıyorum.surekli aklıma geliyor.o zaman nefret ediyorum.babamin ablamı ve annemle kol kola gelip.biz çekirdek aileyiz.benim tek kızım var.o da bu kizim.bana baba deme.seni herşeyden mahrum bırakacak.mirasimi yiyemeyeceksin.dedi ve bir sürü kudur
Sebep yok.evden işe işten eveyim.ona rağmen yaşandı bu olaylar.babqm bosqndiktan sonra başıma kalacak diye o kadar korktu ki.
Bunlar nasıl unutulur.37 yaşındayım ve hala anne baba sefkayi gormemenin eksikliğini yaşıyorum.ne yapmalı.tekrar evlensem eşimin anasını ana babasını baba diye bilmek isterim.anam babam olsunlar İsterim.aile sıcaklığı isterkim
Boşanınca baba evinde yaşadığım psikolojik fiziksel şiddetin izlerini yaşıyorum.surekli aklıma geliyor.o zaman nefret ediyorum.babamin ablamı ve annemle kol kola gelip.biz çekirdek aileyiz.benim tek kızım var.o da bu kizim.bana baba deme.seni herşeyden mahrum bırakacak.mirasimi yiyemeyeceksin.dedi ve bir sürü kudur
Sebep yok.evden işe işten eveyim.ona rağmen yaşandı bu olaylar.babqm bosqndiktan sonra başıma kalacak diye o kadar korktu ki.
Bunlar nasıl unutulur.37 yaşındayım ve hala anne baba sefkayi gormemenin eksikliğini yaşıyorum.ne yapmalı.tekrar evlensem eşimin anasını ana babasını baba diye bilmek isterim.anam babam olsunlar İsterim.aile sıcaklığı isterkim
Şu an param kariyweimolsa sevecekti beni.o kadar eğitimin hakkını vermiş olaxaktimEvladinin kariyerine göre sevgisini gösteriyorsa ona göre davraniyorsa yerin dibine batsin sevgisi .! Lütfen böyle degmeyen bir insan icin diyecegim, kusura bakmayin baba demiyecegim kendinizi üzmeyin.
DEGMEZ.
Ailemizi seçemiyoruz maalesef. İnsallah karsına iyi bir insan cıkar onun ailesini aile bilirsin. Allah anana babanada merhamet versin ne dıyelımBoşanınca baba evinde yaşadığım psikolojik fiziksel şiddetin izlerini yaşıyorum.surekli aklıma geliyor.o zaman nefret ediyorum.babamin ablamı ve annemle kol kola gelip.biz çekirdek aileyiz.benim tek kızım var.o da bu kizim.bana baba deme.seni herşeyden mahrum bırakacak.mirasimi yiyemeyeceksin.dedi ve bir sürü kudur
Ya sarimanolya beyaz kelebek gibi bisey hatrmiyidum o mu?Eşiniz(Eski) babanızı sokak ortasında dövdüğünde eşinizi savunuyordunuz.
Aileniz size destek olmak için yaşadığınız şehre taşındığında evde bir lira dahi harcamayıp tüm maaşınızı biriktirmeye çalıştığınızda kavga edip, "baba kahrındansa koca kahrı çekerim" diyerek eşinize dönüp ailenizi bırakmıştınız. Aileniz sizin için düzenini bozup gelerek çocuğunuza da bakıyordu oysa.
Evet size öncesinde de kötü şeyler yaşatmış olabilir ama lütfen siz çooook masummuşsunuz gibi anlatmayın.
Aileniz iyi yaptı demiyorum. Hatalarınız karşılıklı.
Bunu kabul ederek ve bunlardan ders çıkararak hayatınızı devam ettirirseniz sizin için daha iyi olur. Yaşanan hiçbir şey sebepsiz değildir. Tecrübeleriniz yaşamınızın kalanına ışık tutsun.
Evet ta kendisi. Ben sarılmanolya ve ilkbaharı bekliyorum konularını biliyorum. Bir tane daha vardı da anımsayamadım şu an.Ya sarimanolya beyaz kelebek gibi bisey hatrmiyidum o mu?
Belkide ilkbaharı bekliyormdu ismi cok hatırlamıyorum ama herkes sarimanolya diyordu ordan kaldi.Evet ta kendisi. Ben sarılmanolya ve ilkbaharı bekliyorum konularını biliyorum. Bir tane daha vardı da anımsayamadım şu an.
Belkide ilkbaharı bekliyormdu ismi cok hatırlamıyorum ama herkes sarimanolya diyordu ordan kaldi.
Ayrica çocuğuda perişan ediyordu anlamdigim babasıyla ne derdi var sürekli babasına karşı birşeyler biseyler bitmiyor.
vay be :)) yahu senin gibi konuyu önceden bilip yada hatırlayıp şurada yazan biri çıkmasa tamamen masummuş gibi davranacaklar.. Maalesef KK de böyle bir grup kadın görüyorum.Farklı nick alarak "bakın ben ne kadar kötü durumdayım", "herkes bana üzülsün" diye sempati kasan kadınlar görüyorum maalesef. Eğer dediğin gibiyse ben çok üzülemedim maalesef. Benim eşim babama el kaldıracak o adamın elini kırarım ben (ki babamla anlaşıp anlaşamamam da önemli değil)..Eşiniz(Eski) babanızı sokak ortasında dövdüğünde eşinizi savunuyordunuz.
Aileniz size destek olmak için yaşadığınız şehre taşındığında evde bir lira dahi harcamayıp tüm maaşınızı biriktirmeye çalıştığınızda kavga edip, "baba kahrındansa koca kahrı çekerim" diyerek eşinize dönüp ailenizi bırakmıştınız. Aileniz sizin için düzenini bozup gelerek çocuğunuza da bakıyordu oysa.
Evet size öncesinde de kötü şeyler yaşatmış olabilir ama lütfen siz çooook masummuşsunuz gibi anlatmayın.
Aileniz iyi yaptı demiyorum. Hatalarınız karşılıklı.
Bunu kabul ederek ve bunlardan ders çıkararak hayatınızı devam ettirirseniz sizin için daha iyi olur. Yaşanan hiçbir şey sebepsiz değildir. Tecrübeleriniz yaşamınızın kalanına ışık tutsun.
Memurluğa atandım .bu evle işin bitmistir dedi.ancak.misafir olarak gelirsin.dedi.
bu doğru mu P PitikareligomlekEşiniz(Eski) babanızı sokak ortasında dövdüğünde eşinizi savunuyordunuz.
vay be :)) yahu senin gibi konuyu önceden bilip yada hatırlayıp şurada yazan biri çıkmasa tamamen masummuş gibi davranacaklar.. Maalesef KK de böyle bir grup kadın görüyorum.Farklı nick alarak "bakın ben ne kadar kötü durumdayım", "herkes bana üzülsün" diye sempati kasan kadınlar görüyorum maalesef. Eğer dediğin gibiyse ben çok üzülemedim maalesef. Benim eşim babama el kaldıracak o adamın elini kırarım ben (ki babamla anlaşıp anlaşamamam da önemli değil)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?