Ailemden nefret ediyorum...

Hayalindeki evlat farklı imiş.kariyer sahibi vs.isim iyi değil ya yüzüme vuruyo.kimsryle yatmadim.hatam yok.kiz kardeşim mwlek.engelli o.

Evladinin kariyerine göre sevgisini gösteriyorsa ona göre davraniyorsa yerin dibine batsin sevgisi .! Lütfen böyle degmeyen bir insan icin diyecegim, kusura bakmayin baba demiyecegim kendinizi üzmeyin.
DEGMEZ.

Hikayede bi eksiklik var sanki . Ailenizin istemediği bir evlilik mi yaptınız yada onlar evlenme denemesine rağmen onlara rest çekip evlendiniz de geri gelince bunu bi ceza olarakmi yapıyorlar size .. gerçekten anlam veremedin neden sizi disladiklarina

Onlar için değil kendiniz için affedin. İçiniz bu kadar öfke doluyken sağlıklı ve mutlu olmanız çok zor. İçinizde tamamıyla affedin, sonra sizi affettim demek, samimi olmak veya görüşmek zorunda değilsiniz.

Evladinin kariyerine göre sevgisini gösteriyorsa ona göre davraniyorsa yerin dibine batsin sevgisi .! Lütfen böyle degmeyen bir insan icin diyecegim, kusura bakmayin baba demiyecegim kendinizi üzmeyin.
DEGMEZ.
Şu an param kariyweimolsa sevecekti beni.o kadar eğitimin hakkını vermiş olaxaktim

Ailemizi seçemiyoruz maalesef. İnsallah karsına iyi bir insan cıkar onun ailesini aile bilirsin. Allah anana babanada merhamet versin ne dıyelım

adiniza çok üzüldüm bir tik farkli durumlarin hala icerisindeyim
bende evlenince babasi babam olur kiz kardesim yok oda kardeşim olur dedim ama biz burada yaniliyoruz işte
kendi anamiz babamiz bile sahiplenememisken el in adami bizi neden kizi bilsin ? ne kadar baba olabilir baska bir insan size
vardir belki istisna olanlar ama çok zor gibi geliyor bana

Eşiniz(Eski) babanızı sokak ortasında dövdüğünde eşinizi savunuyordunuz.
Aileniz size destek olmak için yaşadığınız şehre taşındığında evde bir lira dahi harcamayıp tüm maaşınızı biriktirmeye çalıştığınızda kavga edip, "baba kahrındansa koca kahrı çekerim" diyerek eşinize dönüp ailenizi bırakmıştınız. Aileniz sizin için düzenini bozup gelerek çocuğunuza da bakıyordu oysa.

Evet size öncesinde de kötü şeyler yaşatmış olabilir ama lütfen siz çooook masummuşsunuz gibi anlatmayın.

Aileniz iyi yaptı demiyorum. Hatalarınız karşılıklı.

Bunu kabul ederek ve bunlardan ders çıkararak hayatınızı devam ettirirseniz sizin için daha iyi olur. Yaşanan hiçbir şey sebepsiz değildir. Tecrübeleriniz yaşamınızın kalanına ışık tutsun.

Ya sarimanolya beyaz kelebek gibi bisey hatrmiyidum o mu?

Evet ta kendisi. Ben sarılmanolya ve ilkbaharı bekliyorum konularını biliyorum. Bir tane daha vardı da anımsayamadım şu an.
Belkide ilkbaharı bekliyormdu ismi cok hatırlamıyorum ama herkes sarimanolya diyordu ordan kaldi.
Ayrica çocuğuda perişan ediyordu anlamdigim babasıyla ne derdi var sürekli babasına karşı birşeyler biseyler bitmiyor.

Babası gerçekten kötü bir insan da olabilir. Fakat dönüp dolaşıp bu meseleyi hayatının merkezine koyması hata. Hiçbir şekilde fayda sağlamayacak. Ve evet, kendisinin sürekli "çocuk" diye bahsettiği bir evladı var. Eşinden de ayrıldı. Evladına sımsıkı sarılıp güçlü bir kadın olarak yola devam etmesi gerek. Geçmişe takılı kalmak ona zarar veriyor. Ah farkına varsa...

vay be :)) yahu senin gibi konuyu önceden bilip yada hatırlayıp şurada yazan biri çıkmasa tamamen masummuş gibi davranacaklar.. Maalesef KK de böyle bir grup kadın görüyorum.Farklı nick alarak "bakın ben ne kadar kötü durumdayım", "herkes bana üzülsün" diye sempati kasan kadınlar görüyorum maalesef. Eğer dediğin gibiyse ben çok üzülemedim maalesef. Benim eşim babama el kaldıracak o adamın elini kırarım ben (ki babamla anlaşıp anlaşamamam da önemli değil)..

Ben sekiz senedir. Evden kovuluyorum.bekarken de kovardi.bir gün kahvaltı sofrasindan ufak bisiyi bahane edip kovdu.bir gün sokakta geçirdim.annem napiyorsun dedi.bu benim sinirimi bozuyo dedi.
Memurluğa atandım .bu evle işin bitmistir dedi.ancak.misafir olarak gelirsin.dedi.eve her geldiğimde kavga cikardi

Hemen hemen butun konularinizi hatirliyorum ben uye olmadigim donemde bile okurdum. Aileniz, kocaniz, mudurunuz, is arkadaslariniz, cocugunuzun kres muduru, ev sahibiniz, ne bileyim hatta disciniz bile cevrenizdeki herkes kotu bir tek siz masum ve iyisiniz. Ben herkesle sorun yasayan kimse tanimiyorum etrafimda, hayatiniza giren herkes kotu olamaz bu teoride de pratikte de imkansiz. O yuzden asil sorunun sizde oldugunu ve babanizla ilgili olaylari tek tarafli anlattiginizi dusunuyorum. Donup kendi hatalariniza baksaniz belki hayatiniz yoluna girecek

Bu nickle daha önce konu açmıştı aslında. Yakında bu da uçar, yenisi gelir.

Ve evet, babası konusunda da tahrik etti, eşim yine iyi sabretti sonuçta kocam gibi bir şeylerle onu savunmuştu. Bunları bilmeden okuyunca insanın içi eziliyor. Fakat baba da yeterince sabretmiş. Daha ne yapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…