- Konu Sahibi Miray12_34
-
Bence sırf twitterda paylaşılmak için falan yazdı.burda trend olunca ne oluyo ki promosyon puan şu bu veriliyor mu acep.vermeseler de ben yazarım ama çok sevıyorum siteyi allah bizi ayırmasın amennnnn
Yeni bir üyelikle hoop yeniden aramızda.Onun sahte konu olduğu çok belliydi ama ya. Buradaki çoğu yorumu da dalga geçer şekildeydi, bence fazla bile durdu burada. Tabi yeni üyelik almazsa, gerçi emniyet çağırır kendisini muhtemelen, bir daha gelmeye cesareti olur mu bilemem.
Konuyu '' kırlangıç çığlığı "adlı kitaptan esinlenerek yazdım, yani tamamen uydurma amacım bu konuya değinmek daha doğrusu burdaki abuk sabuk kv_kp eş konuları dışında, daha önemli bir konuyu taciz konusunu(sanki tacize uğramış biriymişim gibi) dile getirip bu konuyu konuşmaktı, birde fazla yorum almak için yaptım. Konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim özür dilerim hepinizden
Hala bir yerlerinden tutup kurtarmaya çalışıyor..Moderatörler nerde hala kimseden ses çıkmıyorKonuyu '' kırlangıç çığlığı "adlı kitaptan esinlenerek yazdım, yani tamamen uydurma amacım bu konuya değinmek daha doğrusu burdaki abuk sabuk kv_kp eş konuları dışında, daha önemli bir konuyu taciz konusunu(sanki tacize uğramış biriymişim gibi) dile getirip bu konuyu konuşmaktı, birde fazla yorum almak için yaptım. Konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim özür dilerim hepinizden
D&R'dan indirim kodu veriyor sanırım,daha fazla kitap alıp bize uydurmasyon konular yazması içinÇok yorum alınca, trend oluncaKazen maaş mı bağlıyor?
bir ben okumamışım şu kitabı yavvvMelissa P.'nin "Yatmadan Önce 100 Fırça Darbesi" adlı kitabından esinlensen daha çok hit alırdın kız, üstüne üstlük EGM'ye şikayet olasılığı da yoktu. Neyse artık bir dahakine ondan esinlenirsin.
bir ben okumamışım şu kitabı yavvv
sinemaya da aktarılmıştı yanılmıyorsam onu da izleyemedimBenim de yıllar oldu, lisede mi ne okumuştum. Ortaokul da olabilir. Meşhurdu o sıralar. :)
Bilemiyorum işin doğrusu bilmekte istemiyorumBen doğru olma ihtimalini asla düşünmedim. Direkt kurgu. Çünkü okurken kitap tadında yazmış herhangi bir şey hissedemedim ve üzülmedim. İhbar şikayet dedikten sonra “yalan olduğunu” söyledi.
Yalan da zaten, içeriğinde “Tacizden öte” yazmış bir üye de “tecavüz mü taciz mi” diye sormuş. Sadece taciz demiş. Detay metay yok içerik ile verdiği cevaplar çelişkili. Hissiyat, duygu, düşünce, endişe sıfır. İnsan hissediyor.
Birde utanmadan çıkmış kitaptan esinlendim diyor. Bu esinlenmeden yola çıkarak babasını, abisini, küçük kardeşini kullanmış. Ki en hassas bir konuda aileyi kullanmak akıl alır gibi değil.
Miray12_34
Kız istediğin oldu,hit konu sahibi oldun.
Artık tanınıyorsun,el salla.
Sana bedava herşey dahil 5 yıldızlı 2 günlük nezarethane tatili hediye edecek polis amcalar.
Zaten konunun sonunu okuyunca, konu sahibinin normal olmadığını düşünmüştüm.ramazanda kayınvalidesine yemeğe kot tişört artı sutyensiz gıtmişte tepki almış kızımız akrabalar da varmış kayınvalidenin utanmışlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?