- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.866
- 598
- 33
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Ay yalan söyledim diyorum arkadaşım, daha nasıl anlatabilirim, yalandı
Temiz iç çamaşırı falan götürelimSuç Uydurma Suçu adı altında polisi yanıltmaktan işlem yapılır sana. Cezası 3 yıldan başlıyor, geçmiş olsun.
Ay hahahah sinirim bozudlıTemiz iç çamaşırı falan götürelim
Ama dur !
Zaten sütyen takmıyodu dimi
Temiz iç çamaşırı falan götürelim
Ama dur !
Zaten sütyen takmıyodu dimi
Bakalım iftira atan kızmı?Hahsjsjs. Şaka bir yana babasına abisine yazık yani cidden böyle bir şey yoksa. Allahım kızım bana böyle iftira atsa kahrolurum nerede hata yaptım diye. Düşman başına verme.
Bakalım iftira atan kızmı?
Ben bu üyenin yorumları tuhaf geliyordu çok dertli biri gibi ama başkasına yorumları alaycıErkek de olabilir. Ensest fantezisi mi var, başka bir durumu mu var nedir düşünmekten çıldırır kahrolursun yahu.
Ben iftira diyorum .. ve babasıyla abisine üzülüyorum..Bakalım iftira atan kızmı?
sen şunun bi çocukluğuna insen sorunu şıppp diye çözeceksin biliyorumErkek de olabilir. Ensest fantezisi mi var, başka bir durumu mu var nedir düşünmekten çıldırır kahrolursun yahu.
Kendine ifade hazırlamış işte. Karakola gittiğinde böyle diyecek. Nasıl yirtarimin derdinde şu anKonuya ekleme yapmis gordunuz mu ? Kitaptan esinlendim diye
Bu nasıl bir U dönüşü . Yerinde olmayı hiç istemezdim.Konuyu '' kırlangıç çığlığı "adlı kitaptan esinlenerek yazdım, yani tamamen uydurma amacım bu konuya değinmek daha doğrusu burdaki abuk sabuk kv_kp eş konuları dışında, daha önemli bir konuyu taciz konusunu(sanki tacize uğramış biriymişim gibi) dile getirip bu konuyu konuşmaktı, birde fazla yorum almak için yaptım. Konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim özür dilerim hepinizden
Kanunda böyle güzel yasalarda var demekki. Yoksa Allah'ın delisi gelip iftira atar canım sıkıldı yorum alacaktım der uğraş dur. Allah'ım sen koru esimizi çoluk cocugumuzu.Suç Uydurma Suçunun Cezası (TCK m.271) ... İşlenmediğini bildiği bir suçu, yetkili makamlara işlenmiş gibi ihbar eden ya da işlenmeyen bir suçun delil veya emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak biçimdeuyduran kimseye üç yıla kadar hapis cezası verilir.
Sütyen konusunu da iç çamaşırı özgürlüğüne değinmek için mi uydurdun? GülünçKonuyu '' kırlangıç çığlığı "adlı kitaptan esinlenerek yazdım, yani tamamen uydurma amacım bu konuya değinmek daha doğrusu burdaki abuk sabuk kv_kp eş konuları dışında, daha önemli bir konuyu taciz konusunu(sanki tacize uğramış biriymişim gibi) dile getirip bu konuyu konuşmaktı, birde fazla yorum almak için yaptım. Konunun bu kadar büyüyeceğini düşünemedim özür dilerim hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?