Ailemden utanıyorum...

Temiz iç çamaşırı falan götürelim
Ama dur !
Zaten sütyen takmıyodu dimi

Hahsjsjs. Şaka bir yana babasına abisine yazık yani cidden böyle bir şey yoksa. Allahım kızım bana böyle iftira atsa kahrolurum nerede hata yaptım diye. Düşman başına verme.

o kadar yalancisin ki kitaptan etkilenip konuyu yazdigini iddia etmen de yalan. okumadigina eminim..

Suç Uydurma Suçunun Cezası (TCK m.271) ... İşlenmediğini bildiği bir suçu, yetkili makamlara işlenmiş gibi ihbar eden ya da işlenmeyen bir suçun delil veya emarelerini soruşturma yapılmasını sağlayacak biçimdeuyduran kimseye üç yıla kadar hapis cezası verilir.

vicdandan,insani duygulardan uzak bir karakterin sırf dikkat çekebilmek uğruna ne kadar hassas bir konuyu malzeme yapabildiği gerçeğini de bu sayede görmüş oldum.Bu tip insanların ne sanal ne de gerçek hayatta kendilerine yer bulamamasını diliyorum.Allah ıslah etsin

Bu nasıl bir U dönüşü . Yerinde olmayı hiç istemezdim.

Kolay gelmesin de saglam bir ders al akıllanirsin umarım.

Kanunda böyle güzel yasalarda var demekki. Yoksa Allah'ın delisi gelip iftira atar canım sıkıldı yorum alacaktım der uğraş dur. Allah'ım sen koru esimizi çoluk cocugumuzu.

Sütyen konusunu da iç çamaşırı özgürlüğüne değinmek için mi uydurdun? Gülünç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…