Ailemden utanıyorum...

Psikolojim yerinde değil herkesten daha fazla farkındayım bunun, başka sorunlarımda var onlarda üst üste binince kafam almıyor, sinirli asabi ona buna kızıp bağıran biri oldum.

Allah yardımcınız olsun. Lakin çok çok kızıyorum böyle suskunluklara. O evde aile düzeni yok ki! Bugün size yarın elaleme.. Daha fazla rezillik yaşanmadan şikayetçi olun. Yada annenize anlatmakla başlayın işe. Tabii bi çözüm bulabilirsee!

Annene anlat annenide cek al yanina. Sonra git babani dikayet et baban musvettesi kac yasinda
Baba m 63 yaşında. Baba kelimesi o kadar boş ki benim için, anlamsız hatta rahatsız edici, yazarken bile başka bir kelime olsa onu kullanırdım inan.

Annem, ben ona hiç kıyamıyorum onun üzülmesine dayanamıyorum, ona anlatsam olanları hasta olur dayanamaz buna eminim ki . Keşke sizin söylediğiniz gücü bulabilsem kendimde ama ben çok zayıf biriyim

ne desem keşke yer yarılsa şu pislikler yerin içine girse yer tekrar kapansa sonra, her türlü suç taciz tecavüzün yanında aklanıyor benim için. birini öldürmek bile daha az suç gibi.
Baban olacak pislik lanet olası nasıl o gözle baktı sana nasıl, nasıl yapıyorlar bunu, nasıl hala utanmadan yaşayabiliyor, nasıl bir varlık ki kızı kapısını kilitleyip yatıyor. benim sapıkça hislerim olsa kendimi öldürürdüm, dünya pislikten kurtulsun diye.
öyle ağır şeyler ki bunlar.
öyle zor ki.
kimse bu konuda yalan söyleyemez bence, babam taciz etti diyorsa bir çocuk mutlaka birşeyler olmuştur, mutlaka bir bakıştan olsa bile hissetmiştir.

Diğer konularınızı da biliyorum. Sutyen takmakla ilgili, yok bana nişanlım şu kadar altın takti, vs vs bir sürü şey yazdınız. Bu kadar yalanı rahatca soyleyebildiginize gore lütfen yardım alın. Yaşadıklarımız da yaptiklariniz da normal değil.

Bu arada kac yaşındasınız ?

Baba m 63 yaşında. Baba kelimesi o kadar boş ki benim için, anlamsız hatta rahatsız edici, yazarken bile başka bir kelime olsa onu kullanırdım inan.
Kardesın de bır seyler yasamıs ve o da sana anlatmıyor olabilir mı? İnsallah oyle değildir tabi ama kapısını kilitlenmesi bu sekilde düşündürdü bana.
Kendine onlardan ayrı bir hayat kur. Dinler misin bilmiyorum ama şikayet etmelisin.
O pislikler sanki normal birer insanmış gibi aramızda gezemesin. Başka masumlara elleri ulaşamasın.
Hem cocukların o adama dede mı diyecek ileride.. Aynı ortamda bırakabilecek mısın onları...

Hemen o evi kardeşini de alarak terket. Dışarıda başına bundan daha kötüsü gelemez. Babanı da ilk fırsatta şikayet et, başka çocukları da yaklaştırma, gerekirse herkesi uyar. Utanma herkese yay.

Allah yardımcin olsun canım benim. Inşallah daha güzel günlere kavuşursun.

Babana ve abine diyecek çok söz var ama........ Ş......F....Z....LER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…