- Konu Sahibi Miray12_34
-
Annene anlat annenide cek al yanina. Sonra git babani dikayet et baban musvettesi kac yasindaŞikayet edemem, annem 70 yaşında yüreği dayanır mı buna, ben sadece onlardan uzak olmak istiyorum sadece bunu
Baba m 63 yaşında. Baba kelimesi o kadar boş ki benim için, anlamsız hatta rahatsız edici, yazarken bile başka bir kelime olsa onu kullanırdım inan.Annene anlat annenide cek al yanina. Sonra git babani dikayet et baban musvettesi kac yasinda
Baba m 63 yaşında. Baba kelimesi o kadar boş ki benim için, anlamsız hatta rahatsız edici, yazarken bile başka bir kelime olsa onu kullanırdım inan.
Annem, ben ona hiç kıyamıyorum onun üzülmesine dayanamıyorum, ona anlatsam olanları hasta olur dayanamaz buna eminim ki . Keşke sizin söylediğiniz gücü bulabilsem kendimde ama ben çok zayıf biriyimAllah yardımcınız olsun. Lakin çok çok kızıyorum böyle suskunluklara. O evde aile düzeni yok ki! Bugün size yarın elaleme.. Daha fazla rezillik yaşanmadan şikayetçi olun. Yada annenize anlatmakla başlayın işe. Tabii bi çözüm bulabilirsee!
70 yasindaki anneniz tacize ugradiginizi biliyor mu? Buna yuregi nasil dayaniyor?Şikayet edemem, annem 70 yaşında yüreği dayanır mı buna, ben sadece onlardan uzak olmak istiyorum sadece bunu
Kardesın de bır seyler yasamıs ve o da sana anlatmıyor olabilir mı? İnsallah oyle değildir tabi ama kapısını kilitlenmesi bu sekilde düşündürdü bana.Baba m 63 yaşında. Baba kelimesi o kadar boş ki benim için, anlamsız hatta rahatsız edici, yazarken bile başka bir kelime olsa onu kullanırdım inan.
Hayır, tecavüz değil ama tacize uğradım. Bazen düşünüyorum bunu yani böyle bişey yaşasaydım yada birgün yaşarsam nolur diye, heralde öldürürüm kendimi,babanızla abiniz size tecavuz me etti?
Şikayet etmek istesem ben şikayet ederim heralde
Neden istemiyorsun yazik degilni sana ve kardesine. Korku icinde yasiyorsunuz evinizdeŞikayet etmek istesem ben şikayet ederim heralde
Şikayet etmek istesem ben şikayet ederim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?