- 28 Kasım 2010
- 42.453
- 141.036
- 798
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Tacizle tecavuz arasinda sizce ne fark var?Hayır, tecavüz değil ama tacize uğradım. Bazen düşünüyorum bunu yani böyle bişey yaşasaydım yada birgün yaşarsam nolur diye, heralde öldürürüm kendimi,
İşte din çok güzel bir maskedirDışardan dindar görünümü çizen ama içi pislik ve kokuşmuşluk kokan insanlardan nefret ediyorum be kardeşim. Tiksiniyorum. Allah yardımcınız olsun. İşiniz vs varsa ayrılsanız o evden
Kardesin icin de endiseleniyoruz. İsterse sen dogmamisken olsun o pislik hala disarda baskasinin kizlarina agzinin suyunu akitiyor pislikAllah aşkına şikayet et, yada bu bir ihbar kabul edilebilir mi? Gibi cümleler kurmayın ben konumun başında da söyledim yıllar önce yaşadığımı bu konuyu, Şimdi buna maruz değilim burda ben derdimi anlatmak istedim yardım çığlığı atmadım
Siz konunuzu bi okuyun önce. Duayla olacak şey mi ?Ben burda derdimi anlattım, yardım çığlığı atmadım. İnanın bu kadar kolay değil, babanı şikayet etmek. Allah aşkına benim yerime koyarak düşünün empati yapın, annem, kardeşim nolur onlar ya çevre hangi gözle bakacak bize. Bu kadar kolay değil, ben o yüzden sizden dua istedim ama anlayamadınız hepinize teşekkür ederim
Geçmiş konularınıza baktım., neden insanları yalanlarınızla meşgul ediyorsunuz. Hangisi gerçek kim nasıl inanacak. Onlar mı yalan bu mu ? Allah biliyor artık. Inşallah bu yalandır.Mune konumu kapatır mısın lütfen
Ben burda derdimi anlattım, yardım çığlığı atmadım. İnanın bu kadar kolay değil, babanı şikayet etmek. Allah aşkına benim yerime koyarak düşünün empati yapın, annem, kardeşim nolur onlar ya çevre hangi gözle bakacak bize. Bu kadar kolay değil, ben o yüzden sizden dua istedim ama anlayamadınız hepinize teşekkür ederim
Aciklamada tacizden daha ileri birşey olduğunu yazmis şimdi taciz diyor. İyi uyduruyorTacizle tecavuz arasinda sizce ne fark var?
Ben empati bile yapamiyorum bu durumda direk sikayet ederim. Millet benim ne cektigimi biliyormu milletten bananeBen burda derdimi anlattım, yardım çığlığı atmadım. İnanın bu kadar kolay değil, babanı şikayet etmek. Allah aşkına benim yerime koyarak düşünün empati yapın, annem, kardeşim nolur onlar ya çevre hangi gözle bakacak bize. Bu kadar kolay değil, ben o yüzden sizden dua istedim ama anlayamadınız hepinize teşekkür ederim
Yalan olduğu ortaya çıkınca kacarsin tabi. Ne zevk aldın bu kadar insanı kandırarak. Hemde böyle bir konudaMune konumu kapatır mısın lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?