Ailemden utanıyorum...

Hiç inandırıcı değilsin konu sahibi kusura bakma. Kardeşini düşünüyor olsaydın çok öncedn şikayet etmiş olurdun zaten. Yardım çığlığı atmadım vs diyorsun da belki kardeşin kapı kilitliyorum derken yardım çığlığı atıyordu?? Hoş konun da inandırıcı değil ya neyse...

Nedense size pek inanmadım. 28 yaşındasınız, çalışıyorsunuz da madem bu insanla neden beraber yaşıyorsunuz ? Kardeşinizi de alıp çıkabilirdiniz.

Önceki nişanlı konusu da garip. Ciddi ciddi eve davetler, sütyensiz gittim demeler filan. İnsan dışarı, nişanlısının yanına, ailesine sütyensiz neden gider ve bunu neden belirtir? Bunu kurgularken amacınız cinsel bir dikkat çekme miydi ? Şu anda da aynı şekilde cinsel eğilimli konu açmışsınız. İlgi çekmeye mi çalışıyorsunuz?

Bence gerçekten bir psikologa gidin..

Şu davranışının babanın düşüncesinden ne farkı var çevreye farklı evde farklı hiç bir kötülük cezasız kalamaz ayrıca bu sapık adam öz kızına bu gözle bakabiliyorsa yarın üç beş yaşında bir çocuğa bu kötülüğü yapsa vicdan azabı duymıyacakmısınız hep böyle saklanarak gizleyerek üstü aileler tarafından örtülerek çıkıyor bu sapıklar çıkıyor kimse akşam masum yatıp sabah sapık kalkmıyor yolunu yordamını bilen varsa şikayet etsinn bu adam parka gidiyor markete gidiyor içimizden temizlenmeli bunlar

Sana nedense inanamıyorum.Böyle hassas konuda yalan söylüyorsan da Allah seni bildiği gibi yapsın.

Madem çalışıyorsun bankada -hem de kamu bankasında - kardeşini de al ayrı eve çık.Yapabileceğin çok şey var.Yetişkinsin.Bence sen baştan aşağı uyduruyorsun her şeyi.

Millet ihbar şikayet diyince de yalanın ortaya çıkar da rezil olursun diye konuyu kapattırmak istiyorsun.

Elinde imkanın var.Yazdıkların doğruysa o evden ayrıl.

Oyunculuk mu okuyorsunuz? Senaryo mu yazıyorsunuz üyeler üzerinden bu tür yalan denemelerle meşgul ediyorsunuz?
Belki evlisiniz, nişanlısınız ifşa olmamak için bu konuyu açmak için kıvırıyorsunuz.

Ve konunuz çelişkilerle dolu. Açık ve net senaryo konu.
Hanımlar daha fazla parmaklarınızı yormayın.

Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu

yapmayın Allahaşkına şikayet etmek ne demek, güvenli ortam oluşturalım yıllardır tuttuğu çığlığını atsın, tacize uğrayan kişilerde yalan/doğru mefhumu öyle çok da sağlam çalışmıyor, belki yalan söylemesine neden olacak psikoloji yüzünden buna başlamıştır. geçmişiyle tartın insanları bugünüyle değil, yazık gerçekten. hiç yaşadıklarının yalan olduğunu söylemese nişanlılığının biz nereden bilecektik, belli ki dolmuş, böyle ellerinizde meşalelerle neden gidiyorsunuz üstüne. hem de yalan söyleyecek olsa burda ayrıntı verirdi derdi sadece eğlenmek olsa. yapmayın.

Elimizde sihirli değnek olmadığı malum elbette şikayet et tarzında yorumlar gelecek ahh ahh vahh vahh fln yazmamızımı bekliyordunuz konu benim için gerçek olma ihtimalini an itibariyle kaybetmiştir

Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu

asla yalan olduğunu düşünmüyorum lütfen konuna devam et hissettiklerini anlat, insanlar şikayet edeceğini söylemesin lütfen, çok acı bir insanı köşeye sıkımış halde böyle bırakmak.

Çok üzülerek okudum ama bu tepkinden sonra konuna inanasım gelmedi .. diyelim ki konu doğru ... senin yerine kendilerini , çocuklarını koyarak konuşuyorlar .. insanlar sana çözüm sunuyor , insanların babanıza “o” gözle bakar .. belki de yarın bir gün mahallede başka bir çocuğun tacize tecavüze uğramasından iyidir ...

Her konuna cinsellik katip sayfalarca yorum almissin zaten. Ama bu konunun dogru olma ihtimali yine de var. Neden biliyor musun ? Bu duruma maruz kaldigin icin belkide boyle tuhaf hareketler sergiledin hep. Bence de biz vatandaslik gorevimizi yapip sikayet etmeliyiz.

Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Burada insanlar siz dalga geçin diye yorum yapmıyor. Kafanıza göre yalanlarla konu açıp insanları üzmeye, yormaya ne hakkınız var ? Hastasınız siz sadece. Umarım banlanırsınız ve geri gelmezsiniz!!!

Bu kadar telaşlandığına göre bu konu da yalan

Mune konu sahibi daha önce açtığı konuların yalan olduğunu kendi ağzıyla söyledi

Bu konuda ne yapılabilir

İnsanların hassas olduğu bir konu açıp sayfalarca yorum yazdırıp sonunda fake çıkan çok konu oldu buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…