- 13 Mart 2015
- 4.411
- 8.186
- 358
- Konu Sahibi Miray12_34
-
Ben burda derdimi anlattım, yardım çığlığı atmadım. İnanın bu kadar kolay değil, babanı şikayet etmek. Allah aşkına benim yerime koyarak düşünün empati yapın, annem, kardeşim nolur onlar ya çevre hangi gözle bakacak bize. Bu kadar kolay değil, ben o yüzden sizden dua istedim ama anlayamadınız hepinize teşekkür ederim
Valla anlamadim ben bir sey. O kadar senaryo yazdiysa yine keriz yerine konduk demektirAciklamada tacizden daha ileri birşey olduğunu yazmis şimdi taciz diyor. İyi uyduruyor
Şu davranışının babanın düşüncesinden ne farkı var çevreye farklı evde farklı hiç bir kötülük cezasız kalamaz ayrıca bu sapık adam öz kızına bu gözle bakabiliyorsa yarın üç beş yaşında bir çocuğa bu kötülüğü yapsa vicdan azabı duymıyacakmısınız hep böyle saklanarak gizleyerek üstü aileler tarafından örtülerek çıkıyor bu sapıklar çıkıyor kimse akşam masum yatıp sabah sapık kalkmıyor yolunu yordamını bilen varsa şikayet etsinn bu adam parka gidiyor markete gidiyor içimizden temizlenmeli bunlarBen burda derdimi anlattım, yardım çığlığı atmadım. İnanın bu kadar kolay değil, babanı şikayet etmek. Allah aşkına benim yerime koyarak düşünün empati yapın, annem, kardeşim nolur onlar ya çevre hangi gözle bakacak bize. Bu kadar kolay değil, ben o yüzden sizden dua istedim ama anlayamadınız hepinize teşekkür ederim
Yahu yalan olduğunu nereden biliyorsunuz ancak ve ancak varsayım olabilirYalan olduğu ortaya çıkınca kacarsin tabi. Ne zevk aldın bu kadar insanı kandırarak. Hemde böyle bir konuda
Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
Çok üzülerek okudum ama bu tepkinden sonra konuna inanasım gelmedi .. diyelim ki konu doğru ... senin yerine kendilerini , çocuklarını koyarak konuşuyorlar .. insanlar sana çözüm sunuyor , insanların babanıza “o” gözle bakar .. belki de yarın bir gün mahallede başka bir çocuğun tacize tecavüze uğramasından iyidir ...Ben burda derdimi anlattım, yardım çığlığı atmadım. İnanın bu kadar kolay değil, babanı şikayet etmek. Allah aşkına benim yerime koyarak düşünün empati yapın, annem, kardeşim nolur onlar ya çevre hangi gözle bakacak bize. Bu kadar kolay değil, ben o yüzden sizden dua istedim ama anlayamadınız hepinize teşekkür ederim
Her konuna cinsellik katip sayfalarca yorum almissin zaten. Ama bu konunun dogru olma ihtimali yine de var. Neden biliyor musun ? Bu duruma maruz kaldigin icin belkide boyle tuhaf hareketler sergiledin hep. Bence de biz vatandaslik gorevimizi yapip sikayet etmeliyiz.Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
Arkadaşlar evet yalandı kandırdım sizi sadece bir süredir konu açmıyordum fazla yorum almak istedim hepsi buydu
Siz ciddi ciddi gidin bir psikiyatri ye görünün. Hiç normal değilsiniz.Özür dilerim hepinizden
Bu kadar telaşlandığına göre bu konu da yalanAllah aşkına şikayet et, yada bu bir ihbar kabul edilebilir mi? Gibi cümleler kurmayın ben konumun başında da söyledim yıllar önce yaşadığımı bu konuyu, Şimdi buna maruz değilim burda ben derdimi anlatmak istedim yardım çığlığı atmadım
Konu gerçek dışıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?