sevgilinizde sizin gibi okumuş biri mi. yoksa özel bir yerdemi çalışıyoAnne tarafim yokluktan gelmis hepsi annem sayesinde teyzelermn bir yerlere gelmisler.kimisinin durumu cok iyi ama yenemedikleri bir sey var para para para....
Hayatimdaki insani kabullenemediler annemde dahil..surekli bir tanesi tanidgndan bahseder saf salak bir cocuk eczaci illa israrla yapmaya calistilar cocuk hoslandi keskin sert dille reddettim kendinkizini ver dedim arkadasiymis :)) kendisi ingilizle evleneblrsin demis :)) yabanciya vercekmis :)))
suan evlenme teklifi aldim hayatimdaki insandan hala bir araya gelip x...kisine gitmedi zengindi muhabbeti donuyo annemde bana gelince ister gibi yapip teyzemlerle culssuz bilmem ne diye cekistiriyor.kuzende teklif aldi pirlantssi kocaman benimki ufak bende oo dedim parliyo bana pirlantanin cesitlerino sayiyo annrmde o an bi biz bulamadk nerde culsuz bizi bulur dedi kafmdan asagi kaynat su indi.az oncede duydum hala x..kisisi konusuluyo sinrden elim ayagim titriyor zamaninda bende emekleri var diye bu eziyet terbiyesizlige katlanamiyorm eve gidelim annemle okkali bir konusma yapicam.tamam parasiz gecinlmiyor ama ben atanmayi bekliyorm sevgilmde daha oncede yazmistim cok iyi bir yerden mezunu isten ayrildi ama cok guzel yerlere gelecgne inaniyorum mayisi bekliyo deli gibi cabaliyo..hem ozel icin hem devlet icin bir seylern mucadelesini veriyo.. en azindan kendimizi gecindirebiliriz destek olacaklarina nedir bu hirs? Konusurlarken bile o zengine mi gitmis muhabbeti donuyo girtlaklicam birini
Turkiyedeki en iyi universitelernden birinden mezun.dereceyle girmis basarili ama sanssiz diyebilirim bir turlu duzene sokamadi hayatinisevgilinizde sizin gibi okumuş biri mi. yoksa özel bir yerdemi çalışıyo
Kusura bakmayin sinrle ne dusunduysem yazdim sanirim karisik olduAtama bekleyecek kadar okumuş,sınav atlatmış birinin dahi yazdığını anlayamıyorum artık.
Bahsettikleri cocukla ayni sehirde okuduk cocuk kiz yurdunda basildi sevgilisyle okuldan 1yil uzaklastrldi sapik diyorum hala ne diyolar yaBazılarına para ver herşey okey
Aynen oyle vee sevglim garsona,girdigi ortama,insan davranisna dikkt eder kimseyi ezdirmez hak hukuk konularinda cok hassastir bir araya gelislerini dusunemiyorumAileniz yokluktan geldiği için ve şimdi durumlar iyi olunca ne oldum delisi olmuşlar sonradan görme diyorum onlara ben .kimseyi dinleme
Anne tarafim yokluktan gelmis hepsi annem sayesinde teyzelermn bir yerlere gelmisler.kimisinin durumu cok iyi ama yenemedikleri bir sey var para para para....
Hayatimdaki insani kabullenemediler annemde dahil..surekli bir tanesi tanidgndan bahseder saf salak bir cocuk eczaci illa israrla yapmaya calistilar cocuk hoslandi keskin sert dille reddettim kendinkizini ver dedim arkadasiymis :)) kendisi ingilizle evleneblrsin demis :)) yabanciya vercekmis :)))
suan evlenme teklifi aldim hayatimdaki insandan hala bir araya gelip x...kisine gitmedi zengindi muhabbeti donuyo annemde bana gelince ister gibi yapip teyzemlerle culssuz bilmem ne diye cekistiriyor.kuzende teklif aldi pirlantssi kocaman benimki ufak bende oo dedim parliyo bana pirlantanin cesitlerino sayiyo annrmde o an bi biz bulamadk nerde culsuz bizi bulur dedi kafmdan asagi kaynar su indi.az oncede duydum hala x..kisisi konusuluyo sinrden elim ayagim titriyor zamaninda bende emekleri var diye bu eziyet terbiyesizlige katlanamiyorm eve gidelim annemle okkali bir konusma yapicam.tamam parasiz gecinlmiyor ama ben atanmayi bekliyorm sevgilmde daha oncede yazmistimcok iyi bir yerden mezun isten ayrildi ama cok guzel yerlere gelecgne inaniyorum en azindan kendimizi gecindirebiliriz nedir bu hirs? Konusurlarken bile o zengine mi gitmis muhabbeti donuyo girtlaklicam birini kizlar ben ne yapicam nasil ustesinden gelicem ???
Aynen oyle vee sevglim garsona,girdigi ortama,insan davranisna dikkt eder kimseyi ezdirmez hak hukuk konularinda cok hassastir bir araya gelislerini dusunemiyorum
Evde her sey cok normal hatta bazen kavga ederiz uzme cocugu der ayrilcam derim mahsus sakin der nasil iyi biri oldugunu biliyor ailevi problemlerimiz vardi her birinde yanimda oldu bulacaklari kisi benim o ozel nedenlerimi dusunmezmi bunu nasil dusunmezler ya.nasil bir hirstir diger teyzem kizini overken basarilarindan bahsederken benimki beni yeriyoBiraz Zaman geçsin sonra sen annene tek iken konuyu aç anladığım kadarıyla annen teyzenlerin gazına geliyor muhtemelen. .evde anne kız tek başınıza konuşun iyi yönlerini bu çocukla hayatını neden birleştirmek istediğini tüm gerekçeleri ile anlat sakin bir şekilde sonra da tanıştır istersen ama bunu sadece annen ile yap 3.bir kişi dahil etme sakın
Ben bozulmadim hayat karsima onu cikardi daha farkindalik kazandim.5 yasindaydim babamin durumu cok iyiydi ama eve koyr gelmez annem koca yolu gozlerdi o gun bugundur zenginligin mutluluk getirmeyecegini iyi bilirim. Biz sevglmle kucuk evlerden hoslaniriz kucuk seylerle mutlu oluruz eski esyalar anlam verir ne bilyim ya ben sevgilime nolcak gider spotcudan esya alablrz diyen insanim ne isime yarar para mutsuz olduktn sonraValla simdi ne desek bos en iyisi siz cok munakasa etmeyin onlarla bu yastan sonra kafa degistirmez cunku o insanlar. Simdi nereye kafayi cevrisen parayla kafiyi bozmus ve herseyin yerine parayi koymus insanlar var siz madem henuz bozulmadiniz kendinizi koruyun onlardan.
Ne yazikki para icin her turlu degerini satacak durumu geldi insanlar toplumsal dejenerasyon yani. Zengin olsunda gerisi onemli degil kafasinda herkes.
Sanki kendileri yaşayacak aynı evde siz bildiğinizi okuyun yazdıklarınıza istinaden söylüyorumBahsettikleri cocukla ayni sehirde okuduk cocuk kiz yurdunda basildi sevgilisyle okuldan 1yil uzaklastrldi sapik diyorum hala ne diyolar ya
Malesef ki annen teyzenin dediklerini kulak verdiği için bütün bunlar ona göre neler konuşuyor ki evde çocuğun iyi birini olup da sana da nasihat veriyor annen.teyzen işi bozuyor malesef annenle tekrar konuşmalısın durumun ciddiyetliğini canım yani ben buyum o teyzemin kızı sen ve teyzem bir misiniz deEvde her sey cok normal hatta bazen kavga ederiz uzme cocugu der ayrilcam derim mahsus sakin der nasil iyi biri oldugunu biliyor ailevi problemlerimiz vardi her birinde yanimda oldu bulacaklari kisi benim o ozel nedenlerimi dusunmezmi bunu nasil dusunmezler ya.nasil bir hirstir diger teyzem kizini overken basarilarindan bahsederken benimki beni yeriyo
Ben bozulmadim hayat karsima onu cikardi daha farkindalik kazandim.5 yasindaydim babamin durumu cok iyiydi ama eve koyr gelmez annem koca yolu gozlerdi o gun bugundur zenginligin mutluluk getirmeyecegini iyi bilirim. Biz sevglmle kucuk evlerden hoslaniriz kucuk seylerle mutlu oluruz eski esyalar anlam verir ne bilyim ya ben sevgilime nolcak gider spotcudan esya alablrz diyen insanim ne isime yarar para mutsuz olduktn sonra
Kendi kizi eminim benim kadarinida bulamicak kotulemek icin demiyorum ama sanki kiskanclik var kendi kizinin duzenli bir iliskisi bile yok icer icer gece hayati degisik o yuzden ingilizle evlendircem diyor herhalde :)Malesef ki annen teyzenin dediklerini kulak verdiği için bütün bunlar ona göre neler konuşuyor ki evde çocuğun iyi birini olup da sana da nasihat veriyor annen.teyzen işi bozuyor malesef annenle tekrar konuşmalısın durumun ciddiyetliğini canım yani ben buyum o teyzemin kızı sen ve teyzem bir misiniz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?