Ailemden utaniyorum !!

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
53
35
Anne tarafim yokluktan gelmis hepsi annem sayesinde teyzelerm falan bir yerlere gelmisler.kimisinin durumu cok iyi ama yenemedikleri bir sey var para para para....

Hayatimdaki insani kabullenemediler annemde dahil..surekli bir tanesi tanidiginndan bahseder.cocuk saf salak bir cocuk. illa israrl aaramizi yapmaya calistilar .cocuk hoslandi keskin sert dille reddettim kendi kizini ver dedim.olmazmis arkadasiymis :))

suan evlenme teklifi aldim hayatimdaki insandan..hala bir araya gelip x...kisine gitmedi zengindi muhabbeti donuyor. annemde bana gelince ister gibi yapip teyzemlerle çulsuz bilmem ne diye cekistiriyor.kuzende teklif aldi pirlantasi kocaman,benimki ufak bende oo dedim parliyo,bana pirlantanin cesitlerini sayiyo diger teyzem. annemde o an bi biz bulamadk nerde culsuz bizi bulur dedi kafamdan asagi kaynar su indi.az oncede duydum hala x..kisisi konusuluyo sinrden elim ayagim titriyor zamaninda bende emekleri var diye bu eziyet terbiyesizlige katlanamiyormKonusurlarken bile o zengine mi gitmis muhabbeti donuyo girtlaklicam birini.

kizlar ben ne yapicam nasil ustesinden gelicem ???

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgilinizde sizin gibi okumuş biri mi. yoksa özel bir yerdemi çalışıyo

Aileniz yokluktan geldiği için ve şimdi durumlar iyi olunca ne oldum delisi olmuşlar sonradan görme diyorum onlara ben .kimseyi dinleme
Aynen oyle vee sevglim garsona,girdigi ortama,insan davranisna dikkt eder kimseyi ezdirmez hak hukuk konularinda cok hassastir bir araya gelislerini dusunemiyorum

yazıdan anladığım kadarıyla yorum yapıcam . siz kendı kararlarınızı verbilecek yaştasınız ailenızın bahanesıde mantıkla alakası yok ozaman doğruyu kendınız seçeceksınız ömür geçireceğiniz insanı kendınız kalbınıze aklınıza göre seçin

Valla simdi ne desek bos en iyisi siz cok munakasa etmeyin onlarla bu yastan sonra kafa degistirmez cunku o insanlar. Simdi nereye kafayi cevrisen parayla kafiyi bozmus ve herseyin yerine parayi koymus insanlar var siz madem henuz bozulmadiniz kendinizi koruyun onlardan.
Ne yazikki para icin her turlu degerini satacak durumu geldi insanlar toplumsal dejenerasyon yani. Zengin olsunda gerisi onemli degil kafasinda herkes.

Aynen oyle vee sevglim garsona,girdigi ortama,insan davranisna dikkt eder kimseyi ezdirmez hak hukuk konularinda cok hassastir bir araya gelislerini dusunemiyorum

Biraz Zaman geçsin sonra sen annene tek iken konuyu aç anladığım kadarıyla annen teyzenlerin gazına geliyor muhtemelen. .evde anne kız tek başınıza konuşun iyi yönlerini bu çocukla hayatını neden birleştirmek istediğini tüm gerekçeleri ile anlat sakin bir şekilde sonra da tanıştır istersen ama bunu sadece annen ile yap 3.bir kişi dahil etme sakın

Evde her sey cok normal hatta bazen kavga ederiz uzme cocugu der ayrilcam derim mahsus sakin der nasil iyi biri oldugunu biliyor ailevi problemlerimiz vardi her birinde yanimda oldu bulacaklari kisi benim o ozel nedenlerimi dusunmezmi bunu nasil dusunmezler ya.nasil bir hirstir diger teyzem kizini overken basarilarindan bahsederken benimki beni yeriyo

Ben bozulmadim hayat karsima onu cikardi daha farkindalik kazandim.5 yasindaydim babamin durumu cok iyiydi ama eve koyr gelmez annem koca yolu gozlerdi o gun bugundur zenginligin mutluluk getirmeyecegini iyi bilirim. Biz sevglmle kucuk evlerden hoslaniriz kucuk seylerle mutlu oluruz eski esyalar anlam verir ne bilyim ya ben sevgilime nolcak gider spotcudan esya alablrz diyen insanim ne isime yarar para mutsuz olduktn sonra

Malesef ki annen teyzenin dediklerini kulak verdiği için bütün bunlar ona göre neler konuşuyor ki evde çocuğun iyi birini olup da sana da nasihat veriyor annen.teyzen işi bozuyor malesef annenle tekrar konuşmalısın durumun ciddiyetliğini canım yani ben buyum o teyzemin kızı sen ve teyzem bir misiniz de

İşte bu düşünceye iten sebeb annenin Zaman'ında neler yaşadığını küçükken gördüğün için para da olırsa onun gibi olmaktan korktuğun için herşey para değil malesef ki .iki kafa yapısı uyuyorsa yapılmayacak hiçbir şey yok herşeyin altından kalkarsınız önemli olan düşüncelerinizin fikirlerinizin uyması Hakkı'nda hayırlısı canım

Kendi kizi eminim benim kadarinida bulamicak kotulemek icin demiyorum ama sanki kiskanclik var kendi kizinin duzenli bir iliskisi bile yok icer icer gece hayati degisik o yuzden ingilizle evlendircem diyor herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…