Ailemden utaniyorum !!

Kendi kizi eminim benim kadarinida bulamicak kotulemek icin demiyorum ama sanki kiskanclik var kendi kizinin duzenli bir iliskisi bile yok icer icer gece hayati degisik o yuzden ingilizle evlendircem diyor herhalde :)

Burda topa tutulmak istemem ama öyle şeyleri Türk erkeklerin hiçbiri kabullenmez yani yabancılar o konuda çok rahatlar ondan dolayı tabi .teyzende hayıflanıyordur emin ol bunu söyleyince bunu anladım herkes kendi halinde oluyor yabancılarda kimse kimseye karışmıyor

Sanirim o yuzden digerlerinde de var tamam zenginlk takintisi falan ama bu ne zaman gelse ayni muhabbeti ceviriyor.

Ay aynı bizimkiler. Isteyen biri olduğunda maddi durumu iyi değilse bana söylemezler bile. Durumu iyi olmayan bir sevgilim olmadı hiç ama olsa eminim aynı tepkiyi verirler. Benim baba tarafım böyle, anne tarafı daha rahattir. Takılmayın siz konuşur konuşur susarlar. Önemli olan annenizin ne düşündüğü onunla konuşup meseleyi halletmeye çalışın.

Durumdan kasit ne olabilir ki bir insan icin isi vardir ev araba sonradan hallolur ki bana parasi yemeyip kendisi yaptigi icin ayri degeri olmasi lazim normal insanlarda ama benimkiler anormal

bnm de teyzelerim var ama hiç bu kdr kafaya takıp önemsemedim kendilerini...

Kendi kizi eminim benim kadarinida bulamicak kotulemek icin demiyorum ama sanki kiskanclik var kendi kizinin duzenli bir iliskisi bile yok icer icer gece hayati degisik o yuzden ingilizle evlendircem diyor herhalde :)

Anne ve teyzelerinizin hayatınızdaki kişiyi yargılamasından rahatsızken aynı şeyi kuzeniniz için yapmanız ne hoş.

Düzenli ilişkisi yokmuş, içiyormuş, gece hayatı varmış. Sizin kadarını bile bulamazmış. Vay canına.

Bunlarin birazi bende de var ama onda asiri var.normal insansaniz yadirgayacaginiz cinsten ama annem kalkip kuzenimi kararlarindan dolayi kucumsemiyor.yargilamak ayri olani konusmak cok cok ayri evine sadece 1 kez gittim ve sabaha kadar uyuyamadim arkadaslarinin icip icip sapitmalarindan.konuyu saptirmazsaniz sevinirim. siz de olsaniz eminim yadirgamazsiniz :))

bnm de teyzelerim var ama hiç bu kdr kafaya takıp önemsemedim kendilerini...
Anne tarafi birbirine cok bagli ve dedigim gibi beni onlar okuttu 3unun cok emegi var uzerimde 4taneler.seviyorum ama bu huylari cidden beni cok yipratiyo nasil tanistiricam nasil dengeyi saglicm hicbir fikrim yok

Oo alttan lafımı sokarım diyorsunuz
Nasıl alındım nasıl üzüldüm anlatamam, gece uyuyamam şimdi.

E canim sende kuzenini yargiliyosun. Benimde uclarda yasayan arkadaslarim var hatta tahmin edemeyecegin duzeyde. Ben o arkadaslarimun yaptigi seyleri yapmam hatta o ortamlara girmem ama gelipte x'in hayati boyle demem. Bana ne yani. İcip, ortaligi dagitanda kendine yapiyor.

Sevgilinin konusu acildiginda da basarilarindan, tasi sıkıp suyunu cikarir yine bana bakar kismindan bahset. Hatta bu benim hayatim, yasayip gorecegiz ben bunu yasamayi kabul ediyorum saygi duyun lutfen diyebilirsin

Oo alttan lafımı sokarım diyorsunuz
Nasıl alındım nasıl üzüldüm anlatamam, gece uyuyamam şimdi.
Uzmek adina davranis sergilemek sizde varsa ondandir dusunceniz..benimki sadece empatiye sevk etmekti : ))) polimige giremeyecek kadar kafam mesgul iyi gunler size

Madem kendinden bu kadar eminsin ailenin ne söylediği niye bu kadar önemli

Yargilamak degil bu teyzemin tavrinin bundan kaynakli olabilecegini soylim.sonucta ailemiz gayet belli bugune kadr cok anormal.davranislar sergiledi madem oyle gercektn kizinin arasini yapsin cocukla? Yani surekli gelir basarilarino bana anlatir simdi cok sey var ben yargilams gibi oluyorum ama durumu aciklamak adina yazmis bulundum

Madem kendinden bu kadar eminsin ailenin ne söylediği niye bu kadar önemli

Hayatinizdaki insan icin culsuz dense emege saygi gosterilmese insan yerine bile koyulmasa insanlar zengin degilse ve en cok destek cikmasi gereken aileniz yapsa bunu sizde onemsemezmiydiniz merak ediyorum cidden kayitsiz kalabilirmiydiniz

Ben seni anliyorum bana bunu diyo ama kendi kizida bunlari yapiyor diyosun. Bosver bence senin mutlu oldugunu gordukleri an ceneleri kapanir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…