Mesela oyledir babamin durumu zamaninda cok iyiydi saygi gordu suan en sevilen damat teyzemlerde durumu iyi olandir tahamul edilecek gibi degil umarim oyle olurBen seni anliyorum bana bunu diyo ama kendi kizida bunlari yapiyor diyosun. Bosver bence senin mutlu oldugunu gordukleri an ceneleri kapanir
Hayatinizdaki insan icin culsuz dense emege saygi gosterilmese insan yerine bile koyulmasa insanlar zengin degilse ve en cok destek cikmasi gereken aileniz yapsa bunu sizde onemsemezmiydiniz merak ediyorum cidden kayitsiz kalabilirmiydiniz
Ben 25 yasinda ogretmen olmus bir insanim iiyi kotuyu ayirt edebiliyorum gidip ipsiz sapsiz evine bakamayacak gibi bir adamla degilim cok olctum tarttim babam gibi olmasn dedim sinirini,insanlara tutumunu, bana davranislarini ,kiskancliklarini,fikirlerimizi hep olctumm. neler yasiyor insanlar kimlerle birlikte bazen goruyorum bes para etmez adamlar.dinlemem gereken tek sey paraysa kalsin gercekten.her sey 4 4luk olsun istiyorlar yakisikli zengin iyi biri..maalesef yok boyle bir dunya bir yerden eksik oluyor..Aynısını ben yaptım.Aileme kulak asmadım onlar öyle dedikçe ağızlarının payını verip eşimi savundum.Sonuç: çok pişmanım.Söylediklerinde çok haklılarmış. Bi insanın ailesi ısrarla bişeyde diretiyosa oturup bi beş dakika olsun düşünmek gerekiyomuş.Ben dersimi aldım ama benim için artık çok geç.
Ben 25 yasinda ogretmen olmus bir insanim iiyi kotuyu ayirt edebiliyorum gidip ipsiz sapsiz evine bakamayacak gibi bir adamla degilim cok olctum tarttim babam gibi olmasn dedim sinirini,insanlara tutumunu, bana davranislarini ,kiskancliklarini,fikirlerimizi hep olctumm. neler yasiyor insanlar kimlerle birlikte bazen goruyorum bes para etmez adamlar.dinlemem gereken tek sey paraysa kalsin gercekten.her sey 4 4luk olsun istiyorlar yakisikli zengin iyi biri..maalesef yok boyle bir dunya bir yerden eksik oluyor..
29 yasinda bir adamdan desteksiz ev araba zenginlik beklemek cok mantiksiz geliyo bana.bazi seyler cabalamadan olmuyo ve bu sureci en az zararla atlatabilcek yapida biri olmasi lazim yaninizda.cevremde de var nasil yaptilar diye aklim almiyo ama oluyor.insan kendini gecindirebilcek duzeyde olsn benim icin kafi kimse zorlk cekmekten hoslanmaz tabiki ama zorluk cekmeyeyim diye omur boyu kahir cekmek istemedign karakterde bir adama katlanmak cok sacma..annemin onerdigi insanlarida goruyorum bir gram yapimiz uymuyo dinlesem kac yazar ki omur boyu mutsuzluk..Ben erkek arkadaşınızın iyi veya kötü biri olup olmadığını bilemem.Sadece şunu söyleyebilirim.Evlilik zaten başlı başına zor bişey.İnsanlar evlenince çok değişiyolar bundan emin ol.Bir sürü sorun çıkıyo ortaya ve bunca soruna zaten bi de maddiyat sorunu eklenince işler çığrından çıkıyo.İnsanlar yapmayacağı şeyleri yapmaya başlıyolar.Örneğin size hiç yalan söylememiş birinin evlenince faturayı ödeyemediği için yalan söylemesi ve birilerine borçlanması gibi.Ve bu tür şeyler de evlilikte zincirleme bi etki yaratıyo maalesef.
29 yasinda bir adamdan desteksiz ev araba zenginlik beklemek cok mantiksiz geliyo bana.bazi seyler cabalamadan olmuyo ve bu sureci en az zararla atlatabilcek yapida biri olmasi lazim yaninizda.cevremde de var nasil yaptilar diye aklim almiyo ama oluyor.insan kendini gecindirebilcek duzeyde olsn benim icin kafi kimse zorlk cekmekten hoslanmaz tabiki ama zorluk cekmeyeyim diye omur boyu kahir cekmek istemedign karakterde bir adama katlanmak cok sacma..annemin onerdigi insanlarida goruyorum bir gram yapimiz uymuyo dinlesem kac yazar ki omur boyu mutsuzluk..
Anne tarafim yokluktan gelmis hepsi annem sayesinde teyzelerm falan bir yerlere gelmisler.kimisinin durumu cok iyi ama yenemedikleri bir sey var para para para....
Hayatimdaki insani kabullenemediler annemde dahil..surekli bir tanesi tanidiginndan bahseder.cocuk saf salak bir cocuk. eczaci diye illa israrl aaramizi yapmaya calistilar .cocuk hoslandi keskin sert dille reddettim kendi kizini ver dedim.olmazmis arkadasiymis :))teyzem kendisi ingilizle evlenebilirsin demis kuzenime :)) yabanciya vercekmis :)))
suan evlenme teklifi aldim hayatimdaki insandan..hala bir araya gelip x...kisine gitmedi zengindi muhabbeti donuyor. annemde bana gelince ister gibi yapip teyzemlerle çulsuz bilmem ne diye cekistiriyor.kuzende teklif aldi pirlantasi kocaman,benimki ufak bende oo dedim parliyo,bana pirlantanin cesitlerini sayiyo diger teyzem. annemde o an bi biz bulamadk nerde culsuz bizi bulur dedi kafamdan asagi kaynar su indi.az oncede duydum hala x..kisisi konusuluyo sinrden elim ayagim titriyor zamaninda bende emekleri var diye bu eziyet terbiyesizlige katlanamiyorm eve gidelim annemle okkali bir konusma yapicam.tamam parasiz gecinilmiyor ama ben atanmayi bekliyorm sevgilmde daha oncede yazmistim cok iyi bir universiteden mezun. isten ayrildi ama cok guzel yerlere gelecegine inaniyorum en azindan kendimizi gecindirebiliriz nedir bu hirs? Konusurlarken bile o zengine mi gitmis muhabbeti donuyo girtlaklicam birini.
kizlar ben ne yapicam nasil ustesinden gelicem ???
Kurarsınız düzeninizi canım, yarın öbür gün şansı dönse çocuğun ondan iyisi de olmaz gözlerinde. Hem daha yolun başındasınız, ama neticede ikiniz de eğitimlisiniz, mesleğiniz elinizde, idare edersiniz kendinizi zaten, aşk da tamam, gerisi boşTurkiyedeki en iyi universitelernden birinden mezun.dereceyle girmis basarili ama sanssiz diyebilirim bir turlu duzene sokamadi hayatini
Ayranı yok içmeye, derler ya, öyle kişiler zaten hiç evlenmesin de sizin durumunuz öyle değil ki, aileniz karşı çıksın. Üniversite mezunu adamı nasıl küçümseyebilirler böyle? Normalde aile diyorsa bir bildiği vardır derim ama burada hikaye farklı. Eğitimli çocuk, potansiyel yüksek, dediğin gibi zaten bu yaşta her şeyini yapan kaç kişi var şu ülkede, insanımız çoğunlukla emeklilikte ev alıyor, ne var ki bunda... Ben anladım seni, senin anlattığın kişi gayet sorumluluk sahibi ki o kadar iyi bir üniversiteye girebilmiş zamanında bitirmiş okulunu da. Yarın öbür gün şansınız dönmese bile geçinir gidersiniz iki maaşla. Hemen yarın evlenmeniz de şart değil, gerekirse bir iki sene bekleyin derim, daha olgun bakarsınız evlilikte para sıkıntısı çıksa bile.29 yasinda bir adamdan desteksiz ev araba zenginlik beklemek cok mantiksiz geliyo bana.bazi seyler cabalamadan olmuyo ve bu sureci en az zararla atlatabilcek yapida biri olmasi lazim yaninizda.cevremde de var nasil yaptilar diye aklim almiyo ama oluyor.insan kendini gecindirebilcek duzeyde olsn benim icin kafi kimse zorlk cekmekten hoslanmaz tabiki ama zorluk cekmeyeyim diye omur boyu kahir cekmek istemedign karakterde bir adama katlanmak cok sacma..annemin onerdigi insanlarida goruyorum bir gram yapimiz uymuyo dinlesem kac yazar ki omur boyu mutsuzluk..
29 yaşında bir adamın en azından düzenli ve düzgün bi işi olmalı.Ev araba değilse de en azından bi birikimi olmalı evlenebilecek kadar.Borcu harcı da olmamalı.Bunlar asgari şeyler bence.Eğer bunlar varsa kimseyi dinlemenize gerek yok.
Sen cok mutluysan onların söylediklerini takmazsın inan banaAnne tarafim yokluktan gelmis hepsi annem sayesinde teyzelerm falan bir yerlere gelmisler.kimisinin durumu cok iyi ama yenemedikleri bir sey var para para para....
Hayatimdaki insani kabullenemediler annemde dahil..surekli bir tanesi tanidiginndan bahseder.cocuk saf salak bir cocuk. eczaci diye illa israrl aaramizi yapmaya calistilar .cocuk hoslandi keskin sert dille reddettim kendi kizini ver dedim.olmazmis arkadasiymis :))teyzem kendisi ingilizle evlenebilirsin demis kuzenime :)) yabanciya vercekmis :)))
suan evlenme teklifi aldim hayatimdaki insandan..hala bir araya gelip x...kisine gitmedi zengindi muhabbeti donuyor. annemde bana gelince ister gibi yapip teyzemlerle çulsuz bilmem ne diye cekistiriyor.kuzende teklif aldi pirlantasi kocaman,benimki ufak bende oo dedim parliyo,bana pirlantanin cesitlerini sayiyo diger teyzem. annemde o an bi biz bulamadk nerde culsuz bizi bulur dedi kafamdan asagi kaynar su indi.az oncede duydum hala x..kisisi konusuluyo sinrden elim ayagim titriyor zamaninda bende emekleri var diye bu eziyet terbiyesizlige katlanamiyorm eve gidelim annemle okkali bir konusma yapicam.tamam parasiz gecinilmiyor ama ben atanmayi bekliyorm sevgilmde daha oncede yazmistim cok iyi bir universiteden mezun. isten ayrildi ama cok guzel yerlere gelecegine inaniyorum en azindan kendimizi gecindirebiliriz nedir bu hirs? Konusurlarken bile o zengine mi gitmis muhabbeti donuyo girtlaklicam birini.
kizlar ben ne yapicam nasil ustesinden gelicem ???
Ne guzel yorumlarin var ne guzel anladin beni nasil iyi geldi..gecici bir donem odtu mezunu bu cocuk boyle diyince artk odtunun degeri kalmadi diyorlar kahkaha atasim geliyo : )) annemlede konustum simdi anlattim aglaya aglaya ayrilirim dedim 3 bucuk atiyo bir yandan ben anlamadim gercekten.bizi idare edecek kadar yasam standarti bize yeter zaten cok sagoln yorumlariniz icinİşsizlik dönemi varsa da geçicidir zaten bu insanın, iyi bir üni.den mezunmuş, bulurlar işlerini, bir iki yıla düzenleri de iyice oturur.
Tabi işsizken evlenmeleri olmaz ama işi gücü toparlayınca hallederler iki koldan bence de..
Ben huzurluyum millet konustukca acaba oylemi oluyorum etkileniyorum haliyle tecrubemiz ne ki 25 yasindayim daha ama iyice sacmaladiklarini farkettim artik sozde karismiyorlar ama arkamdan dunya sey soyleniyoSen cok mutluysan onların söylediklerini takmazsın inan bana
İnsanlar konusurlar da konusurlar
O kızın pırlantasının büyük olması senden daha mutlu olacagının garantisi degil
Hayatta hicbir seyin garantisi yok 3 günlük dünyada kalbin kimi istiyorsa ona gidersin
Ne karısıyorlar ya.
Dedim annemin yuzunede artik e sen yokluk gormedin bilmiyosn o yuzden demez mi cildiriyorum en azindn hatasini anladi suanAnneniz ve teyzeniz "buldumcuk" olmuşlar.
Görgüsüzlük.
Söylerlerse söylesinler aman takma bosver sen mutlusun dünyayı gözün görmüyor mutluluktanBen huzurluyum millet konustukca acaba oylemi oluyorum etkileniyorum haliyle tecrubemiz ne ki 25 yasindayim daha ama iyice sacmaladiklarini farkettim artik sozde karismiyorlar ama arkamdan dunya sey soyleniyo
Bir de sapik universitede 1 yil uzaklastirma almisti kiz yurdunda sevgilsyle oynasirken basildigi icinOglan eczaciymis. Safmis da. Parmaginda oynatirsin bi dedigini iki etmez.
Eczaciya var.
Konussunlar artik valla yapacak bir sey yokSöylerlerse söylesinler aman takma bosver sen mutlusun dünyayı gözün görmüyor mutluluktan
Ama onlar mutsuz her seyi görüyor gözleri mutsuzluktan, sence kim daha karlı?
Sen hayatını doludizgin yasa, bırak onlar arkandan konussunlar
Ne guzel yorumlarin var ne guzel anladin beni nasil iyi geldi..gecici bir donem odtu mezunu bu cocuk boyle diyince artk odtunun degeri kalmadi diyorlar kahkaha atasim geliyo : )) annemlede konustum simdi anlattim aglaya aglaya ayrilirim dedim 3 bucuk atiyo bir yandan ben anlamadim gercekten.bizi idare edecek kadar yasam standarti bize yeter zaten cok sagoln yorumlariniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?