Ailemden utaniyorum !!

Niye isi yokmus cocuk yapamadi ayrildi hala neden duzeni oturtmamis o okuldan mezun diye bulacakmiymis her seyin zamani var herlde vardir Rabbimin bir bildigi bunca iskenceyi bosuna cekmiyoruzdur herhalde.bende ankarada okudum oraya gelmeyi hedefliyoruz tekrardan : )) insallahhhhhh

Cıldırmıs olmalılar odtü mezunu damadı mı istemiyorlar
Odtülü hic acıkta kalır mı ayol nereden duyuyorlar böyle seyleri
Her seyin bir zamanı var sadece, sabırlı olun insallah olacaktır.

Cıldırmıs olmalılar odtü mezunu damadı mı istemiyorlar
Odtülü hic acıkta kalır mı ayol nereden duyuyorlar böyle seyleri
Her seyin bir zamanı var sadece, sabırlı olun insallah olacaktır.
Zengin olsaydi taparlardi eminim : )) zekaya ben bakiyorum bizimkiler icin onemi yok.sagol canim bekliyoruz iste yosun bagladim 1 bucuk yildir gerci hep der bana bir biz degiliz bekleyen diye kizarim ama sabretmek lazim o kuzenim mesela 5 yilin sonunda teklif aldi o zaman kimse sesini cikarmadi kalkip nisana kimseyi cagirmayacakmis ben yapsam var ya sulaleden reddedilirdim :)

Ben izmirdeyim uzun zamandır ama doğma büyüme ankaralıyım, inşallah çok mutlu bir hayatınız olur benim memleketimde :)
Çocukken annem babam odtü de odtu diye çok işlemiştir bize, ama yok kapısından giremedik valla ben de başka yeri bitirdim.
İş güç meseleleri de elbet biraz şans işi ama çok yüksek ihtimal zaten güzel standartlarınız olacak. Misal bizim bir ağabeyimiz odtüye dereceyle girdi dereceyle bitirdi okulu, adam kırkına kadar bir türlü bir yerde uzun çalışamadı, ama tabi çalıştığı yerde de maaşı düşük olmadı ama rahat edemedi. Sonra yurt dışından teklif aldı, karı koca gittiler. Şimdi yaşadıkları hayat standartına trde yaklaşmak bile zordur, çok birikim yaptılar, burada yazlıklar evler, orada ev vs.. Ama 45inden sonra..
Ha ille yapılacak mı, hiç mühim değil bana kalsa, bir kira dairede de mutlu mesut ömür geçer, ama para para diyenler de zekayı eğitimi çok küçümsemesinler diye anlattım

O da calisiyordu o zaman kimsenin sesi cikmadi ayrildi yapamadi adam ozellikle egitimden vurdu tahamul edemedi ayrildi.bir hafta onceden teklif etmisti niye acele ettiki dedi bi teyzem haayatta her sey planli sanki.bencede bu kadar hayat kaygisinin icine benide surukluyolar sonra cocuga sariyorum garibimde beni sakinlestirmekle ugrasiyi

Siz yıpratmayın birbirinizi kuzum, hiç kaygılanma, su akar yolunu bulur derler..
Annen teyzen odtü de neymiş derse tekrar bizim o abiyi anlat, belki çocukta potansiyel olabilir sıkalım dişimizi azıcık, derler

Siz yıpratmayın birbirinizi kuzum, hiç kaygılanma, su akar yolunu bulur derler..
Annen teyzen odtü de neymiş derse tekrar bizim o abiyi anlat, belki çocukta potansiyel olabilir sıkalım dişimizi azıcık, derler
Hahahah belki bir durup dusunurler sanmiyorum ama denerim :) cok sagol zeytin kiz

O değil de ne kadar ilginç bir espri anlayışınız var.Yabancıyla evlenmenin nesini bu kadar komik buldunuz?

Bu tarz hikayeleri cok duydum ben.
Simdi ovundukleri o damat adayi ilerde hayirsizin teki, ve senin "culsuz" es adayin en hayirlisi oluyor Allahin izniyle.
Bekle gor.
Fakir diye sevdiginden ayrilmak olamaz asla.
Varsin onlar zenginlik icinde bogulsunlar, sense mutluluk icinde bogul :))

O değil de ne kadar ilginç bir espri anlayışınız var.Yabancıyla evlenmenin nesini bu kadar komik buldunuz?
Komik buldugum fazladan atmasi oldu hanimefendi gayet mutevazi yapidadir normalde modern olmaya calisirken suyunu cikartmasi komik geliyo bana insan secmiyorum yani

Fakir dedikleri orta gelirli bir aile.ailesi ben her seyini yapicm derken her seyi kendisi yapmak isteyen biri armut pis agzima dus yapsa iyi sanki..umarim dediginiz gibi olir umarm ilerde utanirlar

Elbette bir ev döndüreceksiniz, parasız olmuyor ama tek başına para da saadet için yetmiyor.
Teyzelerinizin böyle konuşması çirkin, ancak bu cesareti belli ki annenizden alıyorlar. Anneniz müsaade etmese, kendisi söylemese, onların böyle konuşabileceklerini (en azından senin ve annenin yanında konusunu açabileceklerini) zannetmem.

Durumu direkt annenle konuşmalısın ve hatta mümkünse biraz da keskin davranmalısın. (Bağırıp çağır demiyorum, sakın)
Annene "Teyzemler senden yüz buluyor" fikrini de kapsayan net bir ikaz konuşması yapmalısın "Beni kendinden uzaklaştırıyorsun" gibisinden.

Teyzen çok asabını bozarsa, annen de müdahil olmazsa "Yeter ama aaaa!" diye başlarsın... Bazı insanlar bundan anlar çünkü.

İşten ayrılabilir sevgilin, ne olmuş, başka bir işe başlar. Önemli olan iş azmi, sebat etmek ve çalışkanlık. Bu özelliklerin onda olduğuna inanıyorsan tamamdır.

Ailenden niye utanıyorsun ? Zengin bi Kocaya gitmeni rahat etmeni istemelerinde bi kötülük yok bence

Varya o teyzeler kuzenler...annemle onlar yüzünden neler neler yaşadım...
Para her şey demek değil tabi ama parasızda yaşanmıyor.Bugün zengin olnanın yarın fakir olmayacağının garantisi var mı?ikinizde çalışıp çabalarsanız maddi sorunları aşabilirsiniz.anneniz dolduruşa gelmesin.

Yani sadece sinava kadr disimizi sıkiyorz olmazsa zaten ozelde devam edecek evi arabasi yok diye kucuk dusurucu alayci cumleleri beni cok rahatsiz ediyo annemle konstum o da cok pisman oldu dusunemedim dedi

Ailenden niye utanıyorsun ? Zengin bi Kocaya gitmeni rahat etmeni istemelerinde bi kötülük yok bence
Zengin kocaya gidip hergun mutsuz olabilme ihtimalimde var ayrica hayat bu neyin ne olacagi belli olmaz zengin diye gidersn tepe taklak olursun ne oldugunu anlayamazsin(ornek babam) ve zengin koca arayisinda olanlarinin sonunun mutlu oldugunu dusunmuyorum hic.onemli olan cabalayacak azmi zekasi akli tutumlari bir insanin.zengin koca tabiride cok cirkin eger oyle evlenen varsa evliyim diye dolasmasin o guzel muesseseyide kirletmesin pis dusuncelerle kimse mal degil cunku satin alinsn verilsn

Ozaman özellikle fakir koca arasın millet sizin yorumunuza göre... Bende size katılmadığıma göre fazla söze gerek yok. Hadi iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…