Ailemden utaniyorum !!

Yani sadece sinava kadr disimizi sıkiyorz olmazsa zaten ozelde devam edecek evi arabasi yok diye kucuk dusurucu alayci cumleleri beni cok rahatsiz ediyo annemle konstum o da cok pisman oldu dusunemedim dedi
Evdir arabadir bunlar hiç önemli değil zamanla elbet olur ama iş çok önemli. Güvenilir uzun sureli bir işi olmasi lazim. Ben kız verecek olsam işine çok dikkat ederim. Yoksa ev araba hiç söz konusu değil.

Senin evleneceğin adamın parasına mı muhtaçlar yani.. Ne kadar seviyesizlik ya.

Allah teyzenle annene akıl sanada sabır versin ins

Ozaman özellikle fakir koca arasın millet sizin yorumunuza göre... Bende size katılmadığıma göre fazla söze gerek yok. Hadi iyi günler
Sizin gibi para avcisi olmaktan bin kat daha onurlu bir davranis olur herhalde :)

Evdir arabadir bunlar hiç önemli değil zamanla elbet olur ama iş çok önemli. Güvenilir uzun sureli bir işi olmasi lazim. Ben kız verecek olsam işine çok dikkat ederim. Yoksa ev araba hiç söz konusu değil.
Katiliyorum ama bu bir surec kpss olmazsa ozel kapilari zatn acik ayrildigi yerden ilk baslarken bile memur maasndn iyi aliyordu suan bu mevzular benide darliyo bende onu tabii guvenmiyormusum gibo davraniyorum 40 gun kalmis sinava bende destek olcagima tum bunlarla mucadele etmektn kafayi yemis gbi davraniyorum

Allah teyzenle annene akıl sanada sabır versin ins
Aminnn canim simdi babasi dun gidip isteyelm dems babasininda ufak capta fabrikasi var isin burasi deriz anlatiriz durumu demis adamcagiz.. sirf bunlar yuzunden ben kimseyi konusturamam sinavdn sonra adim atariz olmazsada sen ise girceksn zaten o zaman demek zornda kaldim ceneleri kapansin konusamasinlar insaallah

Aileni değiştiremeyeceğine göre kulaklarını tıkayacaksın. İlerde evlenirseniz de olabildiğince uzak tutarsın ailenden.

Aileni değiştiremeyeceğine göre kulaklarını tıkayacaksın. İlerde evlenirseniz de olabildiğince uzak tutarsın ailenden.
Ne kadr uzak tutabilirsnki aile sonucta iyi kotu herlde biz olayi idare edicez allahtan sakin bi yapisi var bu tarz seylere gelemez ama ne yazik ki durumlar boyle

Sizin gibi para avcisi olmaktan bin kat daha onurlu bir davranis olur herhalde :)
Bu konuyu Onur'a getirdiğine göre pek cahilsin bence e kafası kalın insanların o kafayı duwarada wursan anlamazlar sen böyle anladığına göre e ozaman Onur'unuzla birbirinizi yersiniz sizde

Bu konuyu Onur'a getirdiğine göre pek cahilsin bence e kafası kalın insanların o kafayı duwarada wursan anlamazlar sen böyle anladığına göre e ozaman Onur'unuzla birbirinizi yersiniz sizde
Ithamlarina dikkat et cahilmis once zengin kocaaaa tabirini dusun kim cahil ve kalin kafa anlarsin :)

Gerçi konu başlığı 'ailemden utanıyorum' olan bi insana söyleyecek söz çokta senin kapasite kabul etmez

Gerçi konu başlığı 'ailemden utanıyorum' olan bi insana söyleyecek söz çokta senin kapasite kabul etmez
Bana kalin kafa ve cahil dedin polimige girmek sayfada yasak muhtemelen banlanacaksin bu bir ikincisi hakaretlerini herkes gordu..kapasiteyide herhalde

Bence insan ne oldum degil ne olacam demeli annenle teyzenin maddi durumlari simdi iyi ama gelecekte ne olacagi belli degil o begenmedikleri insanlara imrenerek bakabilirler yani insan kedini bilmeli ne olcak sanki bir olur herşeyi yaparsınız evlenince herkez bir degil sonuçta Allah yuva kurana yardim eder inşallah

Issiz ama dedigim gibi begenmediginden suan haftada 2 yer ariyo 40 gun kaldi sabredyim sinav icin modunda bizimkiler hem o hemde fazlasiyla gozu yukseklerde oysa kendini gecindireblcek duzeyde birikim yeterli fazlasi da olur ..fazla derken yokta olur dedigniz gibi hayat

Bana kalin kafa ve cahil dedin polimige girmek sayfada yasak muhtemelen banlanacaksin bu bir ikincisi hakaretlerini herkes gordu..kapasiteyide herhalde
'Bana kalın kafalı ve cahil dedin' Cidde'n CAHİLSİN!
Konu başlığına bakan herkes senin kapasiteyi görür zaten...... Yollayacağım diğer CWpların hepsinede şimdiden HE CANIM HE

Bence oluruna bırakın bir müddet
Ailelerimiz hep yavruları için en güzelini isterler aslında onlarada hak vermek gerekiyor
Bu süreçte siz biraz daha sabırlı olun duymazlıktan gelin
Netice iyi ünv bitirmiş bir insan elbet bulacak bir iş sizde atanırsanız değmeyin keyfinize
Ama bu yüzden ailenizden utanmayın....

Her aile evladının iyiliğini ister. En iyi şartlarda olmanı ister. Ama anneniz ve teyzenizin üslubu hiç hoş değil hatta itici. Ne demek bizi de çulsuzu bulur ya.. Üsteleme bence açma konuyu onların yanında bir daha.

Bir söz okumuştum
Kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası ufak
Nede güzel özetlemiş söyleyen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…