ilginç...
artık kendi kararlarını verebilecek yaştasın, küçükte değilsin...
Bazı kararları kendin verebileceğini anlat onlara, ii insanın ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz belkide tanıdığın kişi seni çok mutlu edecektir...
canım kendi kendine özgür düşünüp kararını verebilecek yaştasın daha nekadar büyümeni bekliyorlarki..
bence erteleme ve güzel bir dille annenle konuş ufak ufak bahset artık yaşının geldiğini evliliği düşündüğünü anlat çok olumsuz karşılayacağını düşünmüyrum önce annenle konuş
Canım ilk önce 4-5 sene ewlenmeyi düşünüyorum de sonra bu dönemde ewleniceğim kişiyi tanımak isterim de insanları tanımak zordur falan de ama anlarsa tabi sabit fikirli insanlar bazen anlamıyorlar ara ara başka kişilerin üzerinden anlat arkadaşım 3 yıldır biryle çıkıyo ewlendiler çok mutlular falan de yawaş yawaş alıştır canım allah yardımcın olsun sewgileropuyorumnanaktan
cnm bi süre ara ver hiç lafını bile etme annene ama konuşmaya karar verdiğin an konuyu kapatmasına izin verme. mümkünse evde babanın yada başka birinin olmadıgı yani ikinizin yalnız oldugu bi zamanı seç bunun için ve konuşmaya başla. diğer arkadaşlarn dediği gibi konuya 4-5 sene sonra dşündüğünü belrterek başla. yani taktik git başka türlü başedemezsin. önce duymak istediklerini söle. neblim mesela haklısın bencede daha erken bende ztn şuan düşünmüyorum 4-5 sene sonra için düşünüyorum istiyorum ama yalnız bu erkekle istiyorum bunu. sadece bu dönemde senin yanmda olmanı , bu mutluluğumu senle paylaşmayı istiyorum. tanısan inan çok seversn çok mutlu ediyo beni çok değer veriyo. kızının mutlulugunu istemezmisin bunu neden çok görüyosun bana istedgm sadece yanmda olman fln de.. biras damardan gir hatta dedikten sonra sarıl fln.. başta yine dinlememek için direnicektr ama sen pes etme o konuşmanın sonunu getir. yoksa bu böle dewam edicek. senin o anki üslubun çok önemli.
tartşmaya girme ama illa da dinlemem derse brasda olsa ykselt sesini dikkatini senin üzerine çek ve yumuşa konuşurken..
hem annen o senin. ne kdr katı olsada dayanamaz. senin için erken görmesi maddiyattan çok seni başkasıyla paylaşamamasından inan. başka kardeşin varmı bilmiorum ama gözünün nuru derlerya ölesn sen onun için. o kıyamıyodr şimdi seni kimseyle paylaşmaya bu ysden öle bi seçeneği düşünmek bile istemedgnden böle yapıyordur.. dediklerimi bi düşün bnce.. :teselli:
Gerçekten çok zor bir durummuş...
İçinde olmadan anlıyamayız tabi davulun sesi uzaktan hoş gelir insana...
Hayatında biri olduğunu anlamasını sağlıyabilirsin ki eminim farkındadır ama konduramıyordur.Evliliği hemen düşünmediğini ama ciddi br adım atmak istediini belirtebilirsin.Eminim zamanla alışıcaktır.
evt bana yapılan haksızlık soz konusu, annem de kendince haklı olduğunu düşünüyor. haklı olduğu durum da var kısmen. ama bana karşı daha anlayışlı yaklaşmasını ıstiyorum.
sonunda bir şekilde evleneceğim ve burnumdan gelmesini istemiyorum.
Ne bileyim annemle birlikte planlar yapmak, ona göre şimdiden hayatımı şekillendirmek isterim. Annem aslında kendince hayatımı şekillendirmiş. Ama ben onu istemıyorum.
Ve yasadıklarım kendi içimde buyuk bir çelişki. iyi bir üniversitede proje asistanıyım, yurt dışındakı okullardan bile çağrıldım ama annem gitmemi istemedi hiç, şimdilik ben de düşünmüyorum ama 1 yıl sonra eğitimime orada devam etmek, orada evlenmek istiyorum. Ama annem bunları duyduğu an dedim ya konusma kapanıyor. küsüyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?