• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aileme bagli degilim.

pamukkiz

gun dogmadan neler dogar
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
1.224
656
323
Evet kizlar ne anneme ne babama bagliligim yok belki 15 gun gormesem gorme ihtiyaci duymuyorum yakin evleri yayan 15 dk gorusurum ararim ama onlar ararsa ararim genelde bi ihtiyaclari olursa yaparim saygida kusur etmem esim tam tersi ailesine cook bagli hemen hergün ugrar surekli gitmek ister bana dedi sen hic ailene bagli degilsin evt dedim sadece dedi 25 gun gormesen sıkıntı yok ole gerçekten keske ben de bagli olsaydim,anne denilince icim titreseydi sevgisini hissedebilseydim yok ama ,1 yillik evliyim genelde onlar gelir benim gidisim sayilidir bekarken yasadiklarimdan kaynaklandigini dusunuyorum hep kavga icinde buyuduk hem horlandik hep yedigimiz ictigimiz laf oldu hic tam benimsenmedik hep bizden beklediler ama uzerlerine duseni hic yapmadilar hep bu boyleydi evimde misafir gibi yasadim neyse neler neler ama bagli olamiyorum ,icim buz gibi bazen kendimi suclu gibi hissediyorum annedr babadir ama olmuyo paylasmak istedim :KK51:

Anladığım kadarıyla zaten bağlı olma zorunluluğundan bahsetmiyor, ben de bağlı olsaydım diyor. Daha çok sevebilseydim , geçmişimiz bunu hissettirseydi bana diyor.

Üzüldüm. Ama bu durumu çok problem haline getirmeyin. Bağlar kopmamış. Yılların verdiği yorgunluk var görüşmek istememeniz normal aslında.

Siz çok iyi bir anne ve güzel bir aile olun.

Şimdi taşlama olacak burada muhtemelen.m
Ama yaşamadan bilemez anlamaz kimse.
Bende aynen senin gibiyim
Hiç hissetmiyorum yokluklarini..
Bekarkende böyle idim evlendim iyice uzaklastim..
Cok sorun yasattilar ama bana annemle asla iyi bi ilişkim olmadı mesela. Hep ezildim dislandim evlat ayrımı vs..
Şimdi de annem arada yaklaşmak ister ama geçti benden artık. . Ergenlik yillarimin içine etti sağolsun. .
Sogudum yani.. geçti artık benden..

Siz neden oylesiniz
benım baba yok zaten,bırakmış gitmiş,bşey hisetmıyorum,şimdi nerde bılıyorum,ama görmuyorum,konuşmuyorum,hiçte bişey hıssetmıyorum,anam buzdolabı kadın bıze,ele değil,yanı bana nasıl davrandı ıseler aynen öleyım,tuhaf değilim aslında,hıç armaz annem,amelıyat oldum gelmedı,bende ona misafir gıbı gıttım,bence ne kersen onu biçiyorsun,hastalansam ölzem bakmaz,bende ona aynen öle yapıyorum

Evet kizlar ne anneme ne babama bagliligim yok belki 15 gun gormesem gorme ihtiyaci duymuyorum yakin evleri yayan 15 dk gorusurum ararim ama onlar ararsa ararim genelde bi ihtiyaclari olursa yaparim saygida kusur etmem esim tam tersi ailesine cook bagli hemen hergün ugrar surekli gitmek ister bana dedi sen hic ailene bagli degilsin evt dedim sadece dedi 25 gun gormesen sıkıntı yok ole gerçekten keske ben de bagli olsaydim,anne denilince icim titreseydi sevgisini hissedebilseydim yok ama ,1 yillik evliyim genelde onlar gelir benim gidisim sayilidir bekarken yasadiklarimdan kaynaklandigini dusunuyorum hep kavga icinde buyuduk hem horlandik hep yedigimiz ictigimiz laf oldu hic tam benimsenmedik hep bizden beklediler ama uzerlerine duseni hic yapmadilar hep bu boyleydi evimde misafir gibi yasadim neyse neler neler ama bagli olamiyorum ,icim buz gibi bazen kendimi suclu gibi hissediyorum annedr babadir ama olmuyo paylasmak istedim :KK51:

çok normal.kendine yuklenme

Cok sorun yasattilar ama bana annemle asla iyi bi ilişkim olmadı mesela. Hep ezildim dislandim evlat ayrımı vs..
Şimdi de annem arada yaklaşmak ister ama geçti benden artık. . Ergenlik yillarimin içine etti sağolsun. .
dur sen bi çekıl,kımse senı taşlayamaz

Bende ayni hisleri yasiyorum a
Sogudum yani.. geçti artık benden..[/
Bende ayni hisleri yasiyorum aci amagercek ozeniyorum aslinda arkamda ailem var annem var diyenlere

benim de eşim öyle.daha iyi böyle olması

benım baba yok zaten,bırakmış gitmiş,bşey hisetmıyorum,şimdi nerde bılıyorum,ama görmuyorum,konuşmuyorum,hiçte bişey hıssetmıyorum,anam buzdolabı kadın bıze,ele değil,yanı bana nasıl davrandı ıseler aynen öleyım,tuhaf değilim aslında,hıç armaz annem,amelıyat oldum gelmedı,bende ona misafir gıbı gıttım,bence ne kersen onu biçiyorsun,hastalansam ölzem bakmaz,bende ona aynen öle yapıyorum
Anliyorum sizi insallah birer sevecen anne olabilirz

Bende ayni hisleri yasiyorum a

Bende ayni hisleri yasiyorum aci amagercek ozeniyorum aslinda arkamda ailem var annem var diyenlere
Aynen ben en çok annemle arkadaş gibiiyiz diyen kız arkadaşlarıma sinir olurdum
Kıskanırdim hep..
Bende annemle düşman gibiydim
Kadın beni gördü mu delleniyordu
Mesela arkadaşım bi hata yapsa annesi üstünü kapatır babasına vs caktirmazdi
Benim Annem de üstüne üstüne babama söyler doldurur üstüme salardi hep sağolsun. ....

Anliyorum sizi insallah birer sevecen anne olabilirz
yoo,asla anne olmucam,asla ıstemıyorum,ama mukemmel bır teyze ve halayım,çok şükür,açıkcası eksıklık hısettmıyorum aile konusunda,ödedim olmamalarının bedelını,hemde en ağırından ödedım,hayatımla,arık hiçç üzülmüyorum

Ailenin sucu bu durumda olman.. mesela benim ailem bize okadar bagliki onlari tek birakasim bile gelmiyor sürekli aklimda oluyorlar annen baban sana nasilsa sende onlara öyle bir davranisda histe oluyorsun ondan kendini suclu görme onlarda bunun farkindadir.

Çok sevgi dolu bi ortamda buyutselerdi onlarda o zaman.
Hiç suclayamam kendimi.
Hatta en son bi tartışma yaşadım 2 aydır filan hiçbiri ile gorusmuyorum eski konularıma bakabilirsin

Aynen ben en çok annemle arkadaş gibiiyiz diyen kız arkadaşlarıma sinir olurdum
Kıskanırdim hep..
Bende annemle düşman gibiydim
Kadın beni gördü mu delleniyordu
Mesela arkadaşım bi hata yapsa annesi üstünü kapatır babasına vs caktirmazdi
Benim Annem de üstüne üstüne babama söyler doldurur üstüme salardi hep sağolsun. ....
Seninle ayni seyleri yasamisiz hep babama herseyi anlatirdi annem hic iyi olmadik zaten dayak da yedik ablalarim ve ben ergenken bile ama simdi evlenince hep gelmek istiyolar esim onlatdan daha yakin bana belkide suan iyi durumdayim ondan.
Gecen esim dedi bana araba alcakmis kendimden once ona alcam dedi benden icin annem diyo kac yıllık evliyimbaban bile bana bi kere bole demedi

Back
X