- 19 Mart 2019
- 7.883
- 33.203
- 498
- Konu Sahibi isimsizbayan
Kocan sadece koca değil aynı zamanda hayat arkadaşıysa eğer yanında durmalı.Evlatlıktan reddederler diye düşünüyorum ama gelip kocamı ararlar mı ? Kocam da onaylamamıştı ve bu konu ile ilgili ailen beni aramasın demişti.
Yada iş yerime gelip akıl vermeye çalışırlar mı ? Rencide olacağımı bildikleri için yapabilirler diye düşünüyorum.
Evlerine beni böyle alacaklarının ihtimali sıfır çünkü ben o evdeyken asla açık olamazdım
Baş örtümü dışarıda nasıl bağlıyorsam evde de öyle olmalıydım yaa öok aşırılar
Gece uyurken dahi kafanızda baş örtüsü olmalı diye düşünüyorlar ve daha neler neler …
Anne ben açıldım bu konu ile ilgili beni onaylamayacağını biliyorum ancak lütfen benimle kırıcı konuşma.. babama da söylersin ve terslemek için beni kesinlikle aramasın istemiyorum desem mi ?
Zamanla sadece edecekleri beddua sayısı azalır o kadar affetmezler
Beni aramasınlar diyeceği yere “ben karımı böyle de kabul ediyorum. Onun kişiliği için evliyim ve seviyorum başındaki örtü yada üstündeki elbise için değil” demesi lazım. Siz eşinize bunu söyleyin bence. Hayatında her ne olursa olsun sizin desteğinizi arkasında istiyorsa kendisi de onu yapacak.
Ya Allah aşkına yaradandan bu kadar çekinmemişsin bunu yaparken, onun yarattığı kul kim oluyor? Bunu eleştiri olarak söylemiyorum, bende başı açık bir kadınım.
He he de geç, senin bu kadarcık hakkına bile saygı duymayanlarda biraz uzak oluversinler.