Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatamadım onunla alakası olmadığını bi türlü. Ben onun gecmisini bir kere sormadım cunku benden önceki den bana neHayat sizin hayatınız doğrusuda sizin yanlışıda o Yüzden hiç çekinmeden söyleyin,
Ayrıca sizin yaptığınız hata eşinize ne oluyor o Hayatınızda yokken olmuş onu bağlamaz
Hayır bu defa aldatma yok ilk evliliğim ve sonraki nişanlım da aldatildim. Şimdiki esim geçmişte basıma gelmiş bazı seyler yuzunden beni sorguluyor hic usanmadan o Yüzden besdimAynı sebep derken
Yine bir aldatma mı ?
Gayet net söyle o zaman ailene, yine aldatıldım ve beni aldatan bi adamla ömrümü tüketemem
Kendine biraz zaman tanı 20 yaş çok erken olduğu halde ayrılıp 1,5 yılda yeni bir evlilik bana hızlı gibi geldi
Senin yaşıtların okuyor, çalışıyor daha nişanlı bile değilken 2.evliliğini sonlandırıyor olmak sana ağır gelir elbette dinlen biraz..
Yok canım içimiz dişimiz bir bi hata yaptığından degil sadece benim zamanında yaptıklarım ona ağır geliyor. Sürekli yüzüme vuruyor hem peşimden koştu hem asık etti sonra bilerek evlendi ama olmayacak anladımEşiniz bence kendi yaptığı bir suç var onu gizlemek için sizin yaptığınız Hatayı çıkarıyor gün yüzüne, bezdirme politikası yani
Iste utanıyorum artık tekrar bir ayrılığa bi korku Aldı içimi.Insani gecmisiyle yargilamak kdr kotu bi durum yok.esini affet bir daha yapmaz diyemeyecegim cunku her kavganizun sonunda yine yapacak bunu zaman gectkce daha da artacak hatta..ailenize soylemekten cekinmeyn bence kim isterki cocugu bu sekilde uzulsun boyle bi evlilk yasasin cocugunu dusunen hicbir ana baba istemez.oncelikle ayaklatinizin ustunde duruyorsaniz kimseden korkmayin cekinmeyin vede cocugunuz yoksa..yapacak bisi yok olmadimi olmuyor iki yada uc evlilik yasadiniz die bu iskenceyi cekmek zorunda degilsiniz..
İlk evliliğin 20 yaşında, ikincisi 1,5 yıl sonra demiştinHayır bu defa aldatma yok ilk evliliğim ve sonraki nişanlım da aldatildim. Şimdiki esim geçmişte basıma gelmiş bazı seyler yuzunden beni sorguluyor hic usanmadan o Yüzden besdim
Sonuç itibariyle hayat senin mutlu değilsen ve olacağına inanmıyorsan zaten bitmiştir. birilerine bişey açıklamak zorunda değilsin.senin hayatın mutlu olmak için harca hayatınıHayır bu defa aldatma yok ilk evliliğim ve sonraki nişanlım da aldatildim. Şimdiki esim geçmişte basıma gelmiş bazı seyler yuzunden beni sorguluyor hic usanmadan o Yüzden besdim
Hayır canım ikincisi nisanlilikti, aradan uzun bir sure geçti üçüncü de evlendim yani ikinci evliliğimi Yaptım. Ve o benim peşimden koştu ben de sevene kadar. Ikna olmuştum. Cok hızlı yaşadım ben ve cok rahat yaşadım yani Hayatımı cok rahat yaşadım diyebilirim hayatımda kimse yokken gece hayati olsun ara sıra uyuşturucu alkol ama iki senedir ben ağzıma sürmedim cunku zaten olgunlaştim da ama o beni o halimde iken tanımıştı simdi sürekli yok sen aslında hala öylesine bence bilmem ne. Anlatmadım bir turluİlk evliliğin 20 yaşında, ikincisi 1,5 yıl sonra demiştin
Arada bir de nişan nasıl oldu
Gerçekten kendine zaman vermelisin, her zaman biri olmak zorunda değil hayatında
Doğru insanı bulduğunda düşün evliliği, ille de evli olayım diye değil
Belki de tüm hatalar bundan kaynaklıdır
Geçmiş dediği ne adam mı öldürdün hırsızlık mı yaptın, gayet kanuni evlendin boşandın işine gelmiyosa evlenmeseymiş saklayan mı oldu ki zaten saklanmaz resmi kayıtlı işler bunlar
Korkma canim neden korkuyorsun bir sure daha zorluk yasarsin ama sonra gecer ondan sonra kendine baya bir sure tani amansakin hemen kanma..ne yaparsa yapsin erkek milleti pesinden kosar kapinda yatar ama sonra bunuda yapar kimseye guvenme en iyisine bile allah yardimcin olsunIste utanıyorum artık tekrar bir ayrılığa bi korku Aldı içimi.
Sagol zaten onu anladım ben bana ilişkilerden hayır yok. Acayip itici geliyor artık.Korkma canim neden korkuyorsun bir sure daha zorluk yasarsin ama sonra gecer ondan sonra kendine baya bir sure tani amansakin hemen kanma..ne yaparsa yapsin erkek milleti pesinden kosar kapinda yatar ama sonra bunuda yapar kimseye guvenme en iyisine bile allah yardimcin olsun
Canım bunu esim cok iyi biliyor cunku gittiğimiz her yerde mal mal bakıyorlar o Yüzden de zaten ne makyaj ne oje ne topuklu ayakkabı hepsinden uzaklaştım. Hatta beni arkadas cevresi ile bile bir araya getirmiyor cunku onların da beğeniyle bakacağını dusunuyor, anlatabildim mi?Sizi sorgulamak haddim diil olamazda ama evli bir kadin pesinden suruyle erkek kostugunu nasil anlar. Boyle bi sozu neden soyler ki insan evliyken
Canım bunu esim cok iyi biliyor cunku gittiğimiz her yerde mal mal bakıyorlar o Yüzden de zaten ne makyaj ne oje ne topuklu ayakkabı hepsinden uzaklaştım. Hatta beni arkadas cevresi ile bile bir araya getirmiyor cunku onların da beğeniyle bakacağını dusunuyor, anlatabildim mi?
Ayrıca kendi de diyor sen yabancıya benziyorsun ondan boyle bakıyorlar bana kapan bile dediSizi sorgulamak haddim diil olamazda ama evli bir kadin pesinden suruyle erkek kostugunu nasil anlar. Boyle bi sozu neden soyler ki insan evliyken
Boyle bi karisi varken kaymetmekten hicmi korkmuyoda boyle yapio..gerci bu tipler yapar yapar sonra kopekler gibi pisman olur yalvarir ama hep ayni seyde bi yere kdr affedilirCanım bunu esim cok iyi biliyor cunku gittiğimiz her yerde mal mal bakıyorlar o Yüzden de zaten ne makyaj ne oje ne topuklu ayakkabı hepsinden uzaklaştım. Hatta beni arkadas cevresi ile bile bir araya getirmiyor cunku onların da beğeniyle bakacağını dusunuyor, anlatabildim mi?
Zaten o düşünce onu delirtiyor ya başkasıyla bir gün mutlu olursa diye sonra ben seni bırakmam bi yere gitme asacağım beynimdeki Düşünceleri diyor o kıskanmasın diye gittiğimiz her yerde ben sadec ona odaklı oldum Görsün benim icin bir tek o var diye ama hep bir onay Peşinde galiba bilmiyorumBoyle bi karisi varken kaymetmekten hicmi korkmuyoda boyle yapio..gerci bu tipler yapar yapar sonra kopekler gibi pisman olur yalvarir ama hep ayni seyde bi yere kdr affedilir
çalışıyor musunuz bilmiyorum ama ayrılın işiniz yoksaişi girin sonuçta hayat sizin değerini bilin seçilmeyin siz seçinKızlar biz de su an Boşanma kararı aldık her ne kadar esim dün yine vazgeçse de, ben yine ayni seyleri yaşayacağımıza inandığım icin artık bi evlilikten umudumu kestim. Ben 20 yasımda bir evlilik Yaptım, adatilma, vs sebeplerden bitti hemde 3 ay gibi kısa bir sûrede. Sonra bir buçuk yıl sonra birisi ile tanıştım iki yıllık birliktelikten sonra nisanlandik ama sonu yine hüsran ayni sebepten. Ve aradan bir sure geçti bu sefer benim geçmişimde Yaşadığım ilişkilerim degil ama yaptıgım bir Yığın hatayı şimdiki esim sürekli yüzüme çarpıyor pişman oluyor yine aynısını yapıyor ve esim 6 ay benim peşimden koştu sonra ben ona asık oldum evlendik. Dediğim gibi su an ayrılık noktasındayız ve benim Kafamı kurcalayan ben bunu aileme cevreme nasıl izah edeceğim? Nasıl bir kere daha bitti diyeceğim? Peşimden sürüyle erkek koşuyor ama inanin benim artık Aşka ilişkilere inancım kalmadığı icin Hayatımı cok uzun bir sure yanlız geçirmek istiyorum. Hem kendimi karşıdakine uydurdum, kendim olamadım. Cunku kıymeti bilinmedi zaten. Hic bir sekilde umudum kalmadı artık. Sadece bekar olup tek basıma yasamak istiyorum. Hep terkeden ben oldum cunku beni buna ittiler ilişkilerimde. Ama pişman olan hep onlar oldu. Ilk esim bile yıllar sonra bana yazdı. Ama benim icin biten bisey bitmiştir. Uyarmama rağmen anlamadi şimdiki eşimde.