Aileme rest cekecegim

Annen çok olağan bir duruma kızıyor gibi konuşuyorsunuz.Kadın erkek fark etmez okadar geç saate kadar dışarda kalmak tehlike sebebi.Anneniz sadece endişelendiği için öfkeleniyor.Arkadaşlarını annenle tanıştırdın mı bilsin tanısın.Gece 2 de geleceğine arkadaşında kal sabah eve gel daha iyi.Allah korusun annen vefat ettiğinde sen onun yüzüne muhtaç kalırsın bunu da unutma.

Mevzu ozgurluk degil, anlatamiyorum anlatamicam da. Annem cok evhamli biri, baska bir yere gezmeye giderken hep basina su gelirse bu gelirse diye beni sıkar icimdeki hevesi de oldurur. Yurtdisina gittim yanliz gezemedim, hep annem yaninda biri var mi gelcek mi diye sorup durdu, bende on paralik insanlarin keyfini bekledim, bana deseydi eger kizim sen yaparsin tek gidersin dilin var biliyosun tahsillisin diye bu kadar korkmazdim, sonra yeter artik dedim kebdi basima atilacagim, cokta keyifli oldu. Gikini cikartamadi, tek basima gezdim yedim ictim, ona kalsaydi kimse gelmiyor diye evdeydim. Zaten evdeydim aslinda cogu zamanda cunku borclarini odeyrcek kisi kendi egitimi icin yurtdisina cikinca tr de parasiz jaldi tabii bana da para hak getire aclik cektim oralarda
Dilin var tahsillisin de hala " yanlız" yazıyorsun arkadaş!..

Arkadaşlarımla tatile de gittim. Gece arkadaşımda kaldığım da oldu, eve geç kaldığım da oldu. Ama hiç bir zaman bu tribe girmedim. Annemle konuştum ortak noktayı bulduk. Ne ben zıvanadan çıktım ne de o anlayışsız davrandı. Ama seninki düpedüz ben istediğim gibi at koşturayım bana birşey demesinler düşüncesi. Hayır yani 24 yaşında ergen de değilsin ki anlamadım.
Bu arada ben 23 yaşında 4 yıllık üni bitirmiştim. Sen daha şehirdışına gideceksinde ohhooo.. burdan belli oluyor sorumluluk duydun.
Annene Allah sabır versin.

Arkadaşlarımla tatile de gittim. Gece arkadaşımda kaldığım da oldu, eve geç kaldığım da oldu. Ama hiç bir zaman bu tribe girmedim. Annemle konuştum ortak noktayı bulduk. Ne ben zıvanadan çıktım ne de o anlayışsız davrandı. Ama seninki düpedüz ben istediğim gibi at koşturayım bana birşey demesinler düşüncesi. Hayır yani 24 yaşında ergen de değilsin ki anlamadım.
Bu arada ben 23 yaşında 4 yıllık üni bitirmiştim. Sen daha şehirdışına gideceksinde ohhooo.. burdan belli oluyor sorumluluk duydun.
Annene Allah sabır versin.

Offf yazmaktan yoruldum ha, universite son siniftauim hanimefendi

Dilin var tahsillisin de hala " yanlız" yazıyorsun arkadaş!..

Bilgisayarim bozuldu, telefondan giriyorum ve kasiyor bir milyon kez yazdim ama egitim hayatimi basit bir klavye hatasi yuzunden yargilamaniz ne kadar basit ve konusmak elestirmek icin yorum yazdiginizi gosteriyor lutfen yorumsuz kalin en iyisi

baska sehirde universite okumaya gittigimde asla gorusmek istemiyorum.

Offf yazmaktan yoruldum ha, universite son siniftauim hanimefendi

Kendini doğru ifade etmiş olsaydın bu kadar açıklama yapmaya gerek duymazdın. Zira bu cümleyi okusam yine aynı şeyi düşünürdüm.
Annene de kendini böyle ifade etmeye çalışıyorsaneğer anlaşamamanız doğal.

24 yaşında eğitimli ve kimden zarar gelir-gelmez ayrımına varacak kadar aklı başında birisiniz bence
Ama inanın yaşayacağınız hiç bir eğlence türü veya birlikte olmak istediğiniz arkadaşlarınız annenizden daha değerli olamaz

İlk mesajınızda ağır konuştum daha da konuşucam,yüzüme hasret kalsın falan demişsiniz ya benim bile içime oturdu

Yoğun bir eğitim hayatı geçirmiş ve eğlenmeyi ertelemiş olabilirsiniz,evlenip çoluk çocuk sahibi olmadan yapmayı planladığınız şeyler de olabilir ama ilerde bunları yapamasanız bile sizi bunlardan çok daha fazla mutlu edebilecek şeyler yaşama ihtimaliniz var ama annenizin yerine koyabileceğiniz hiç kimse hiç birşey yok

Seni anlıyorum fakat konudaki tavrın çok itici. 28 yaşındayım ve 18 yaşından bu yana yalnız yaşıyorum. Yalnızlığı sevdiğim için daha üniversitenin ilk senesinde tek başına eve çıkmıştım. Ailem hiçbir zaman bana baskı uygulamadı, zaten karakter olarak da özgürlüğüme çok düşkünümdür, okurken hem okudum hem çalıştım. Sabaha karşı eve döndüğüm olurdu, erkek arkadaşlarımla da aynı evde kaldım ama ailem baskıcı bir aile olsaydı yine bunları yapardım. Senin sorunun ailenle yaşayıp bunları yapmak istemen, o evde yaşıyorsan senin değil onların kuralları geçer ve onlara uymak zorundasın. Madem 24 yaşındayım diyorsun, yaş sadece bir sayı, hem oku hem çalış tek başına eve de çık ailene büyüdüğünü göster o zaman ses etmezler. Ergen gibi konuşmayayım, intikam peşinde koşayım deme, bunun kimseye faydası olmaz özellikle sana

Gece 2 de kız olsun, erkek olsun eve gelemez. Her şeyin bir sınırı olur. Sizin düşünceniz hatalı. Çok başınıza buyruk yaşamak istiyorsanız ayırırsınız evinizi istiyorsanız sabah 5'te gelirsiniz. Kadın size iyi bile tahammül etmiş. Ben olsam kapıya atardım gece 2'de gelip bana diklenen çocuğu. Herkes haddini bilecek.

24 yaşında eğitimli ve kimden zarar gelir-gelmez ayrımına varacak kadar aklı başında birisiniz bence
Ama inanın yaşayacağınız hiç bir eğlence türü veya birlikte olmak istediğiniz arkadaşlarınız annenizden daha değerli olamaz

İlk mesajınızda ağır konuştum daha da konuşucam,yüzüme hasret kalsın falan demişsiniz ya benim bile içime oturdu

Yoğun bir eğitim hayatı geçirmiş ve eğlenmeyi ertelemiş olabilirsiniz,evlenip çoluk çocuk sahibi olmadan yapmayı planladığınız şeyler de olabilir ama ilerde bunları yapamasanız bile sizi bunlardan çok daha fazla mutlu edebilecek şeyler yaşama ihtimaliniz var ama annenizin yerine koyabileceğiniz hiç kimse hiç birşey yok

Bende bunun bilincindeyim, zaten kimseyi ondan onde tutmuyorum ya da gotu basi dagitmiyorum. Eglence anlayisim aksam diskoya gitmek degil canli muzik dinlemwk ve bira icmekten ibaret. Ki zaten hayatim boyunca 1 kere diskoya gitmisimdir o da dogum gunu mevzusuna ama annemin garip bir bicimde arkadaslarima ve bana karsi farkli bir takintisi var annem ornegin bir manavda calisan cocukla disari ciksam vasifsizlarla takilma der muhendis biriyle ciksam ona laf etmez ama

Bilgisayarim bozuldu, telefondan giriyorum ve kasiyor bir milyon kez yazdim ama egitim hayatimi basit bir klavye hatasi yuzunden yargilamaniz ne kadar basit ve konusmak elestirmek icin yorum yazdiginizi gosteriyor lutfen yorumsuz kalin en iyisi

Klavye hatasıyla yazım hatasını anlayabilcek kadar egitimliyim. Ben annen degilim git o atarı baska yerde yap kucuk ergen seni. Eğitimliymis.

Seni anlıyorum fakat konudaki tavrın çok itici. 28 yaşındayım ve 18 yaşından bu yana yalnız yaşıyorum. Yalnızlığı sevdiğim için daha üniversitenin ilk senesinde tek başına eve çıkmıştım. Ailem hiçbir zaman bana baskı uygulamadı, zaten karakter olarak da özgürlüğüme çok düşkünümdür, okurken hem okudum hem çalıştım. Sabaha karşı eve döndüğüm olurdu, erkek arkadaşlarımla da aynı evde kaldım ama ailem baskıcı bir aile olsaydı yine bunları yapardım. Senin sorunun ailenle yaşayıp bunları yapmak istemen, o evde yaşıyorsan senin değil onların kuralları geçer ve onlara uymak zorundasın. Madem 24 yaşındayım diyorsun, yaş sadece bir sayı, hem oku hem çalış tek başına eve de çık ailene büyüdüğünü göster o zaman ses etmezler. Ergen gibi konuşmayayım, intikam peşinde koşayım deme, bunun kimseye faydası olmaz özellikle sana

Tesekkur ederm guze yorumunuz icin. 5 yillik universote hayatim oldu ingilizce hazirlik dahil ilk 3 yilini yurtta 1 yilini avrupada gecirdim yurtta cok isteyerek kalmadim aslinda ilk zamanlar tamamdi hersey ama sonra yurtlar beni sikmaya basladi muhabbetin en guzel yerinde kalkip yurda gitmek beni baydi ozellikle yurda 2 dk gec gelince annemin yurdu ayaga kaldirmasi gibi sacmaliklar bile oldu aslinda yanlis birsey de yapatken yakalanmadim guven kirici bir hatam da olmadi ama bu evhami ben hic anlayamiyorum anlayamicam cunku her zaman yurda birakan arkadaslarim oldu ben gece gec saatte yanlis donmedim bu zamana kadar her neyse 1 yil ulke disindaydim en cok korktugu yerde virane bir evde kaldim egitimim icin sesini cikartamadi tabii ne zamandir eve cikmayi plabliyordum o hep rahatimi dusundugu icin yurt diyordu uzulmesin hadi dedim kendi istegimden hep cok vazgectim en sonuna sesimi cikarttim eve gecicem diye bu yil ciktim acikcasi sorunluluk hic binmedi ustume cok saf kaldim hayatta anlatabiliyo muyum yurtdisinda millet catur cutur yemek yaparlarken ben baktim cunku annemin birsey yaptirdigi yoktu bana olmadi aman ders calis diye diye sonra zaten yurtlarda kaldim sen birsey bilmiyosun ac kalirsin falan diye bu korumacilik bogdu beni en basit ornegi kizim tamam cik evine yemegini yapmayi da herseyi de kendin ogren madem baska sehirde okuyorsun ayakta da durmayi bil deseydi

Bak konu sahibi bu dediğimi ister hakaret olarak algıla istersen de beni kible.yaş 24 ama düşünceler 17 sen istediğin kadar avrupa gör tahsilli ol ama cahilsin. "Annem yüzüme hasret kalsın" ne demek Allah'ım sen bizleri böyle evlatlardan koru. Bak ailem kurban kesmeye sabahın köründe gittiler telefonları kapalı meraktan ölüyorum kafamdan binbir türlü şey geçiyor o duygu nasıl bir şey sen biliyor musun? Kaldı ki ben evlat'ım annenin sevgisi duygusu evlatla kıyaslanmaz. Sen orda burda rahat gezeceksin diye kadın eli koynunda yolları mı gözleyecek? O zaman ayrı eve çıkarsın hoş daha 24 yaşında üniversite okuyormuşsun ne ayrı evi sorumluluğu.. büyük konuşuyorsun dikkat et o sana rest çekmesin sen annenin yüzüne hasret kalma

Bak konu sahibi bu dediğimi ister hakaret olarak algıla istersen de beni kible.yaş 24 ama düşünceler 17 sen istediğin kadar avrupa gör tahsilli ol ama cahilsin. "Annem yüzüme hasret kalsın" ne demek Allah'ım sen bizleri böyle evlatlardan koru. Bak ailem kurban kesmeye sabahın köründe gittiler telefonları kapalı meraktan ölüyorum kafamdan binbir türlü şey geçiyor o duygu nasıl bir şey sen biliyor musun? Kaldı ki ben evlat'ım annenin sevgisi duygusu evlatla kıyaslanmaz. Sen orda burda rahat gezeceksin diye kadın eli koynunda yolları mı gözleyecek? O zaman ayrı eve çıkarsın hoş daha 24 yaşında üniversite okuyormuşsun ne ayrı evi sorumluluğu.. büyük konuşuyorsun dikkat et o sana rest çekmesin sen annenin yüzüne hasret kalma

Kuzum sen kpss kas yuksek lisans islerine bak ne olursun... Sutten cikmis ak kasik muamelesi yapmasin kimse kendine

Back
X