Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler benim erkek arkadaşım var. 2.5 seneden beri birbirimizi tanıyoruz onun ailesi beni çok iyi tanıyor . ve yüzüklerimiz var ama sorun benim ailemden bir tek babam bilmiyor. erkek arkadaşımın ailesi sürekli arıyor artık adını koyalım bunun diye haklılarda ben zor durumda kalıyorum ailemle tanışmak istiyorlarmış bunu nasıl söyleyebilirim? bizim şehirlerimiz farklı . o yüzden zorluklar olduğu için annesi hemen adını koyalım rahat olur diyor ve annemde biliyor bi çıktığımın olduğunu ama açıkcası sıcak bakmıyor bi oturup konuşamıyoruz benim yaşım daha çok ufak ama annem o kadar geç evlenmeye sıcak bakmıyor annemin evlendiği yaştayım çok zor durumdayım geceleri uyuyamıyorum artık nolur bana yardımcı olabilirmisiniz.![]()
aynısı benimde başımda var bende babamdan çekiniyorum uf ne yapcam![]()
Herkesin ortak derdi sanırım. Bence kesinlikle annen köprü görevi görsün yumuşatsın. Sonra sen konuş tanışmak istiyorlar falan diye. Yoksa zooor. Allah hayırlısını nasip etsin :)
herkezin korkusu bu sanirim :) Bende cok korkmustum ama anneme söyledik artik bi adim atmak istiyoruz diye, annemde ben babnla konusayim felan demisti, ki annemde ben kücügüm diye sicak bakmiyordu ama yinede babama konustu. Onlarda korkuyor inan bana babam suratima bakamamisti bi kac gün sonra geldi odama vve konustum benimle, cok utandim tabiki ama güzel bi konusmaydi kabul ettigini gelsinler görüselim felan demisti :)
onada söyleyebilsem korkuyomm:26:
Aşığıım annneee de bence. Bi anda :) yaşadığı şokla bir şeyde diyemez. Hem korkma be sıkıntı çekmektense 3 5 dakikalık korku iyidir
he tabi tabi tam adamına söyledin he![]()
Anneni tanısam dün akşamki konumdaki mesajlarını gösterirdim de Allah'tan tanımıyorum :) Kasma kendini bu kadar yaa. En rahat kime söyleyebiliyorsan aileden ona söyle sonra o gider anlatır babana![]()
kardeşime anlattımtemmuz ağustos gibi bomba patlayacak gibi
![]()
Sonucu merak ediyorum unutma benii sakıın mesaj at :)
öncelikle mesajlarınız için teşekkürler.d yaşım 17 ama hani zaten 18e kadar sarkar bu annemin sıcak bakmaması şöyle ilk çıktığım bu arada bu kişi ilk sevdiğim ilk elini tutuğum anneminde ilk bildiği kişi ve daha oturup konuşmadık yoksa karakteriyle alakalı değil aile yapısı ailemize uyuyor ama şöle bi sorunda var biz internetten tanıştık babama bunu dersemm ...diyemem tabi ama başka şehirde babam sormayacak mı nerden tanıştınız diye ne diyeceğim bilemiyorum
![]()