- 9 Mayıs 2011
- 916
- 85
- 118
görüşmezmiyiz tabikide defalarca hatta ben onun yaşadığı yere gittim her defasında yanıma ailesinden birisiyle geliyor
peki ben babama nerden tanıştık diyeceğim internetten miii
öncelikle mesajlarınız için teşekkürler.d yaşım 17 ama hani zaten 18e kadar sarkar bu annemin sıcak bakmaması şöyle ilk çıktığım bu arada bu kişi ilk sevdiğim ilk elini tutuğum anneminde ilk bildiği kişi ve daha oturup konuşmadık yoksa karakteriyle alakalı değil aile yapısı ailemize uyuyor ama şöle bi sorunda var biz internetten tanıştık babama bunu dersemm ...diyemem tabi ama başka şehirde babam sormayacak mı nerden tanıştınız diye ne diyeceğim bilemiyorum
iyi günler benim erkek arkadaşım var. 2.5 seneden beri birbirimizi tanıyoruz onun ailesi beni çok iyi tanıyor . ve yüzüklerimiz var ama sorun benim ailemden bir tek babam bilmiyor. erkek arkadaşımın ailesi sürekli arıyor artık adını koyalım bunun diye haklılarda ben zor durumda kalıyorum ailemle tanışmak istiyorlarmış bunu nasıl söyleyebilirim? bizim şehirlerimiz farklı . o yüzden zorluklar olduğu için annesi hemen adını koyalım rahat olur diyor ve annemde biliyor bi çıktığımın olduğunu ama açıkcası sıcak bakmıyor bi oturup konuşamıyoruz benim yaşım daha çok ufak ama annem o kadar geç evlenmeye sıcak bakmıyor annemin evlendiği yaştayım çok zor durumdayım geceleri uyuyamıyorum artık nolur bana yardımcı olabilirmisiniz.
iyi günler benim erkek arkadaşım var. 2.5 seneden beri birbirimizi tanıyoruz onun ailesi beni çok iyi tanıyor . ve yüzüklerimiz var ama sorun benim ailemden bir tek babam bilmiyor. erkek arkadaşımın ailesi sürekli arıyor artık adını koyalım bunun diye haklılarda ben zor durumda kalıyorum ailemle tanışmak istiyorlarmış bunu nasıl söyleyebilirim? bizim şehirlerimiz farklı . o yüzden zorluklar olduğu için annesi hemen adını koyalım rahat olur diyor ve annemde biliyor bi çıktığımın olduğunu ama açıkcası sıcak bakmıyor bi oturup konuşamıyoruz benim yaşım daha çok ufak ama annem o kadar geç evlenmeye sıcak bakmıyor annemin evlendiği yaştayım çok zor durumdayım geceleri uyuyamıyorum artık nolur bana yardımcı olabilirmisiniz.
baayan aslında çok doğru demişsin ama benim ailemle ilgili sorunlarım yok okullada sorunlarım yok ben şimdiye kadar lisede olduğum halde teşekkür takdir getiren biriyim ama işte dediğin gibi bize toz pembe görünüyor galiba ama hani ben şu anda evleneyim demedim ki .. sadece annemle tanıştırmak istiyorum belki benim göremediğim birşeyi onlar görecek ve yol yakınken dönme şansım olacak sadece bunu istiyorum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?