Aileme söyleyemiyorum.

Bence çok erken üni oku elinde mesleğin olsun sonra zaten evlenirsin allah yazdıysa seni ona , onu sana . Önce kendi hayatını güvence altına al . gerisi gelir.

bende 17 yaşında evlendim
üniversiteyi dışardan okurum sandım ama 2. sınıftan sona level atlayamadım
avantajlarıda var dezavantajlarıda...
iyi düşün çok çok küçüksün :44:

aslında bu olmasa bile içimde bi okuma isteği yok çünkü çok sıkılırım herşeyden sevgilimde okuma diyor ama annesi aynı sizin dediğiniz lafı dedi bi kadının erkeğin eline bakması hiç güzel değil eğer sen istiyorsan evlendikten sonra bile ben seni her türlü okuturum biz senin arkandayız dedi az önce annemgille yemekteydim durduk yere annem ablama ben bunu erkenden evlendircem dedi çok şaşırdım ablama ben senden önce gidiyorum dedim herkes güldü mutlu oldummmm

bence icinde okuma istegi bile olmasa 17 yasinda evlenme zamanin ne gösterecegi belli olmaz..belkide sevgilinde de skilirsin belki okumak istersin geri bence
daha cocuk yasta olan birinin böyle kücük kadin olmayi istemesi normal degil...
sahsen ailenin yerinde olsam 17 yasinda kesinlikle evlendirmezdim dogru karar alinamiyor o yaslarda

yapmaa ... bugün okuma diyen adamın yarın kötü yönlerini görünce pişman olursun .
Evlenmek okuldan bir kaçış değil .İyi düşün seni seven insan her türlü bekler . inşallah her şey güzel gider ama ya gitmezse? artık 4 yıllıklara iş yokken sen lise mezunu ne yapacaksın?

merhabalar ilk konun 30.04 tarhlernde ve 2.konunda bu biraz kafamı kurcaladı acaba fake konu mudur diye. çünkü sadece konu açmışsın 2 tane başka herhangi biyere yorum falan yoktu.. ama fake konu değildir heralde herneyse konuya geleyim bi keree çooooooooooook küçüksün . birde internetten tanışmıssın ki bu zamanki akrabalar bile yani birbirini tanıyanlar bile birbirinin kafasını keser biçer olmuş.vayki ne vay ki taa çocuğun oturduğu şehre gidiyorsun tek başına mı bilmiyorum artık sadece çocuğun tek gelmedğini sölemişsin.. valla çok ama çok cesaretlisin.. bu yaşta evlilik istemek buda ayrı bi cesaret. bence açman gerekn konu ben kendimi evde çok yanlız hissediyorum o nedenle evlenmeyi bi kaçış yolu gibi görmeye başladım bu yaşta okuluda sevmiyorum sizce ne yapmalıyım ablalarım bu kararımdan vazgeçmek için.. demen lazım.. ablacım bi kere çok ufaksın herşey sana pembiş pembiş geliyor şimdi sana bu konuda kim nedese umrunda olmaz çünkü 17 - 18 yaştaki bir genç kızın kafasındaki düşüncesi herşeyin en doğrusunu en iyisni ben bilirimdir.. ne desek boş gelir bence .annende nedese yine öyle..
ama ben yine seni uyarıyım.. bak şimdi okulu sevmiyorum diyorsun öle pişman olacan ki ... ama şimdi kafandan sadece evlilik mutluluk geliyor ohhh ne güzel gibisiden hayal kuruyon ama senin şuanda kurduğun hayal sadece sevgilin olan çocuğun karısı olmak dizinin önünde olup ona bakmak ona sarılmak onu öpmek onu çok sevmek karı koca beraber biyerlere gitmek ohh ne güzel. ona yemek yapmak süpper.. sonra işte kocanın yemeğini beyenmesi senin mutlu olman .. ohhh negüzel hayallerdeğilmi işte bunlar tamam olmicak bişe değil güzel ama bu evliliğin pembiş çok güzel ama ömrü en kısa olan kısımları... sana kaba taslak acı ama gerçek yönlere gelmek istiyorum evleniyorsun senin yaşın 17 ise çocuğunda çok değildir.20 belki belkde büyük bilemicem ama tahmini. e çok çok bi işte çalışıyordu zar zor geçiniyordur aile ile. işte belki ailesi ile yaşayacaksın . bakalım seni okuturum diyen kayınvaliden annenin o rahat evinde okumak istemeyip evlenen küçük hanımcığı kocası varkene öğrencilik yaptırırmı . belki kadı iyidir yaptırır. he belki aynı evde kalmassın ama ne kadar durumu olsada bi kere sen yaştan kaybediyon gibi geliyor bana yani hertürlü yanına alır kayınvaliden seni.. offf ben bu evlilik konusunda canını elimden geldikçe sıkmaya çalışcam çünkü çok küçüksün hiç bişeyi kaldıramazssın.. öle herşey güllük gülistanlık değil.. heh sen ben deneyip görcem diyorsan yolun açık tabi.. ama bence beni dinle derim.. ilk elini tutuğun insan ilk sevidğin insan tmam hoş güzel. ama bekle ailenede söle çok çok bi şekilde tanıştır yani sadece adını koy söz gibi bişe yap yanii .ama okulana devam et.. 8 9 yıl beraberlikten sonra evlenenlerde var birbirinizi çok severseniz eğer herşeyin üstesinden gelirsiniz.hem onu tam olarak tanırsın..senin için neleri göze alıyor yada sen onun için gerçekten göünlden neleri yapabiliyorsun kendini dener görürsün.. canım.. daha yazarım aklıma geldikçe.. daha erken kız hem daha ablanda varmışş .. sıranı bekle..

yasiniz kucukse kimsenin sizi sikistirmasina kulak asmayin, daha erken diye bir takim aciklamalar yapin...
kucukseniz umarim babaniz da hemen vermez sizi

kaç yaşında evlenmiş annen?

ben 19 yaşndayım evlnmkten korkuyorum hanım 17sinde anneme babama nası söylim derdinde sen dur bakalım evlenmessen eger 2 sene sonra şanslıymışım evlenememişim dersin..bnde öyle oldu yani.hala oturmadı duygularım fikirlerim gecen senekile şmdiki tutmuyo.
dicem o ki cok küçüksün herşey sana güzel ama geçiçi

Konu içeriği nedeniyle "Kendi ailesiyle ilgili sorun yaşayanlar"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

baayan aslında çok doğru demişsin ama benim ailemle ilgili sorunlarım yok okullada sorunlarım yok ben şimdiye kadar lisede olduğum halde teşekkür takdir getiren biriyim ama işte dediğin gibi bize toz pembe görünüyor galiba ama hani ben şu anda evleneyim demedim ki .. sadece annemle tanıştırmak istiyorum belki benim göremediğim birşeyi onlar görecek ve yol yakınken dönme şansım olacak sadece bunu istiyorum:26:

e annen zaten biliyormuş ozaman sıkıntn ne annene anne evlencem demicen ki öncden de ilişkin olduğu insan hakkında daha çok bilgi edinecek ne var bunda...
hem 14- 15 yaşlarında daha tanımışsın bu insanı bide internetten yani yargılama amaçlı sölemiyorum ama aranızda kaç km var merak ettim ve annen biliyormu senin taa o nun yanına başka şehre gittğini.. bu devir öle olmuş ki babanı bırak artık kendine bile güvenmicen çocuğun yanına nasıl korkmadan gidebiliyorsun tek...
daha 17 yaşındasın madem nettende tanışmışsın daha çok çok erken olduğunuda biliyon madem şuanda ailenle tanıştrmanda gereksiz. çok çok sadece net ve telefonla görüşürsün yanına gitmessin eğeri seni seviyor ise bölede sever.. kıymetin dahada çok olur.. taki bi enazından 19 - 20 olana kadar. ondan sonra ailene sölersin hatta aileside gelir tanışırlar. adını o zaman koyarsınz. bu zaman içersindede gayet iyi tanırsın onu... daha çok küçüksün anam biz 17 yaşlarında saf saf daha ip atlıyorduk sokakta arkadaşlarla 7 taş oynuyorduk bea. . zaman ilerledikçe bizim gençlerimiz artık aşk meşk konularındada ilerlediler ders mers ailede yalan olmaya aşk ön plana çıkmaya başladı .. yakında gençlerimiz avrupadakiler gibi reşit oldukları an ayrı evede çıkacaklar aileden ayrı olmak için..
senin şuanda dolu dolu geçirecek özgür şekilde geçirecek engüzel yılların aşk sevgi her zaman gelir her zamanı bırak senin seven 10 yılda 100 yılda bekler.. başka şeylere yönel bak derslerindede başarılıymışsın madem çalış ayaklarının üzerinde dur ilk önce sonra seni bu yaşına kadar getiren ailene bişeyler yap meslek sahibi olduğunda.. nebilim öle bi amaç ve yol edinki hem sen mutlu ol hem çevrendekileri özelliklede aileni çok mutlu et seninle gurur duysunlar.. evlenmek tabiki çok güzel bi duygu ama yeri zamanı var . tabiki annen erken evlenmiş olabilir ona bakarsan teyzemler sırf anneleri erken evlendi diye onlarda evlenseydi 9-10 yaşlarında evlenirlerdi illa bizde evlencez diye onlarında hakkı değilmi

çocuk seni seviyorsa beklet onu kıymetinde artar hem.. peşinden koşsun az kız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…