- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Ohoo siz önceki konumu okumamışsınız benim iş dediğim nineni staj gibi bir şey babam onu da küçümsüyorZaten pandemiden dolayı alım yarıya indirildi atamalar ertelendi vs.. deyin. Neyse ki işim var garantideyim dersiniz.
Bilmiyorum ki. Konunuzu okumusumdur da bilmiyorum. Babanız yurtdisinda miydi ?Ohoo siz önceki konumu okumamışsınız benim iş dediğim nineni staj gibi bir şey babam onu da küçümsüyor
Evet aynen. Benim okulda çalışmak istemediğimi biliyorlar zaten. Pazartesi işe başlayacağım direkt şey mi desem yoruluyorum bir gün tatilim var girmicem sınava zaten çalışmadım falanBilmiyorum ki. Konunuzu okumusumdur da bilmiyorum. Babanız yurtdisinda miydi ?
Haklısınız ama herkese sınava gireceğim dedim şimdiye kadar. Bundan sonra ben yalan söylemiştim de demek istemiyorum utanırım. Sınava girmekten vazgeçtiğimi söyleyeceğimBir kere yalan söyleyince yalan çığ gibi büyür. Dürüst olun bize anlattığınız gibi anlatın
Yakın arkadaslarinizdan sinava girecek arkadaşınız varsa knun okulunu soyleyin. Yapacak bisey bulamazsanizda arkadaşınızı sinavdayken beklemis olursunuz. Umarim aileniz sizinle gelmek istemez. Benimkiler her sinav yanımdaydılar.Merhaba herkese. Bu dönem mezun oldum ve bir yerde işe başlayacağım. İstediğim gibi bir iş buldum ve memnunum. Ailem KPSSye çalışmadığımı biliyor istemiyorum dedim zaten. Bana ille de sınava gir şansını dene dediler. Koskoca KPSS sanki şansla kazanılacak neyse. Ben de ok girerim dedim ama kayıt yaptırmadım. Boşu boşuna 4 oturum icin para vermek istemedim. Sınavlar da 6 ve 20 eylülde. Ben o günlerde çıkar kütüphaneye falan giderim diye düsündüm ama kütüphane kapalıymış.
bu sırada da herkes mezun oldun napıcan gibi salak sorular sorduğu icin annem de KPSSye girecek falan dedi.
Sanırım sınav da her ilde yapılmıyormuş yani simdi herkesin sınav yeri açıklandı benim sınav yerim yok doğal olarak. Şimdi annem sorsa ne dicem bilmiyorum cünkü internetten sınavın nerelerde yapılacağına bakıyorum bakıyorum kesin bir bilgi bulamıyorum. Sınavın hangi okullarda veya illerde yapıldığını nereden bulabilirim
Sınav ücretini yatırmayı unutmuşum, o yüzden başvurum kabul edilmemiş demeniz daha iyi sanki.Ben de ondan çok korkuyorum. Bi kuzenim var allahım yılda iki üç kere ösym sınavına giriyor herhalde kız şimdi ben bi liseyi sallarım orda sınav yapılmıyo ki der diye çok korkuyorum. Üniversitelerde kesin yapılıyor değil mi
Merhaba herkese. Bu dönem mezun oldum ve bir yerde işe başlayacağım. İstediğim gibi bir iş buldum ve memnunum. Ailem KPSSye çalışmadığımı biliyor istemiyorum dedim zaten. Bana ille de sınava gir şansını dene dediler. Koskoca KPSS sanki şansla kazanılacak neyse. Ben de ok girerim dedim ama kayıt yaptırmadım. Boşu boşuna 4 oturum icin para vermek istemedim. Sınavlar da 6 ve 20 eylülde. Ben o günlerde çıkar kütüphaneye falan giderim diye düsündüm ama kütüphane kapalıymış.
bu sırada da herkes mezun oldun napıcan gibi salak sorular sorduğu icin annem de KPSSye girecek falan dedi.
Sanırım sınav da her ilde yapılmıyormuş yani simdi herkesin sınav yeri açıklandı benim sınav yerim yok doğal olarak. Şimdi annem sorsa ne dicem bilmiyorum cünkü internetten sınavın nerelerde yapılacağına bakıyorum bakıyorum kesin bir bilgi bulamıyorum. Sınavın hangi okullarda veya illerde yapıldığını nereden bulabilirim
İstemediğim bölümde okutan, çalışmadığım sınava gir diyen anne baba düşünsün onu.Yalan yalanı doguracak ve ısın ıcınden cıkılmaz bir hal alacak. Sonrasında affı da zor. Beni bu derece kandıran cocuguma cok kırılırdım ogrendıgımde.
Bence durust ol ve soyle.
Düşündüm de haklısınız. Şimdiye kadar hep onların istediği gibi ve mutluymuş gibi yaşadım. Bundan sonra kendi istediklerimi yapıp dürüst olacağım.Yalan yalanı doguracak ve ısın ıcınden cıkılmaz bir hal alacak. Sonrasında affı da zor. Beni bu derece kandıran cocuguma cok kırılırdım ogrendıgımde.
Bence durust ol ve soyle.
Bu kadar basit iste.Düşündüm de haklısınız. Şimdiye kadar hep onların istediği gibi ve mutluymuş gibi yaşadım. Bundan sonra kendi istediklerimi yapıp dürüst olacağım.
Yalan yalan doğurur hem günah hem sen sen ol ailene yalan söyleme asla. Bir kere olmuş olabilir hata herkes için. Ama devam ettirmek tercih olur ve yanlış yaparsın.Merhaba herkese. Bu dönem mezun oldum ve bir yerde işe başlayacağım. İstediğim gibi bir iş buldum ve memnunum. Ailem KPSSye çalışmadığımı biliyor istemiyorum dedim zaten. Bana ille de sınava gir şansını dene dediler. Koskoca KPSS sanki şansla kazanılacak neyse. Ben de ok girerim dedim ama kayıt yaptırmadım. Boşu boşuna 4 oturum icin para vermek istemedim. Sınavlar da 6 ve 20 eylülde. Ben o günlerde çıkar kütüphaneye falan giderim diye düsündüm ama kütüphane kapalıymış.
O da olur bence hastaneye gidin serum falan tsktirin bu halde sinava mi gitseydim deyin. Ama zaten babaniz yurt disinda ne diyebilir ki en fazla önemli olan anne bence hes kodu en mantiklisiEvet aynen. Benim okulda çalışmak istemediğimi biliyorlar zaten. Pazartesi işe başlayacağım direkt şey mi desem yoruluyorum bir gün tatilim var girmicem sınava zaten çalışmadım falan
Trafik vardi sinava yetisemedim diyin kokten sonbulsunİlk başta söylesem sorun olmazdı sanırım ama ben abarttım bi de her gelen eee KPSSye girecek misin falan diyo bütün sülale beni KPSSye girecek sanıyor su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?