Aileme yalan söyledim simdi işin içinden nasıl sıyrılıcam?

Bir kere yalan söyleyince yalan çığ gibi büyür. Dürüst olun bize anlattığınız gibi anlatın

Bir kere yalan söyleyince yalan çığ gibi büyür. Dürüst olun bize anlattığınız gibi anlatın
Haklısınız ama herkese sınava gireceğim dedim şimdiye kadar. Bundan sonra ben yalan söylemiştim de demek istemiyorum utanırım. Sınava girmekten vazgeçtiğimi söyleyeceğim

Yakın arkadaslarinizdan sinava girecek arkadaşınız varsa knun okulunu soyleyin. Yapacak bisey bulamazsanizda arkadaşınızı sinavdayken beklemis olursunuz. Umarim aileniz sizinle gelmek istemez. Benimkiler her sinav yanımdaydılar.

Sınav ücretini yatırmayı unutmuşum, o yüzden başvurum kabul edilmemiş demeniz daha iyi sanki.

ödemeniz alınmamıştır diyor kaydınız yoktur diyor de. daha fazla yalan söyleme bari, yok gidip hutuphaneye bekleme falan. sonra kaç puan aldın diycekler tercih yap diyecekler. ödemem alınmamış kaydımı yapmamışlar dersen en azından ilerdeki yalanlardan kurtulursun.

Yalan yalanı doguracak ve ısın ıcınden cıkılmaz bir hal alacak. Sonrasında affı da zor. Beni bu derece kandıran cocuguma cok kırılırdım ogrendıgımde.
Bence durust ol ve soyle.

Yalan yalanı doguracak ve ısın ıcınden cıkılmaz bir hal alacak. Sonrasında affı da zor. Beni bu derece kandıran cocuguma cok kırılırdım ogrendıgımde.
Bence durust ol ve soyle.
Düşündüm de haklısınız. Şimdiye kadar hep onların istediği gibi ve mutluymuş gibi yaşadım. Bundan sonra kendi istediklerimi yapıp dürüst olacağım.

Düşündüm de haklısınız. Şimdiye kadar hep onların istediği gibi ve mutluymuş gibi yaşadım. Bundan sonra kendi istediklerimi yapıp dürüst olacağım.
Bu kadar basit iste.
Sınava girmeyeceğim, okulum bitti. Bundan sonra ne olmak ıstedıgıme kendım karar vermek istiyorum. Emın olamadığım destege ihtiyacım olan yerlerde elinizi ustumden cekmeyın ama ne olacagima da bırakın ben karar vereyim de.
Allah gonlune gore versın

Yalan yalan doğurur hem günah hem sen sen ol ailene yalan söyleme asla. Bir kere olmuş olabilir hata herkes için. Ama devam ettirmek tercih olur ve yanlış yaparsın.

Evet aynen. Benim okulda çalışmak istemediğimi biliyorlar zaten. Pazartesi işe başlayacağım direkt şey mi desem yoruluyorum bir gün tatilim var girmicem sınava zaten çalışmadım falan
O da olur bence hastaneye gidin serum falan tsktirin bu halde sinava mi gitseydim deyin. Ama zaten babaniz yurt disinda ne diyebilir ki en fazla önemli olan anne bence hes kodu en mantiklisi

Yalan yalanı doğurur başvuru yapmadığınızı söyleyin bosyere umutlanıp dualar etmesinler. Etrafa daha fazla yaygara olursunuz sınava girecek sonuç bekliyor vs diye.
Keşke başvuru yapsaydınız. Bazı alımlarda enterasan şekilde sadece sınava girmiş olmak şartı aranıyor. 2 sene geçerli oluyor
Nelere para gitmiyor ki. Bu yalanı söylememek için bile o para verseydiniz.

Yalanı sürdürmeden sınava girmeyeceğinizi ailenize söyleyin.
Giderek temizlemesi zor bir hal alacak durumlar

Unıversıtede giriyorum ben bulunduğum ilde. Artık her ilde yapılıyor sınav.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…