- 16 Haziran 2019
- 329
- 391
- 103
- 26
- Konu Sahibi Nezormusbu
-
Ya hiç çalışmadığımı biliyorlar o yüzden düşük bir puan sallarım diye düsündümHer ilde yapılıyor canım sınav bu sene böyle oldu. Doğruyu söylesen olay olur. Ayrıca 3 oturum sanirim öğrrtmensin 20 eylül dediğine göre. O gün kütüphaneler kaoalı olmaz ayrıca. Cafeler bile kapalı olmuyor. Gider oturur cay icersiniz telefinunuzu vs.. Yaniniza almayın. Sınava girecekmiş gibi erken kalkıp gidin. He ama sonradan sinav sonucunu göster derlerse sıkıntı.
Düşük bir puan söylerim diye düsündüm yani çalışmadım zatenise baslayacaginizi ailenize soylemediyseniz iki haberi birlikte verin.
Hadi sinav gunu bahane de buldunuz, sonra sonuclar aciklanacak,
orada da atacaksiniz bir puan,
sonra bilmem ne teyzenin kizi o puanla atanmis sen de atanirsin olacak, surada kadro acilmis basvur puaninla olacak,
...
Benimkiler gibi illa sonucunu göster sifreni ver derlerse sorun onun icin diyorum.Ya hiç çalışmadığımı biliyorlar o yüzden düşük bir puan sallarım diye düsündüm
İlk başta söylesem sorun olmazdı sanırım ama ben abarttım bi de her gelen eee KPSSye girecek misin falan diyo bütün sülale beni KPSSye girecek sanıyor su anDerdiniz beni gülümsetti bence açıkça söyleyin gerek görmediğim için kayıt yapmadım diye çok büyütülecek bir şey değil bence anlarlar bir iki laf etselerde hayat senin diyeceklerdir
Yok benimkiler öyle demezler sanmamBenimkiler gibi illa sonucunu göster sifreni ver derlerse sorun onun icin diyorum.
Tamam o zaman bulundugun ildeki x üniversitesinde diyebilirsin sınava. Liselerin ismini verme tutmama ihtimali var. Bir de simdi biri cikar ben de x lisesinde girdim seni göremedim der uğraş dur. En iyisi üniversitede demek ama dediğim gibi sınav kurallarını sürelerini falan oku yalan söyleyeceksen bari bilgin olsun afallama :)Yok benimkiler öyle demezler sanmam
Bu daha mantıklı başvuru bilgilerimi eksik girmişim deyin.Yalancının mumu yatsıya kadar yanar maalesef ama siz bu yalanla yatsıyı da göremeyebilirsiniz o yüzden bir an evvel doğruyu söylemelisiniz. Ya da direk söylersem tepki verirler derseniz de; başvuruyu yanlış yapmışım iptal olmuş fark edememişim dersiniz.
Ben de ondan çok korkuyorum. Bi kuzenim var allahım yılda iki üç kere ösym sınavına giriyor herhalde kız şimdi ben bi liseyi sallarım orda sınav yapılmıyo ki der diye çok korkuyorum. Üniversitelerde kesin yapılıyor değil miTamam o zaman bulundugun ildeki x üniversitesinde diyebilirsin sınava. Liselerin ismini verme tutmama ihtimali var. Bir de simdi biri cikar ben de x lisesinde girdim seni göremedim der uğraş dur. En iyisi üniversitede demek ama dediğim gibi sınav kurallarını sürelerini falan oku yalan söyleyeceksen bari bilgin olsun afallama :)
Kesin yapılıyor. Bu sene basvurular basladiktan 5-6 gün sonra sisteme hes kodu girmek zorunlu dendi. Hes kodumu girmemisim haberim yoktu basvurum geçersiz olmus demek daha mantıklı ve tutarlı.Ben de ondan çok korkuyorum. Bi kuzenim var allahım yılda iki üç kere ösym sınavına giriyor herhalde kız şimdi ben bi liseyi sallarım orda sınav yapılmıyo ki der diye çok korkuyorum. Üniversitelerde kesin yapılıyor değil mi
Evet çok mantıklı ama bilmiyorum ne yapsam ya ofKesin
Kesin yapılıyor. Bu sene basvurular basladiktan 5-6 gün sonra sisteme hes kodu girmek zorunlu dendi. Hes kodumu girmemisim haberim yoktu basvurum geçersiz olmus demek daha mantıklı ve tutarlı.
Bence son dediğimi yapın diğeri icin sürekli ualan söylemek gerekecek. Bunda tek defa da siyrilirsiniz.Evet çok mantıklı ama bilmiyorum ne yapsam ya of
Evet ya söyleyeyim bari napim. Babam da sanki sınava çalışmışım da girememişim gibi tepki gösterir simdi ama katlanıcazBence son dediğimi yapın diğeri icin sürekli ualan söylemek gerekecek. Bunda tek defa da siyrilirsiniz.
Zaten pandemiden dolayı alım yarıya indirildi atamalar ertelendi vs.. deyin. Neyse ki işim var garantideyim dersiniz.Evet ya söyleyeyim bari napim. Babam da sanki sınava çalışmışım da girememişim gibi tepki gösterir simdi ama katlanıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?