- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
Tesekkur ederim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım. Fikirlerime saygi duyuyorlar ama karisirlar da sizinki karismiyormus.Benimki evlilik aşk degil iş ile ilgili konulardı.
Ilişkiler konusunda hayata bakışımız tamamen ters olduğu için ( mesela o evlenmeden cinselliğe asla doğru bakmaz bende cinselliği yaşamadan evlenmeye asla asla bakmıyorum gibi gibi ) ona hic anlatmam hic paylaşmam . O da sormaz bile .
Karışma şansını küçüklükten beri vermediğim için karışamıyor . Özel hayatım hakkında ise ne babam ne annem konuyu bile açmazlar . Bir kaç kere babama fikir almak için anlatmak istedim yesyess bu konuları konuşmayalım bunlar senin özelin dedi .Anladım. Fikirlerime saygi duyuyorlar ama karisirlar da sizinki karismiyormus.
Saygi duymalari cok güzel. Ben aileme karsi da olmak istemiyorum guzellikle olsun istiyorum ama nasil olcak bilmiyorum.Karışma şansını küçüklükten beri vermediğim için karışamıyor . Özel hayatım hakkında ise ne babam ne annem konuyu bile açmazlar . Bir kaç kere babama fikir almak için anlatmak istedim yesyess bu konuları konuşmayalım bunlar senin özelin dedi .
Ne geldi mesela?Aynen katiliyorum başıma geldi çünķü
Tecrubeye saygım var evet ama daha tanismadi bile . Tanımak , durumu öğrenmek icin sans verilemez miBazen sizin önyargı zannettiğiniz aslında tecrübe olabilir.
Annenize kulak verin bence. Önyargı deyip gecmeyin.
Evet ama bu hayati ben yasayacagim. O da beni düşünüyor tamam ama oyle olmasi gereken bir durumu degistiremem. Annemi bu duruma nasil ilimli hale getiririm bunu düşünüyorum.Annenizin dediklerinde sevgilinizle alakalı bir durum görmedim ben. Küçük yerde yaşamasını ve evlenirseniz oraya yerleşmenizi sorun ediyor anladığım kadarıyla. Bunun tanısa severlik bir durumu yok. Bazı yerlerin görüşü bellidir. Antalyada giyilen kıyafet ile karsta giyilen kıyafet arasında fark var. Sevgilinizle ailenize yakın yerde oturmayı konuşun. O kabul ederse annenizin içine sinmeyen birşey kalacağını zannetmem.
Niçin öyle olması gerekiyor? Sevgiliniz ne iş yapıyor?Evet ama bu hayati ben yasayacagim. O da beni düşünüyor tamam ama oyle olmasi gereken bir durumu degistiremem. Annemi bu duruma nasil ilimli hale getiririm bunu düşünüyorum.
Veteriner ama ailesine yakın olmasi gerekiyor bazi durumlardan dolayiNiçin öyle olması gerekiyor? Sevgiliniz ne iş yapıyor?
Hıhımm.. Onun yakın olması gerekir aile önemli sonuçta, sen ağaç kavuğundan çıkmışsındır. Annene hak vermeye başladım. Hakkınızda hayırlısı olsun.Veteriner ama ailesine yakın olmasi gerekiyor bazi durumlardan dolayi
Saglikla ilgili onemli bir konu. Lutfen tam olarak bilmediginiz konuda boyle cirkin yorumlar yapmayin.Hıhımm.. Onun yakın olması gerekir aile önemli sonuçta, sen ağaç kavuğundan çıkmışsındır. Annene hak vermeye başladım. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yorumumda çirkin birşey görmüyorum. Hayırlısı olsun demişim zaten, duymak istemediğiniz şeylere çirkin damgası vurmayın hemen.Saglikla ilgili onemli bir konu. Lutfen tam olarak bilmediginiz konuda boyle cirkin yorumlar yapmayin.
Imalariniz cirkin olan. Farkindaysaniz her yoruma olabildigince kibar yanıtlar verdim . Onemli olan gorusunuzun yönü degil bana katilmayabilirsiniz ama uygun bir şekilde.Yorumumda çirkin birşey görmüyorum. Hayırlısı olsun demişim zaten, duymak istemediğiniz şeylere çirkin damgası vurmayın hemen.
Üçüncü kez yazayım hakkınızda hayırlısı olsun. Demiyorum başka şey.Imalariniz cirkin olan. Farkindaysaniz her yoruma olabildigince kibar yanıtlar verdim . Onemli olan gorusunuzun yönü degil bana katilmayabilirsiniz ama uygun bir şekilde.
Baska aileleri bilmiyorum var mı böyle çok ? İste ben de onu diyorum daha tanımadı bile. Şuan çok yakın degil evlilik dusuncemiz ama en azindan annemle tanistirsam mi sizce ?bu kadı tarafı aileleri de illa bir kulp bulmak zorunda mı? çok saçma geldi bana yani adamı tanıdılar her şey mkemmel de bi tek yaşadığı ilçe mi sorun?
bizimki de mezhep ve memleket yüzünden olmaz demişti daha tanımadan.Baska aileleri bilmiyorum var mı böyle çok ? İste ben de onu diyorum daha tanımadı bile. Şuan çok yakın degil evlilik dusuncemiz ama en azindan annemle tanistirsam mi sizce ?
Kesinlikle haklısın...Bisi soyliyimmi, bu konularda anneler mutlaka hakli cikiyorlar " ileride "..
Kulak vermenizi tavsiye ederim.