Ailemi nasıl ikna edebilirim?

Veteriner ama ailesine yakın olmasi gerekiyor bazi durumlardan dolayi

şimdi annenize de böyle mi anlattınız

örneğin adam veteriner de nerede çalışıyor

yani kamuda mı kendi işyeri mi var bir veteriner kliniğinde mi tavuk çiftliği vs bir yerde mi çalışıyor

küçük yer derken ne kadar küçük

küçük il mi ilçe mi köy mü

mesleğiniz ne

yani ne olacak ben SMMM yim ama orada sadece A101 var orada kasiyer olarak çalışırım mı diyorsunuz

sizin argümanlar ve annenizin karşı çıkma gerekçeleri önemli

kendi işi olan veteriner SMMM, avukat, müteahhit vb mesleklerin aileler ile aynı şehirde yapılmasının faydalı olduğunu düşünürüm doğduğun değil doyduğun yer der git derim ama

aması şu ki bu tarz bir gerekçe olmadan ben ailemden kopamam sen gel zaten kız ailesine az gidilir modunda ise dur düşün derim

bu arada yıllar önce bavulumu toplayıp eşimin ailesinin yaşadığı şehre taşındım

ailem bunu karşı çıkma şansına dahi sahip olmadı aldım bavulu ve çıktım

eşimin ailesini bayramda seyranda ancak görürüm bu şehre eşimin ailesi burada olduğu için değil daha rahat iş ortamı bulacağımız için geldik bu bizim kararımızdı ve herkese de saygı duymak düşerdi

annenle ayrıntılı konuş, nedne hayır diyor bnunu bul

kuru kuruya adamla konuşmak tanışmak vs bu endişeleri ortadan kaldırmaz ki

şimdi annenize de böyle mi anlattınız

örneğin adam veteriner de nerede çalışıyor

yani kamuda mı kendi işyeri mi var bir veteriner kliniğinde mi tavuk çiftliği vs bir yerde mi çalışıyor

küçük yer derken ne kadar küçük

küçük il mi ilçe mi köy mü

mesleğiniz ne

yani ne olacak ben SMMM yim ama orada sadece A101 var orada kasiyer olarak çalışırım mı diyorsunuz

sizin argümanlar ve annenizin karşı çıkma gerekçeleri önemli

kendi işi olan veteriner SMMM, avukat, müteahhit vb mesleklerin aileler ile aynı şehirde yapılmasının faydalı olduğunu düşünürüm doğduğun değil doyduğun yer der git derim ama

aması şu ki bu tarz bir gerekçe olmadan ben ailemden kopamam sen gel zaten kız ailesine az gidilir modunda ise dur düşün derim

bu arada yıllar önce bavulumu toplayıp eşimin ailesinin yaşadığı şehre taşındım

ailem bunu karşı çıkma şansına dahi sahip olmadı aldım bavulu ve çıktım

eşimin ailesini bayramda seyranda ancak görürüm bu şehre eşimin ailesi burada olduğu için değil daha rahat iş ortamı bulacağımız için geldik bu bizim kararımızdı ve herkese de saygı duymak düşerdi

annenle ayrıntılı konuş, nedne hayır diyor bnunu bul

kuru kuruya adamla konuşmak tanışmak vs bu endişeleri ortadan kaldırmaz ki
Annem bu bahsettiğiniz konularda detayli bilgiye sahip. Özel okulda ögretmenlik yapicam oldugu zaman . Tanistirma düşüncem bir görsün baksin merak ettiklerini ona da sorsun falan diye.

Back
X