canımm sn böyle bir zamanda gerçekten zoru başarıyorsun en başta tebrik etmem gerek seni .. yani bana göre tamamen haklısın peki okulunun bitmesine ne kadar var? tek çocukmusun . annenin gidip söyle bi kaç hafta en fazla 1 ay kadar kalabileceği kardeşi vr mı ?hani abin ablan varsa onlarla konussan sana destek çıksalar bu konuda babanla görüşsen..
kendi başına o kadar zaman çalıştığın için artık senin halledebileceğini düşünüyorlardır.
o yüzdende ödün vermiyorlardır.
annen bu kadar kendını düşünen bir hanımsa çok üzgünüm ikna edmezsin...
kendi çocuğu gece 1 2 ye kadar ayakta çalışacak bacakları varis dolacak ama o, ben yazımı nerede yapicim çok önemli benim yazım, ben çok önemliyim, çocuğumdan banane(ki asla bunu itiraf etmez yavrum evet çok yoruluyorsun hiç içime sinmiyor der) gibi bir tutum sergiliyorsa ben kimseden minnet etmem birşey isteyemem ve bunuda asla unutmazdım.
ya da çıngar çıkaracaksın...
Allah yardımcın olsun öncelikle cnm ama sana ilk tavsiyem kıbrısta barda filan calısacagına her gün temizlige git cok daha iyi lütfen o ortamlara girme deerim sana Allah korusun annenede tekrardan konuyu ac madem kızınn gece calısmasına razı olmuyor yaz tatilinden daha mı önemliyim bana bişe olsa gidip tatil yapabilecek misin filan de duygu sömürüsü yap azcık ve bnce bolda dua et mal mülk hersey Rabbimin istemese annengilden de o evleri alır annengile yalvaracagına Rabbimden iste kısa yoldan derim hem daha garanti :)
Canım burs veren kuruluşlar var. Bilmiyorum burdan isim belirtebilirmiyim ama özelden yazayım düşünürsen.Birçok arkadaşım onların sayesinde atlattı okul hayatını ailesi para gönderemiyordu onlara da .
canım cok haklısın malesef kımse burs vermıyo. ama bu seneden ıtıbaren yurtkur veya kyk burs vermeye basladı hemen sıteye girip formu doldurmanı oneririm.ama ne kadar verıyo hiç bi bilgim yok. sen en azından ıs bulmussun ben onu da yapamadm ve işsizim cok zor dururumum suan. ben senın yerınde olsam kımseye guvenıp işi bırakmazdım yoksa bi daha iş bulamayabilirsin.
Canım kyk ya başvurmuştum zaten kredi çıktı onun içinde 2 tane kefil istiyorlardı yurt dışında olduğum için, kefil bulamadım kaldı öyle yani... İşimden çok memnunum şükürler olsun. Ama artık bunaldım yani. Bilemiyorum durumlar ne gösterir bakıcaz artık..
Sen de mi Kıbrıs ta okuyorsun?
hadı yaa ne kefili istiolarkı oyle. pekı kac para verdıklerınden habern var mı. ben de kıbrısta okuyorum ama iş bulamayınca ınsan gercekten cok zorlanıyo. garsonluk yapmıstım bi ara senın dedıgın gibi cok zor, okadar saat ayakta durmak ölüm gibi.ama bence sen okullar baslayana kadar devam et.annenleri istanbuldakı evi kiraya verip yazları da bir haftalıgına bi pansıyonda veya otelde kalmalarını teklıf edebılırsın hem değişiklik olur. ya da baktın olmuyo işten kovuldm ramazandan dolayı musteri gelmıyo dersın ama bu sırada onlar ıkna olana kadar gizli gizli calısırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?