- Konu Sahibi lonelinessyk
Gerçekler hiç bulanmasın evlilik dışı birlikteliklerde bu ihtimal hep var
Sanki evlenmeden önce beraber olmayan kadınları adamlar evlenince el üstünde tutuyor, hep baştacı ediyor hiç yere indirmiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nikah kıyıldı mı?Cok tesekkurler canım annem dısında ailem hicbir zaman gercegi bilmeyecek yasadıgım süre boyunca da pat diye evlendim diye yuzume vurulacak ama baska carem olmadigini Allah biliyo inşallah ofkeleri cabuk diner tek dusundugum suan ailem
Sizin ki medeniyet doğru pardon canimTabi ihtimal olur daha kadınlarımız sizin gibi cahil cüheyla oldukça kendi cinsini bir zardan ibaret mal gibi gördükçe bizim toplumda daha çok böyle şeyler olur.
Konu bu değil ben baştacı ediyor demedim zaten evlilik dışı birlikteliklerde böyle ihtimaller oluyor bu birlikteliği yaşıyorsan bu riski göze almıssındır tabiki hoş bi durum değil gönül ister ailesi razı olsun ama bizim büyüklerimizin bu konularda tabusu var ister kabul edin ister etmeyin Türkiye gerçeği buSanki evlenmeden önce beraber olmayan kadınları adamlar evlenince el üstünde tutuyor, hep baştacı ediyor hiç yere indirmiyor.
Sizin ki medeniyet doğru pardon canim
Konu bu değil ben baştacı ediyor demedim zaten evlilik dışı birlikteliklerde böyle ihtimaller oluyor bu birlikteliği yaşıyorsan bu riski göze almıssındır tabiki hoş bi durum değil gönül ister ailesi razı olsun ama bizim büyüklerimizin bu konularda tabusu var ister kabul edin ister etmeyin Türkiye gerçeği bu
En güzeli bu olurdu ama böyle bi dünya olmuyo çoğu zaman malesefEvet tabiki başka türlü hamile kalınmıyor zaten, evli olup olmamakla ne alakası var. Ayrıca evet ama nerdeyse 2020nin Türkiyesi. Aşın artık bazı şeyleri Evladım doğrusu ile hatası ile evladımdır. Bu babada tabularını yıkabilseydi, kızının her şekilde arkasında durabilseydi o kızda bugün evinden gelinlikle çıkardı, gizli kaçak nikah yapmak zorunda kalmazdı.
En güzeli bu olurdu ama böyle bi dünya olmuyo çoğu zaman malesef
Aniden evlenin sürprizzzz deyin
ama bak kacmandansa annen evlenmeye mecburlar desin en azındna baban gene bagarcak ama evden kovmaz heralde sen anlat baban bu durumu nasıl karsılar öldürür falan diyosan mecbur kacıcan zaten ama annen önce babana desin bu kızın mecbur evlenmesi lazım anla artık diye
Bana düşmez ama canim keşke evlenmeden önce sevgiline bu kadar açmasaydın kendini kocan olmadan böyle bişey yaşamıssın mecbur bazı şeylerin bedeli ağır oluyor hayat tercihlerimizi yaşıyoruz
Keşke daha önce görseydim konunu 18 sayfanın hepsini okudum nolur kötü yazanları asla kafana takma Rabbim bebeğini kucagına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu huzurlu kocaman bi aileniz olsun.❤Aklıma bi fikir geldi uyar mı uymaz mı bilmiyorum ama inşallah bunu nikaha gitmeden okuyabilirsin.. Acaba gitmeden ve ordayken bi arkadaşınız video mu çekse sanki sana sevgilin süpriz yapmış gibi sende istediğin için kıyamayıp evet demişsin gibi böyle sonra eve girdiğinizde de video çekilse işte sende anlatsan sonra herşeyi hazırlamış benim için çok istiyoduk falan diye sonra yemeğe iki tarafında ailesinide çağırsanız düğüne kadar yine evde kalcam desen 02 02 20 de düğün yapcaz diyip salon tutsanız hatta tutmuş sevgilimde diyebilirsin en azından aileninde içinde kalmamış olur nolur beni yanlıs anlama evlilik cüzdanının fotografını göndermek çok yıkıcı olabilir baban için bide fotografla mı haberimiz olcaktı diye 2 ayda gerçekten düğün için hazırlık yapabileceğinizi anlatsanız Babanız da gönlünde ki gibi çeyiz alsa en azından nikahı güzel bi sekilde yansıtırsan düğün için de kapı açılmış olur hem Babanın gönlü olur hemde senin hevesin kursağında kalmaz.. Saten ev hazır olduğu için bekletmeye gerek kalmadığını anlayacak. aklıma böyle bi fikir geldi böyle olmasada bu tarz biseyle yumsatmayı denesen bence güzel olabilir. Umutsuzluğa sakın kapılma. Dua et Allah yardımcın olcaktır eminim tüm kalbimle. Bu aksam evde son gecenmiş ne kadar derin duygulardasındır.. Ama ümitsiz olma sakın.. Birde şöyle bişey de diyebilirsin daha ikna edici olması açısından mesela nikahtan geldikten sonra sevgilinle bi an önce evlenmenin onun için önemli olan bi sebep bulsan yalanda olsa aklıma da hiç gelmedi elle tutulur bişey ama belki sizin gelir işte sana söylemeyedik aslında böyle böyleydi falan diye bilmiyorum kalbimde hissettim seni insallah yolun bahtın açık olsun sen şuan karnında ki canına sahip çıktın Rabbim de sana sahip çıksın su gibi durulsun yüreğin ferahlasın inşallah.. Hayırlı sabahlar olsun..![]()
![]()
Baska yol birakmadi baban.
Uzulme sen dogru olani yapiyorsun, madem korunmadin hamile kaldin en azindan sorunlulugunu ustune aliyorsun, bir cana kiymiyorsun.
Aferin kizim sana ❤
tatlım bak bende kacarak evlendim ve 2 sene küs kaldık kacmak en son is de zaten neden kactıgını anlıcak önce annen mecbur kız hamile evlenicek desene yoksa normal sartlarda hicbi baba 2 ayda dügün yapmaz mecbur söyliceniz yani bundan kacarı yok ama sen babanı bilirsin babam beni öldürür falan diyosan zaten söyleme hamileyim diye döver falan bosver yaz bize ama ne yaptıgını
Naptiniz? Evden ayrıldınız mı?
Ben de merak içindeyim.
Bende merak ediyorum sizi umarım herşey yolundadır
Gelişmeleri haberdar et canım nasılsın bebeğin nasıl ailenle son durum ne iyisindir inşallah
Sanki evlenmeden önce beraber olmayan kadınları adamlar evlenince el üstünde tutuyor, hep baştacı ediyor hiç yere indirmiyor.
Nikah kıyıldı mı?
Geçtiniz mi evinize?
İnşallah babanız torun haberini alınca affeder.
Umarım mutlu olursunuzRabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Çocuğunuza kıymadığınız için sizi yürekten kutluyorum
Aklımız sizde son durum nedir ?
Tabi ihtimal olur daha kadınlarımız sizin gibi cahil cüheyla oldukça kendi cinsini bir zardan ibaret mal gibi gördükçe bizim toplumda daha çok böyle şeyler olur.
Evet tabiki başka türlü hamile kalınmıyor zaten, evli olup olmamakla ne alakası var. Ayrıca evet ama nerdeyse 2020nin Türkiyesi. Aşın artık bazı şeyleri Evladım doğrusu ile hatası ile evladımdır. Bu babada tabularını yıkabilseydi, kızının her şekilde arkasında durabilseydi o kızda bugün evinden gelinlikle çıkardı, gizli kaçak nikah yapmak zorunda kalmazdı.
19 sayfayı tek tek okudum.
Size hayran kaldım.
Keşke başka bir yol olsaydı.
Umarım ailenizle enmkısa sürede barışır, sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alır, mutlu bir evlilik yaşarsınız.
Merak ettim naptınız?
Canım seni çok merak ediyorum inşallah iyisindir
Cok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin kusura bakmayın yazamadım evet ayın 17 sinde evlendik gizli saklı oldu ama sağolsun eşim bir şeyimi eksik etmedi guzel bi nikah elbisesi aldık kuafore gittim sacimi da yaptirdim arabada kiraladik sonra yemege sahile fotograf cekimi de oldu elimizden geleni yaptik ikimizde arkadaslarimizi cagirdik onun ailesi geldi herkes benim yanimda arkadaslarimdan baska kimsem yoktu icim buruktu o yuzden ağlamaklıydım keske yanımda benimde ailem olsa diye ama olmadı gene de güzel bi gündü aksamında aileme evlilik cuzdanini attim kiyamet koptu tabiki doğal olarak annem cok agladi durumu biliyodu ama gene de cok agladı teyzemler cok agladı niye yaptın ettin vs babam demedigini bırakmadı telefonda kufurler beddualar hakaretler.. benle konusmuyo annem sık sık arıyo diger aile fertlerimde soğuklar biraz ama merak edip arıyolar gene de şükürler olsun genede bu günlere de evimdeyim kafam daha boş huzurluyum artık kendi evimi yatagımı odamı ailemi ozluyorum keske bu sekilde ayrilmasaydim ama yaptigimin arkasinda durmaktan baska carem yoktu aldıramazdım içim razı olmazdı aslaMeraktayız![]()
yaaa nasıl mutlu oldum boşverin düzelirCok cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin kusura bakmayın yazamadım evet ayın 17 sinde evlendik gizli saklı oldu ama sağolsun eşim bir şeyimi eksik etmedi guzel bi nikah elbisesi aldık kuafore gittim sacimi da yaptirdim arabada kiraladik sonra yemege sahile fotograf cekimi de oldu elimizden geleni yaptik ikimizde arkadaslarimizi cagirdik onun ailesi geldi herkes benim yanimda arkadaslarimdan baska kimsem yoktu icim buruktu o yuzden ağlamaklıydım keske yanımda benimde ailem olsa diye ama olmadı gene de güzel bi gündü aksamında aileme evlilik cuzdanini attim kiyamet koptu tabiki doğal olarak annem cok agladi durumu biliyodu ama gene de cok agladı teyzemler cok agladı niye yaptın ettin vs babam demedigini bırakmadı telefonda kufurler beddualar hakaretler.. benle konusmuyo annem sık sık arıyo diger aile fertlerimde soğuklar biraz ama merak edip arıyolar gene de şükürler olsun genede bu günlere de evimdeyim kafam daha boş huzurluyum artık kendi evimi yatagımı odamı ailemi ozluyorum keske bu sekilde ayrilmasaydim ama yaptigimin arkasinda durmaktan baska carem yoktu aldıramazdım içim razı olmazdı asla
Amin canım çok sağol bende öyle düşünüyorum ne olursa olsun iyikide aldırmadımTebrik ederim.Allahım mutluluğunuzu bozmasın
Ben inanıyorum babanızın öfkesi zamanla geçecek. Siz aldırmamakla en doğrusunu yaptınız emin olun.
Çok teşekkürler 6 veya 7 ymiş şuan sağlık ocağında ebe öyle söyledi hastaneden randevu aldım zar zor hep doluydu ocağın ilk haftasıda ultrasonda göreceğiz inşallahyaaa nasıl mutlu oldum boşverin düzelir
bebek ne kadarlık
Neler denedim ettim dediğine benzer de oldu ama olan oldu canım evlendikbence ailene söyleme, böyle güzel bir olayda kendilerini rahatsız hissetmesinler.
Biz böyle karar verdik, erkek arkadaşımın tayini mayini de, işle ilgili birşeyler at.
Benim bir arkadaşım " sevgilimin yurtdışına gitme durumu var evlilik durumundan beni de götürecek, o yüzden erkene almamız lazım" diyip razı etti ailesini sonra iptal oldu dedi.